Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, fysikos είπε

Εννοειται πως και οι 2 επιλογες ειναι πολυ καλες. Αλλα σκεψου την ευκολια με το διπλανο ματι καθως ψηνεις να ετοιμαζεις και ενα σαγανακι,πατατες ή ψαρια και να μην μυριζει το σπιτι.

Θεωρητικα. Πρακτικα οποτε περασε απο τα χερια μου bbq με πλαινο ματι, κατι η αδυναμια του ματιου, κάτι ο αέρας που φυσάει, μονο ελληνικό καφέ φτιάχνεις!

• Απαντ. 362
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Θεωρητικα. Πρακτικα οποτε περασε απο τα χερια μου bbq με πλαινο ματι, κατι η αδυναμια του ματιου, κάτι ο αέρας που φυσάει, μονο ελληνικό καφέ φτιάχνεις!

Εγω που εχω την Hudson εχω τηγανισει ανετα τα πάντα 

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-hudson-naterial-me-3-kaustires-kai-1-pleuriki-estia-62209616&ved=2ahUKEwjJ863uk8v7AhX8_rsIHdwhCbkQFnoECA8QAQ&usg=AOvVaw3oFNR0mx1r5N-HFDj_rceg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GaGaS_Thess είπε

Καλημέρα. Θα παω σε λίγο να την παρω. Εχω ένα φίατ punto θα χωρέσει αν ρίξω τα καθίσματα τα πισω ? Ξέρει κανεις? 

Καλημέρα. Επειδή ανοίγει όλη η πόρτα σου από πίσω, θεωρώ πως ναι, θα χωρέσει. Η κούτα είναι τεράστια. Εγώ έχω ένα Seat Toledo 2 και δεν χώρεσε. Ούτε από το πλάι. Οπότε την έβγαλα από την κούτα και την πήρα χύμα μέσα στην καμπίνα. Καλού κακού πάρε και κάτι σαν κάλυμμα για να ρίξεις στο σαλόνι σου αν χρειαστεί να την βγάλεις κι εσύ. Η καμπίνα της είναι συναρμολογημένη και είναι ογκώδες. Εγώ έχω δερμάτινα και θα μου τα έσκιζε αν την είχα χύμα μέσα.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Μπορεί καποιος να κάνει τη παλικαριά να μετρήσει πόσο είναι το πλάτος της με κλειστά τα πλαϊνά ράφια; Με ανοικτά βρίσκω ότι είναι 154 εκ.

Βασικά το πλάτος της βάσης (κάτω ντουλάπια) με ενδιαφερει γιατί σκέφτομαι να μπει σε μια εσοχή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

Καλημέρα. Θα παω σε λίγο να την παρω. Εχω ένα φίατ punto θα χωρέσει αν ρίξω τα καθίσματα τα πισω ? Ξέρει κανεις? 

Στο βάθος, με τα καθίσματα κάτω την παίρνει άνετα αλλα στο άνοιγμα μου φαίνεται ολίγον στριμόκωλο. Στο pegeuot 2008 χωρεσε ισα ισα και με το ψευτοδάπεδο του πορτμπαγκάζ βγαλμένο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

Όσον αφορά το μήκος με τα πίσω καθίσματα κατεβασμένα, χώρεσε σε 308. Το πλάτος δε σε νοιάζει γιατί τη βάζεις και πλάγια......άρα μόνο το ύψος ίσως να είναι θέμα....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dhmhtrhs79 είπε

Καλημέρα.

Μπορεί καποιος να κάνει τη παλικαριά να μετρήσει πόσο είναι το πλάτος της με κλειστά τα πλαϊνά ράφια; Με ανοικτά βρίσκω ότι είναι 154 εκ.

Βασικά το πλάτος της βάσης (κάτω ντουλάπια) με ενδιαφερει γιατί σκέφτομαι να μπει σε μια εσοχή

Ένα παλικάρι κάποιες σελίδες πριν αν δεν κάνω λάθος αναφέρει πως για την 4αρα το πλάτος είναι 73cm χωρίς τα πλαϊνά, 93 cm με τα πλαϊνά κλειστά και σύνολο 153cm με τα πλαϊνά ανοιχτά

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, snarp7 είπε

Ένα παλικάρι κάποιες σελίδες πριν αν δεν κάνω λάθος αναφέρει πως για την 4αρα το πλάτος είναι 73cm χωρίς τα πλαϊνά, 93 cm με τα πλαϊνά κλειστά και σύνολο 153cm με τα πλαϊνά ανοιχτά

