fytotech Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα στο forum. Ενδιαφέρομαι για το 14 Pro Max (προτιμώ μαύρο αλλά δε με καίει το χρώμα). Έχω δική μου επιχείρηση, οπότε θα ήθελα να το αγοράσω με αποφορολόγηση. Από όσο έχω καταλάβει, υπάρχουν παραεισαγωγής και μη. Θα προτιμούσα Ελληνικής εισαγωγής. Δεύτερον, αντιλαμβάνομαι πως υπάρχουν καθυστερήσεις. Καταλαβαίνω πως δεν υπάρχει σαφής απάντηση αλλά υπάρχει κάποιο κατάστημα που να πληρώσω κάποια χρήματα παραπάνω αλλά να το έχω πιο άμεσα; Απλά να έχει νόημα η αποφορολόγηση. Στο public πχ, βγαίνει 1549€ και με την αποφορολόγηση 1249€. Μέχρι 1350€ δε θα είχα πρόβλημα δηλαδή μαζί με την αποφορολόγηση. Έχω ελπίδα ή να κοιτάξω για άλλο κινητό;
Tasos19s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, fytotech είπε Καλησπέρα στο forum. Ενδιαφέρομαι για το 14 Pro Max (προτιμώ μαύρο αλλά δε με καίει το χρώμα). Έχω δική μου επιχείρηση, οπότε θα ήθελα να το αγοράσω με αποφορολόγηση. Από όσο έχω καταλάβει, υπάρχουν παραεισαγωγής και μη. Θα προτιμούσα Ελληνικής εισαγωγής. Δεύτερον, αντιλαμβάνομαι πως υπάρχουν καθυστερήσεις. Καταλαβαίνω πως δεν υπάρχει σαφής απάντηση αλλά υπάρχει κάποιο κατάστημα που να πληρώσω κάποια χρήματα παραπάνω αλλά να το έχω πιο άμεσα; Απλά να έχει νόημα η αποφορολόγηση. Στο public πχ, βγαίνει 1549€ και με την αποφορολόγηση 1249€. Μέχρι 1350€ δε θα είχα πρόβλημα δηλαδή μαζί με την αποφορολόγηση. Έχω ελπίδα ή να κοιτάξω για άλλο κινητό; στο skroutz βλέπω κάποια καταστήματα κατα καιρούς γράφουν διαθέσιμο αλλά αυτό μπορεί να είναι πλασματικο γενικά το δύσκολο θα είναι να βρεις συσκευή, η αποφορολογηση είναι εύκολο για εσένα αφού έχεις τα χαρτια 2
eklad Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Φίλε @fytotech, κατά τη γνώμη μου καλύτερα θα είναι να αποφύγεις τα μαγαζιά από skroutz για την αποφορολόγηση (και γενικότερα αυτά που κάνουν παραεισαγωγές και άλλου είδους ιστορίες) διότι δε θα βγάλεις άκρη. Προσωπικά, σε αντίστοιχα μαγαζιά που είχα κοιτάξει ήθελαν τουλάχιστον 30 εργάσιμες ημέρες για να ελέγξουν τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την αποφορολόγηση (Ταυτότητα και στοιχεία taxis της επιχείρησης). Ουσιαστικά δηλαδή, καθυστερούσαν επίτηδες ή δε τα έβλεπαν και ποτέ για να σε οδηγήσουν να αγοράσεις από άλλο κατάστημα. Εφόσον μπορείς κάνεις την αγορά χωρίς ΦΠΑ, κατ΄εμέ επίλεξε επίσημο reseller (iStorm, Public κ.λπ.) που θα έχει διαθέσιμη τη συσκευή που θέλεις, όπου στο ταμείο αφαιρείται κατευθείαν ο φόρος και τελειώνεις, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης, από επίσημο reseller θα έχεις και δωρεάν τους 12 μήνες Apple TV (εάν ισχύει η πρσοφορά ακόμη). 1
