Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά από περιέργεια. Όταν κάνεις παραγγελία στο Leroy, σου ζητάει να επιλέξεις αγαπημένο υποκατάστημα. Στη συνέχεια σου λέει ότι για απορίες θα πρέπει να επικοινωνείς με αυτό το συγκεκριμένο υποκατάστημα. Πώς δρομολογούνται άραγε οι παραγγελίες από το eshop; Φεύγει το προϊόν από το κατάστημα που έχεις δηλώσει;

Δεν αντιστάθηκα τελικά κι εγώ.

• Like 1
  • Απαντ. 362
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις κατασκευάστηκε σε ξάδερφο στην Naterial.Καλη μας όρεξη! 

20221126_230202.jpg.b238ba74a7e628d4ccdff5955c8f82b7.jpg

Επεξ/σία από Fronimitis
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ppmarkos είπε

Φόρτωμα σε ford fiesta μόνος μου. Το fiesta με 2 παιδικά καθίσματα πίσω. Έφαγα κανένα 15 λεπτό να την καταφέρω να χωρέσει. Μετά ανέβασμα πάλι μόνος μου στον 2ο χωρίς ασανσέρ!! Μόλις την ανέβασα είχα πεθάνει για 2 ώρες. 

Πως το έκανες αυτό ρε καρντασι? Την φόρτωσα μονός από το καρότσι στο αυτοκίνητο γιατί όπως έγραψα και παραπανω η προταση του μαγαζιου ήταν να ζητήσω βοήθεια από κάποιο περαστικο ... Ηρθα σπίτι 3ος όροφος χωρίς ασανσέρ 2 ανθρωποι στον 2ο σταματήσαμε 5 λεπτά τρεμαν τα γονατα μου :( γερασα μου φαίνεται.... !! Τελείωσε το στήσιμο έτοιμη . Η μπουκαλα λείπει αυριο θα παω να παρω. Τι χρειάζομαι? Μπουκαλα, λάστιχο και ρυθμιστή? Χωρίς ρυθμιστή δεν γίνεται? 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Πως το έκανες αυτό ρε καρντασι? Την φόρτωσα μονός από το καρότσι στο αυτοκίνητο γιατί όπως έγραψα και παραπανω η προταση του μαγαζιου ήταν να ζητήσω βοήθεια από κάποιο περαστικο ... Ηρθα σπίτι 3ος όροφος χωρίς ασανσέρ 2 ανθρωποι στον 2ο σταματήσαμε 5 λεπτά τρεμαν τα γονατα μου :( γερασα μου φαίνεται.... !! Τελείωσε το στήσιμο έτοιμη . Η μπουκαλα λείπει αυριο θα παω να παρω. Τι χρειάζομαι? Μπουκαλα, λάστιχο και ρυθμιστή? Χωρίς ρυθμιστή δεν γίνεται? 

Όχι δεν γίνεται. Ρυθμιστή συν αυτά που είπες και φώτο ψήσιμο να δούμε. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, dj_takis είπε

Όπως είπα και πριν, υποχρεωμένοι δεν είναι, αλλά λίγο ανθρωπιά δεν βλάπτει. Βλέπεις κάποιον και του έχει φύγει ο πάτος και παιδεύεται, ε δώστου ένα χεράκι για να σου δώσει κι αυτός αύριο μεθαύριο. Το συγκεκριμένο βάρος για δύο ανθρώπους είναι αστείο. Για έναν είναι πολύ και κυρίως λόγω όγκου που δεν πιάνεται αυτό το πράγμα. Στις παραλαβές πίστεψέ με σηκώνουν πολύ περισσότερο βάρος από αυτό. Και σίγουρα για όλα αυτά τα παιδιά που βοήθησαν εμένα αλλά και τους υπόλοιπους που το ανέφεραν, αν υπήρχε θέμα με την μέση τους δεν θα δούλευαν καν εκεί. Για την ζημιά και την αποζημίωση που λες, τα θεωρώ υπερβολές.

η ανθρωπιά που λες ισχύει και για τους γύρω όχι μόνο για τους υπαλλήλους ,

θα μπορούσε να σε βοηθήσει και πελάτης αλλά εκεί δεν υπάρχει ανθρωπιά ?

εκτίθεστε με τις απόψεις σας που λέτε δημοσίως .

νομίζει ο καθένας ότι στα μαγαζιά που πάει να ψωνίσει θα βρει γιουσουφάκια να του κάνουν τεμενάδες,

ο καθένας ότι του έρθει στην κεφάλα λέει χωρίς να το σκεφτεί.