Θα μου ξέφυγε αυτό το ποστ. Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάνω και άλλη μία κουτή ερώτηση; Αν θέλεις να ψήσεις κάτι γρήγορο κ λίγο σε ποσότητα, πχ. 2 μπιφτέκια, μπορείς να ανοίξεις λιγότερους καυστήρες και να τα βάλεις σε αυτό το σημείο η δεν αξίζει και έχεις καλύτερο αποτέλεσμα με όλους τους καυστήρες; Εννοώ η ποσότητα των καυστήρων είναι καθαρά θέμα ποσότητας φαγητού ή τους ανοίγεις όλους ανεξάρτητα από τη ποσότητα για καλύτερη ομοιομορφία ψησίματος και ταχύτητα;

Επεξ/σία από dhmhtrhs79
Δημοσ.

Καλημερα. Χώρεσε στο fiat  με ριγμένα καθίσματα άνετα. Δεν είχα θέμα. Το προβλημα ήταν ότι Θεσσαλονίκη απαράδεκτοι ζήτησα κάποιον να, με βοηθήσει να την βγάλω από το καρότσι να την βάλω στο αμάξι και μου είπε δεν γίνεται, αυτό αν βρείτε κάποιον περαστικο πειτε τον..... τελικά μου κόπηκε η μέση την έβαλα μόνος. Μπουκαλα από που περνουμε? Καμιά προταση ? Επίσης πηρα κάλυμμα να την σκεπαζω. Σκεπασμένη έξω στο μπαλκόνι χειμώνα καλοκαίρι είμαστε καλά ? Θα αντέξει? Τι άλλο χρειάζεται να προσεξω ??? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

αν σπρώξεις και του συνοδηγου τελείως μπροστά θα χωρέσει ανετα με διαγώνια φορά

2 ώρες πριν, dhmhtrhs79 είπε

Καλημέρα.

Βασικά το πλάτος της βάσης (κάτω ντουλάπια) με ενδιαφερει γιατί σκέφτομαι να μπει σε μια εσοχή.

95 cm

1 ώρα πριν, snb είπε

Καλημέρα,

Ποιο κάλυμμα παίρνουμε για την 4αρα, μπορείτε να στείλετε κάποιο λινκ;

Αγόρασα αυτό. Αψογο και ποιοτικό, θα σου στειλω φώτο το απόγευμα να το δεις επάνω του διότι ειμαι στη δουλειά τώρα

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kalumma-large-m-150-x-p-65-x-u-110-cm-62185333?ref=reccodo-btr-zUy6CpmZXiQB&cr=98f52f8b872343a69cb3941d5c79ec4c

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

αν σπρώξεις και του συνοδηγου τελείως μπροστά θα χωρέσει ανετα με διαγώνια φορά

95 cm

Αγόρασα αυτό. Αψογο και ποιοτικό, θα σου στειλω φώτο το απόγευμα να το δεις επάνω του διότι ειμαι στη δουλειά τώρα

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kalumma-large-m-150-x-p-65-x-u-110-cm-62185333?ref=reccodo-btr-zUy6CpmZXiQB&cr=98f52f8b872343a69cb3941d5c79ec4c

Αυτό πήρα και εγώ για κάλυμα . Είναι οκ πιστεύεις για να μένει η ψησταριά έξω στο μπαλκόνι χειμώνα καλοκαίρι σκεπασμένη ; 

Ακόμα δεν την έστησα . Πριν ξεκινήσω απορίες για όποιον έχει κάποια εικόνα .

1) Με τι την καθαρίζουμε μετά από το ψήσιμο ; 

2) Μένει έξω χειμώνα καλοκαίρι καλυμένη με κουκούλα ;

3) Πρέπει να προσέξω κάτι όταν ψήνω στο κρέας να μην γίνει ζημιά από το αέριο ( μάλλον βλακεία ερώτηση ) 

4) Μπουκάλα αερίου παίρνω και την συνδέω απλά ; Είναι δύσκολη η σύνδεση της ; 

5) Χρειάζομαι κάτι άλλο πέρα από την μπουκάλα αερίου για να ξεκινήσω να ψήνω ; Αυτό το λάστιχο τι είναι ; Πρέπει να το πάρω ; Που πόσταρε ο συμφορουμίτης μαζί με την μπουκάλα στην προηγούμενη σελίδα ; 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...