fytotech Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, eklad είπε Φίλε @fytotech, κατά τη γνώμη μου καλύτερα θα είναι να αποφύγεις τα μαγαζιά από skroutz για την αποφορολόγηση (και γενικότερα αυτά που κάνουν παραεισαγωγές και άλλου είδους ιστορίες) διότι δε θα βγάλεις άκρη. Προσωπικά, σε αντίστοιχα μαγαζιά που είχα κοιτάξει ήθελαν τουλάχιστον 30 εργάσιμες ημέρες για να ελέγξουν τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την αποφορολόγηση (Ταυτότητα και στοιχεία taxis της επιχείρησης). Ουσιαστικά δηλαδή, καθυστερούσαν επίτηδες ή δε τα έβλεπαν και ποτέ για να σε οδηγήσουν να αγοράσεις από άλλο κατάστημα. Εφόσον μπορείς κάνεις την αγορά χωρίς ΦΠΑ, κατ΄εμέ επίλεξε επίσημο reseller (iStorm, Public κ.λπ.) που θα έχει διαθέσιμη τη συσκευή που θέλεις, όπου στο ταμείο αφαιρείται κατευθείαν ο φόρος και τελειώνεις, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης, από επίσημο reseller θα έχεις και δωρεάν τους 12 μήνες Apple TV (εάν ισχύει η πρσοφορά ακόμη). Κι εγώ αυτό φαντάστηκα αλλά διαβάζω στα υπόλοιπα threads πως λογικά μιλάμε για διαθεσιμότητα το 23 σε παραγγελίες που γίνονται τώρα. Αλήθεια είναι πως το χρειάζομαι μέσα στην επόμενη εβδομάδα το πολύ την παρεπόμενη. Οπότε μάλλον θα πάω σε Android. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
gkat2829 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Φυσικά με αποφορολόγηση μπορείς να ψωνίσεις και από όλα τα Ευρωπαϊκά Amazon (Γερμανικό, Ιταλικό, Γαλλικό και Ισπανικό). Αν φυσικά έχουν την συσκευή. Το πως γίνεται ρωτά τον Λογιστή σου. Να ξέρεις ότι αν υπάρχει η συσκευή είναι γρηγορότερη η διαδικασία από την ψαροκωσταινα Ελλάδα. 1
fytotech Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Φυσικά με αποφορολόγηση μπορείς να ψωνίσεις και από όλα τα Ευρωπαϊκά Amazon (Γερμανικό, Ιταλικό, Γαλλικό και Ισπανικό). Αν φυσικά έχουν την συσκευή. Το πως γίνεται ρωτά τον Λογιστή σου. Να ξέρεις ότι αν υπάρχει η συσκευή είναι γρηγορότερη η διαδικασία από την ψαροκωσταινα Ελλάδα. Δυστυχώς κι εκεί μιλάνε για παράδοση τέλη Γενάρη του 23, οπότε το Android είναι μάλλον μονόδρομος. Ακόμα και στις αγγελίες που κοιτάω, δε βρίσκω κάποιο κάτω από 1300€, οπότε φαντάζομαι δεν έχω άλλη λύση.
gkat2829 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σου προτεινω να βαλεις παραγγελια αμεσα στο Ιταλικο Amazon 128αρι Pro Max. Κατα την εκτιμηση μου θα το παραλαβεις γρηγοροτερα απο την Ελλαδα και φυσικα θα τραβηξουν τα χρηματα λιγο πριν το στειλουν. Απο το 11αρι και μετα εγω ψωνιζω μονιμα απο τα 4 Amazon και παραλαμβανω πολυ γρηγοροτερα απο την Ελλαδα. Φετος παρειγγειλα 10/09 128αρι Pro Max Μωβ απο το Γερμανικο και παρελαβα 12/10. Η παραγγελια μου εδω στις 15/09 για την γυναικα μου στο Istorm για το ιδιο κινητο δεν εχει εκτελεστει ακομη προς ενημερωση σου. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από gkat2829 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα