Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια shell που έχω κοντά μου και ρώτησα, δίνουν 61 ευρώ την prime (βουτάνιο) και μαζί είναι και ο ρυθμιστής και μετά 26 ευρώ το γέμισμα

• Απαντ. 362
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, astavlas είπε

Σε μια shell που έχω κοντά μου και ρώτησα, δίνουν 61 ευρώ την prime (βουτάνιο) και μαζί είναι και ο ρυθμιστής και μετά 26 ευρώ το γέμισμα

Περιοχή; Εμένα μου ζήτησαν 70€

Δημοσ.

Ότι θέλουν ζητάνε τελικά. Εμείς μαζί με το ρυθμιστή 57€. Περιεχόμενο 25 εγγύηση 25 ρυθμιστής 7. Επίσης να ενημερώσω ότι μπορείτε να δώσετε και μια ξεχασμένη παρατημένη συμβατική παλιά μπουκάλα υγραεριου για να γλυτώσετε τα 25€.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, notist είπε

Ότι θέλουν ζητάνε τελικά. Εμείς μαζί με το ρυθμιστή 57€. Περιεχόμενο 25 εγγύηση 25 ρυθμιστής 7. Επίσης να ενημερώσω ότι μπορείτε να δώσετε και μια ξεχασμένη παρατημένη συμβατική παλιά μπουκάλα υγραεριου για να γλυτώσετε τα 25€.

Που την βρήκες μόνο 57€;

Δημοσ.

Εγώ Θεσσαλονίκη την προπανίου την πήρα 50€ (23 εγγύηση, 27 γέμισμα αλλά με αποστολή στο σπίτι μου, αλλιώς 25€ αν την πάρω εγώ από το κατάστημα).

Ο ρυθμιστής της προπανίου (γκρι) έκανε 14€ καθως είναι πιο ακριβός από αυτόν του μείγματος (μπορντώ). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/11/2022 στις 9:36 ΜΜ, jaguar13 είπε

Όχι δεν έχει δώρο, ρώτησα χθες σε πρατήριο

Στην πόλη μου πάντως (Ξάνθη) ο προμηθευτής μου είπε ότι αν πάρω την κουμποτή είναι δώρο ο ρυθμιστής. Βέβαια δεν ρώτησα ποια ακριβώς είναι η "κουμπωτή". Θα ενημερώσω μόλις πάρω.

Επεξ/σία από jimgoodman
Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι, εγώ αγορασα χθες αυτή με τους 4 καυστηρες και έκατσα και την συναρμολόγησα.

Μου έκανε εντυπωση η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Δεν υπήρχε βιδα που να μην ταιριάζει απόλυτα ή λαμαρινα που να κόβει. Καμία σχέση με τις συνηθισμένες κινεζιές.

Μια σημαντική παρατήρηση. Οι σχάρες ειναι εμαγιέ που σημαίνει ότι δεν θέλουν μεταλική βούρτσα.

Επίσης έχει δυο σχάρες και μια πλακα ψησιματος. Αν χρειαζεστε όλη την επιφάνεια θα χρειαστείτε εξτρα σχαρα που κανει γυρω στα 20 ευρω στο leroy

Σήμερα την "έκαψα" λίγο και την ανέβασα στους 300 βαθμούς. Μου έκανε εντύπωση η σχεδόν πλήρης απουσία μυρωδιών αν και καινούργια

Σε γενικές γραμμές φαινεται εξαιρετική επιλογη για τα χρήματα της και θα παρέμενε ακομα κι αν είχε 100 ευρω περισσότερα.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, WebDev είπε

Αγαπητοί φίλοι, εγώ αγορασα χθες αυτή με τους 4 καυστηρες και έκατσα και την συναρμολόγησα.

Μου έκανε εντυπωση η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Δεν υπήρχε βιδα που να μην ταιριάζει απόλυτα ή λαμαρινα που να κόβει. Καμία σχέση με τις συνηθισμένες κινεζιές.

Μια σημαντική παρατήρηση. Οι σχάρες ειναι εμαγιέ που σημαίνει ότι δεν θέλουν μεταλική βούρτσα.

Επίσης έχει δυο σχάρες και μια πλακα ψησιματος. Αν χρειαζεστε όλη την επιφάνεια θα χρειαστείτε εξτρα σχαρα που κανει γυρω στα 20 ευρω στο leroy

Σήμερα την "έκαψα" λίγο και την ανέβασα στους 300 βαθμούς. Μου έκανε εντύπωση η σχεδόν πλήρης απουσία μυρωδιών αν και καινούργια

Σε γενικές γραμμές φαινεται εξαιρετική επιλογη για τα χρήματα της και θα παρέμενε ακομα κι αν είχε 100 ευρω περισσότερα.