το συγκεκριμένο βάρος για αυτούς που μπορεί να σηκώνουν 100 τέτοιες κάθε μέρα δεν είναι αστείο ,

για εσένα που μια φορά το σήκωσες είναι αστείο .

καλά έκαναν και σε βοήθησαν και μπράβο τους αλλά η λογική σου είναι κάπως περίεργη .

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα το σετ λαβιδα+σπατουλα+βούρτσα της naterial.

Το θέμα είναι ότι η σπατουλα φαίνεται να γρατζουναει τις σχαρες που είναι εμαγιε.

Έχει κανείς να προτείνει κανένα άλλο σετακι που να δουλεύει καλύτερα; 

Τελείωσα τη συναρμολογηση μόνος μου σε περίπου 2 ώρες με χαλαρός ρυθμούς!

Θα ανεβάσω φώτο σε λίγο !

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, makis269 είπε

νομίζει ο καθένας ότι στα μαγαζιά που πάει να ψωνίσει θα βρει γιουσουφάκια να του κάνουν τεμενάδες,

το συγκεκριμένο βάρος για αυτούς που μπορεί να σηκώνουν 100 τέτοιες κάθε μέρα δεν είναι αστείο ,

καλά έκαναν και σε βοήθησαν και μπράβο τους αλλά η λογική σου είναι κάπως περίεργη .

Καταρχάς προσβάλεις και λες γιοσουφάκια  τους ανθρώπους που χωρίς  να είναι υποχρεωμένοι αλλά και χωρίς να τους το ζητήσει κανείς, πάνε να βοηθήσουν τον συνάθρωπό τους. Αν αυτό είναι η περίεργη λογική που αναφέρεις, μάντεψε τι είναι η δική σου. Δεύτερον λες ότι εκτίθομαι, αφού σε μένα αναφέρεσαι, ενώ εσύ δημόσια ξεστομίζεις κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι αν δεις κάποιον άνθρωπο να πέφτει κάτω δε θα τον σηκώσεις γιατί μπορεί να σε πιάσει η μέση σου. Τρίτον, αν διάβασες το αρχικό ποστ μου, λέω ότι τσακίστηκαν να βοηθήσουν (από μόνοι τους) και πελάτες και υπάλληλοι. Άρα ναι, η ανθρωπιά ισχύει για όλους. Αλλά φαντάζομαι όλοι αυτοί θα ήταν τα γιοσουφάκια μου. Και τέταρτον, και σημαντικότερο, είμαστε offtopic, και δεν το συνεχίζω άλλο. Ο καθένας σκέφτεται για τον εαυτό του και πράττει ότι νομίζει καλύτερο. Δικαίωμά σου εσύ να μην βοηθάς, δικαίωμά μου κι εμένα να βοηθάω.

Επεξ/σία από dj_takis
  • Confused 1
Δημοσ.

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-b500-4-1-84516188

Τελικά εκτός από την 3+1, παίζει και αυτό το μοντέλο με 4+1 ακριβώς στα ίδια λεφτά, 149€.

Το έχει πάρει κάποιος να πει κάποια γνώμη; Είναι τελικά τόσο μεγάλη η διαφορά στην ποιότητα κατασκευής και τα 3.5 αντί για 2.5kw ανά καυστήρα που να δικαιολογεί τα +30€ αυτής του θέματος, χωρίς να υπάρχει και το πλαϊνό μάτι για ένα τηγάνι κλπ;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, makis269 είπε

OFF TOPIC

αν τους ελεγε θα σας δώσω 5 ευρώ θα πήγαιναν ή θα θεωρούνταν ... γιοσουφάκια?

φιλικά πάντα, αν και ξεφυγαμε και ειναι foul

• Confused 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, MrPanozzz είπε

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-b500-4-1-84516188

Τελικά εκτός από την 3+1, παίζει και αυτό το μοντέλο με 4+1 ακριβώς στα ίδια λεφτά, 149€.

Το έχει πάρει κάποιος να πει κάποια γνώμη; Είναι τελικά τόσο μεγάλη η διαφορά στην ποιότητα κατασκευής και τα 3.5 αντί για 2.5kw ανά καυστήρα που να δικαιολογεί τα +30€ αυτής του θέματος, χωρίς να υπάρχει και το πλαϊνό μάτι για ένα τηγάνι κλπ;

Αν μπορείς πήγαινε σε ένα κατάστημα για να τα δεις και τα δύο από κοντά. Η απόφαση μετά θα είναι εύκολη.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jimgoodman είπε

Αν μπορείς πήγαινε σε ένα κατάστημα για να τα δεις και τα δύο από κοντά. Η απόφαση μετά θα είναι εύκολη.

