Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Επιτρεπεται το ψηστηρι σε πολυκατοικια με την συγκεκριμενη;

Και με αυτη και με αλλη. Δεν απαγορευεται να ψησεις στην βεράντα σου, εκτος και αν ανοιξεις ψησταρια "ΤΑ 3 ΑΔΕΡΦΙΑ"

• Απαντ. 362
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

Και με αυτη και με αλλη. Δεν απαγορευεται να ψησεις στην βεράντα σου, εκτος και αν ανοιξεις ψησταρια "ΤΑ 3 ΑΔΕΡΦΙΑ"

Ακομα και με καρβουνα; Και εαν ο αλλος εχει απλωμενα ρουχα απο πανω; Νομιζω οτι τα καρβουνα τουλαχιστον απαγορευονται. Μιλαω για πολυκατοικια παντα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Ακομα και με καρβουνα; Και εαν ο αλλος εχει απλωμενα ρουχα απο πανω; Νομιζω οτι τα καρβουνα τουλαχιστον απαγορευονται. Μιλαω για πολυκατοικια παντα.

Μπορουμε να μιλαμε μεχρι αυριο με περιπτωσιολογια. Αυτο που σου λεω ειναι οτι δεν υπαρχει καποιος νομος που να λεει "απαγορευεται να ψηνεις στο μπαλκονι".
Ολα τα υπολοιπα ειναι σχετικά. Η γενικη εικονα ειναι οτι οπως προειπα , αν δεν το κανεις "ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΑ 3 ΑΔΕΡΦΙΑ" δεν εχεις προβλημα. Ειδικα αν μιλαμε για bbq υγραερίου.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GiannisWalker είπε

Δυστυχώς για εμάς (ήπειρο μεριά) είναι απαγορευτικά τα 65 ευρώ μεταφορικά. 

Δοκίμασε να κάνεις αγορά μέσω skroutz. Νομίζω τα μεταφορικά είναι 16 € 

https://www.skroutz.gr/c/447/gas_barbeque/m/67264/Naterial.html?from=autocomplete&keyphrase=kenton&o=naterial+kenton

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα.Γνωρίζει κανείς εάν η Naterial με τους 4 καυστήρες έχει ράφια που διπλώνουν?Επειδή το μπαλκόνι μου είναι λίγο στενό θέλω να δω εάν με παίρνει αν την βάλω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sotos1989 είπε

Καλημέρα στην παρέα.Γνωρίζει κανείς εάν η Naterial με τους 4 καυστήρες έχει ράφια που διπλώνουν?Επειδή το μπαλκόνι μου είναι λίγο στενό θέλω να δω εάν με παίρνει αν την βάλω.

Ναι κλείνουν. Συν 10 πόντους από την κάθε πλευρά. Αν θες βγαίνουν και εντελώς. 

Δημοσ.
Στις 24/11/2022 στις 9:18 ΠΜ, GiannisWalker είπε

Δυστυχώς για εμάς (ήπειρο μεριά) είναι απαγορευτικά τα 65 ευρώ μεταφορικά. 

Για δες το πάλι.
Μόλις παρήγγειλα για Γιάννενα την 4-άρα+κάποια αξεσουάρ με 16 ευρώ μεταφορικά.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bpel86 είπε

Έχετε βρει κάπου τον ρυθμιστή της coral δώρο με την φιάλη;

Εγώ που πήρα τηλέφωνο σε 2-3 κοντά μου τον πουλάνε όλοι ξεχωριστά.
Ενημερωτικά ας πω και τιμές σε αυτόν που κατέληξα, για όσους ενδιαφέρονται (για την coral gas prime 10kg):
Refill 24 ευρώ
Φιάλη γεμάτη 54 ευρώ (24 το περιεχόμενο + 30 η φιάλη)
Ρυθμιστής πίεσης 8 ευρώ
Λάστιχο 4 ευρώ το μέτρο

Για την ψησταριά του θέματος με τους 4 καυστήρες 1 μέτρο λάστιχο είναι υπεραρκετό, σωστά? Μέσα μπαίνει η φιάλη ούτως η άλλως οπότε και 50 εκ. θα έφταναν... Αλλά λέω να πάρω 1μ να είμαι ασφαλής.