Χαίρομαι φίλε!

Εγω δεν έχω προλάβει να τη στήσω λόγω τρεξιματος...μάλλον το σκ θα ασχοληθώ 

Πρώτη ψησταριά υγραεριου περεπιπτοντως!

Πόση ώρα την εκαψες; 

Κάποια άλλη εντύπωση που θα ήθελες να μοιραστείς 1

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, WebDev είπε

Τι θα πρότεινες για τον καθαρισμό αν οχι μεταλλική βούρτσα? Επίσης, εμαγιέ είναι το λεγόμενο μαντέμι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, iwnas28 είπε

Χαίρομαι φίλε!

Εγω δεν έχω προλάβει να τη στήσω λόγω τρεξιματος...μάλλον το σκ θα ασχοληθώ 

Πρώτη ψησταριά υγραεριου περεπιπτοντως!

Πόση ώρα την εκαψες; 

Κάποια άλλη εντύπωση που θα ήθελες να μοιραστείς 1

Την έκαψα κανένα μισάωρο γιατι έτσι κι αλλιως δεν μύριζε. Φανταζόμουν οτι θα βρωμισει η γειτονιά, αλλά καμία σχέση.

Αλλες εντυπώσεις όταν ψησω :) Αυτό που βασικά με ενδιαφέρει περίσσοτερο είναι να δω την κατανομή της θερμοκρασίας στην επιφάνεια. Αν δηλαδη σε άλλα σημεία είναι κρύα και σε άλλα ζεστή που είναι πολύ συνιθισμένο στις φτηνες ψησταριές. 

Νομίζω ότι είναι ωραιο εργαλείο για να ξεκινήσεις! Καλά ψησίσματα!

15 λεπτά πριν, Angelos19 είπε

Τι θα πρότεινες για τον καθαρισμό αν οχι μεταλλική βούρτσα? Επίσης, εμαγιέ είναι το λεγόμενο μαντέμι?

Με οτιδήποτε θα καθαριζες τον φούρνο σου, ή μια εμαγιέ κατσαρόλα. 

Εγώ μάλλον θα βάζω στις σχάρες και τα καλυματα των εστιών στο πλυντηριο πιάτων :)

Το μαντέμι είναι χυτός σίδηρος. Αυτές από ότι ειδα εινα χυτες αλλά έχουν επίστρωση εμαγιέ

Επεξ/σία από WebDev
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-b400-3-1-84516187?ref=reccodo-pr-j3u7Xel7ot3q&cr=048f5710f357448ab7752e9eb2e06d39

Αυτή τι σας λέει σε σχέση με αυτή του τίτλου; Έχει τρεις καυστήρες όπως το φθηνότερο μοντέλο, αλλά και μια έξτρα στο πλάι σαν μάτι υγραερίου για τηγάνι κλπ.

Αξίζει λέτε ή καλύτερα του τίτλου;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, MrPanozzz είπε

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-b400-3-1-84516187?ref=reccodo-pr-j3u7Xel7ot3q&cr=048f5710f357448ab7752e9eb2e06d39

Αυτή τι σας λέει σε σχέση με αυτή του τίτλου; Έχει τρεις καυστήρες όπως το φθηνότερο μοντέλο, αλλά και μια έξτρα στο πλάι σαν μάτι υγραερίου για τηγάνι κλπ.

Αξίζει λέτε ή καλύτερα του τίτλου;

Όταν την είδα από κοντά μου φάνηκε πολύ ψεύτικη. Επίσης δεν έχει μαντεμένια σχάρα και οι καυστήρες του είναι 2,5 kW ο καθένας ενώ στην άλλη 3.5kW αλλά δεν ξέρω αν ψήνει καλά. Νομίζω ότι για την διαφορά τιμής δεν αξίζει ούτε να το σκεφτείς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, astavlas είπε

Χαϊδάρι

Φίλος από το Χαϊδάρι, αν σε βγάζει ο δρόμος ανέβα το Σχιστο από Σκαραμαγκα. Στο τελείωμα στο Κερατσινι θα πέσεις στο μεγάλο βενζινάδικο Aegean. Ακριβώς απέναντι του, είναι Μαγαζι με μπουκάλες. Από εκεί πήρα τη δικιά μου με 24 ευρώ περιεχόμενο και 7 ρυθμιστή. Αν χρειαστείς στείλε μου πμ να σου στείλω στοιχεία. 

Επεξ/σία από ppmarkos
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...