Δυστυχώς είναι επαρχία και δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, για αυτό προσπαθώ να βγάλω άκρη "με τα μάτια άλλων".

Δημοσ.

Ρε παιδια αν την εχεις σε εξωτερικο χωρο και τρωει μερικες σταλες βροχης σκουριαζει? Η ειναι κατασκευασμενη για να αντεχει σε τέτοιες συνθήκες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Δεν έχει πιασίματα οντως. Πολύ φαρδύ κουτί με 50 κιλα βάρος. Δεν είχα άλλη επιλογή. Πήγα στο αμάξι με το καρότσι πλατφόρμα. Αρχικά δοκίμασα για τα καθίσματα. ΠΟΤΕ. Τελικά άνοιξα το πορτμπαγκάζ, έβγαλα το καρότσι, χρειάστηκε να βγει  η εταζέρα και χρειάστηκε να πέσουν λίγο τα καθίσματα, λίγο να ανοίξουν οι πλάτες. Δεν μπορουσα και παραπάνω. Έχει 2 καθισματάκια εκεί. Με τα 1000 ζόρια την πήρε. Αφού πήγα σπίτι, ήπια έναν καπουτσίνο για να το πάρω απόφαση και κατέβηκα για το ξεφόρτωμα. Στις σκάλες έπεσε πολύ κατρακύλα. Την άφηνα σε ένα σκαλί και την γύρναγα να ανεβεί στο άλλο για να καταλάβεις. Έτσι με βοήθησε αρκετά. Μόνο σήκωμα για να ανέβω εκεί θα ήμουν ακόμα. Ευτυχώς όλα καλά…

Επεξ/σία από ppmarkos
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση. Πήρα σε ένα βενζιναδικο για μπουκαλα και ρώτησα εαν έχουν και ρυθμιστή και μου είπε δεν χρειάζεται ρυθμιστής έχει η μπουκαλα πανω δικό της. Τελικά χρειάζεται η όχι? Εχω λίγο μπερδευτεί. Στα 45 ευρώ την 10 κιλη μου είπε γιατί δεν έχω ξανά παρει και μετά 23 ευρώ κάθε φορά παω την άδεια μου δίνει γεμάτη. Η 10 κιλη χωραει από κάτω? Γιατί στο manual γράφει κάτι για 6 κιλα

35 λεπτά πριν, sils είπε

Ρε παιδια αν την εχεις σε εξωτερικο χωρο και τρωει μερικες σταλες βροχης σκουριαζει? Η ειναι κατασκευασμενη για να αντεχει σε τέτοιες συνθήκες 

13,90 έχει κουκούλα και είσαι μια χαρά. Εγώ δεν το ρίσκαρα αμαρτία είναι για 14 ευρώ να μπεις σε αυτή την διαδικασία. Ειδικά τώρα που έρχεται χειμώνας και βροχές χιόνια αέρας θα την βαράει μέρα νυχτα. 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Ερώτηση. Πήρα σε ένα βενζιναδικο για μπουκαλα και ρώτησα εαν έχουν και ρυθμιστή και μου είπε δεν χρειάζεται ρυθμιστής έχει η μπουκαλα πανω δικό της. Τελικά χρειάζεται η όχι? Εχω λίγο μπερδευτεί. Στα 45 ευρώ την 10 κιλη μου είπε γιατί δεν έχω ξανά παρει και μετά 23 ευρώ κάθε φορά παω την άδεια μου δίνει γεμάτη. Η 10 κιλη χωραει από κάτω? Γιατί στο manual γράφει κάτι για 6 κιλα

Αν σου είπε ότι δεν χρειάζεται γιατί έχει πάνω η μπουκάλα λογικά μιλάει για την prime. Κάποιοι δίνουν δώρο τον ρυθμιστή όποτε μήπως εννοεί αυτό γιατί έτσι κι αλλιώς χωρίς αυτό δεν δουλεύει. 
Πολυ καλή τιμή σου είπε. Πήγαινε και δες από κοντά ποια εννοεί ακριβώς. Αν είναι αυτό που σου λέω φόρτωσε κ πες κι ευχαριστώ. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...