Μια ερώτηση ακόμα, αφού ο ρυθμιστής πίεσης δεν είναι μετρητής στάθμης, πως μετράμε το υπόλοιπο υγραέριο μέσα στη φιάλη? Δεν θέλω να πάρω 2η καβάτζα. Φαντάζομαι με ζυγαριά? Αφού λέει 6.7 καθαρό βάρος και 10 μικτό, αν τη ζυγίσω και είναι στα 4.5 κιλά πχ σημαίνει οτι τελειώνει όπου νά'ναι, σωστά?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Angelos19 είπε

Μια ερώτηση ακόμα, αφού ο ρυθμιστής πίεσης δεν είναι μετρητής στάθμης, πως μετράμε το υπόλοιπο υγραέριο μέσα στη φιάλη? Δεν θέλω να πάρω 2η καβάτζα. Φαντάζομαι με ζυγαριά?

Παίρνεις μανόμετρο που μπαινει μετά το ρυθμιστή και σου δείχνει ενδεικτικά την πίεση της φιάλης. Προφανώς επηρεάζεται απο θερμοκρασία αλλά είναι μία σχετικά καλή ένδειξη.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, geodimis είπε

Παίρνεις μανόμετρο που μπαινει μετά το ρυθμιστή και σου δείχνει ενδεικτικά την πίεση της φιάλης. Προφανώς επηρεάζεται απο θερμοκρασία αλλά είναι μία σχετικά καλή ένδειξη.

Δεν είναι καλή ένδειξη δυστυχώς. Οι λύσεις είναι 2:

- Ειτε ζυγίζεις τη φιάλη γεμάτη πρώτα και μετά όταν σου τελειώσει για να έχεις μια ένδειξη ώστε να ζυγίζεις και να παρακολουθείς (για μενα μανούρα και δεν αξίζει τόσο)

-Είτε παίρνεις δεύτερη φιάλη (αυτό έκανα κι εγώ με coral προπανίου) και δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. Τελειώνεις τελείως τη φιάλη, κουμπώνεις τη δεύτερη και συνεχίζεις σα να μην τρέχει τίποτα. Και όταν θέλεις αλλάζεις αυτήν που τελείωσε.

Σκέψου πχ να πας να ψήσεις Κυριακή και να μείνεις. Ή να δεις ότι κοντεύεις να μείνεις. Τι κανεις; Ψάχνεις Κυριακάτικα να βρεις φιάλη; Εγώ επειδή θα ψήνω περισσότερο σκ τα ζύγιζα και είπα ότι αξίζει ένα 50ρικο να είμαι ήσυχος (τα μισά είναι εγγύηση ούτως ή άλλως, όποτε δεν τα χάνεις, απλά είναι μπροστάντζα)

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vins είπε

-Είτε παίρνεις δεύτερη φιάλη (αυτό έκανα κι εγώ με coral προπανίου) και δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. Τελειώνεις τελείως τη φιάλη, κουμπώνεις τη δεύτερη και συνεχίζεις σα να μην τρέχει τίποτα. Και όταν θέλεις αλλάζεις αυτήν που τελείωσε.

Σκέψου πχ να πας να ψήσεις Κυριακή και να μείνεις. Ή να δεις ότι κοντεύεις να μείνεις. Τι κανεις; Ψάχνεις Κυριακάτικα να βρεις φιάλη; Εγώ επειδή θα ψήνω περισσότερο σκ τα ζύγιζα και είπα ότι αξίζει ένα 50ρικο να είμαι ήσυχος (τα μισά είναι εγγύηση ούτως ή άλλως, όποτε δεν τα χάνεις, απλά είναι μπροστάντζα)

Aυτο ακριβως. Ετσι καταναλωνεις ολο το αεριο που εχει διαθεσιμο η καθε μπουκαλα. Γιατι αν ειχες ζυγισει και ξερεις οτι εχεις ακομα πχ μισο λιτρο (τυχαιο νουμερο) και δεν σου φτανει να ψησεις αυτο που θες, τι θα κανεις; θα την αλλαξεις και θα παει χαμενο το καυσιμο;

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...