Προς το περιεχόμενο

Η συντριπτική πλειοψηφία όσων επενδύουν στο Bitcoin χάνει αναπόφευκτα χρήματα

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απο την στιγμη που τα κρυπτονομισματα ειναι εκει εξω εδω και χρονια, σημαινει οτι καποιος/οι τα ελεγχουν.

Τωρα ειναι τραπεζες, ειναι λεφταδες, ειναι κρατη ή εταιριες με τεραστια χαρτοφυλακια αυτο δεν μπορει να το ξερει κανεις.

Φορτωνουνε το δεντρο σιγα σιγα και μετα το κουνανε λιγο για να ριξει τα φρουτα.

Και αιντε παλι απο την αρχη. Απλα τωρα επειδη ειμαστε και καλα χαι τεκ εχουμε την αισθηση οτι συμμετεχουμε και εμεις σε αυτο.

Το αλλο με το Τοτο...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πλειοψηφία εδω μέσα θέλει απλά να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Η ελληνική κοινωνία οδεύει προς ενα μέλλον λαμπρό!

Φανταστειτε τώρα να έβγαζε άρθρο η BINANCE που λέει οτι μετά απο έρευνες στα χρηματηστήρια χάχνουν τα λεφτά τους το 90% και οτι στην Ελλάδα το ποσοστό έφτασε στο 99.9%

Όποιος πιστεύει στα κρθπτο πραγματικά ΟΥΤΕ έχασε ΟΥΤΕ θα χάσει. Εσείς εδώ κάντε υπομονή να ψοφήσει η κατσίκα να δικαιωθείτε. στενομυαλοι

5 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε

Απο την στιγμη που τα κρυπτονομισματα ειναι εκει εξω εδω και χρονια, σημαινει οτι καποιος/οι τα ελεγχουν.

Τωρα ειναι τραπεζες, ειναι λεφταδες, ειναι κρατη ή εταιριες με τεραστια χαρτοφυλακια αυτο δεν μπορει να το ξερει κανεις.

Και αιντε παλι απο την αρχη. Απλα τωρα επειδη ειμαστε και καλα χαι τεκ εχουμε την αισθηση οτι συμμετεχουμε και εμεις σε αυτο.

Το αλλο με το Τοτο...

εισαι ανιδεος

Το άρθρο είναι σωστό . Μιλά για το Bitcoin. Τώρα αυτοί που τσίμπησαν και πέταξαν όπως πάντα την εξυπνάδα τους για τα κρυπτο γενικότερα ,ειναι εκτός θέματος …. για να μην πω τίποτα χειρότερο. 
Το τσουβάλιασμα είναι συμπεριφορά άσχετων και ημιμαθών. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πιτσιρικάδες νομίζουν οτι έπιασαν τον παπά απ' τα @@. Και είναι λογικό κάποια στιγμη να επικρατήσουν τα κρυπτονομίσματα. Αλλα αυτό θα γινει όταν και αν το αποφασίσουν οι μεγάλοι. Δηλαδη σε 10, 20, 30 χρόνια απο σήμερα. Προς το παρόν θα πανε όλα στο 0 και θα αράξουν εκει καμιά 5ετία. #MyCryptoTragedy... το νούμερο 1 hashtag του 2023....

Επεξ/σία από xubuntu
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Ακόμα στην αρχη τους είναι, τώρα είναι που μπαίνουν όλες οι μεγάλες εταιρείες στον χώρο, από game development studios μέχρι τους αθλητές παντώς είδους, εμένα πχ δε θα μου έκανε καμια εκπληξη το Playstation 6 / 7 και γενικά η κάθε είδους κονσόλα την επόμενη δεκαετία να έχει native υποστηριξη για blockchain. Το να θέλουν κάποιοι άμπαλοι να βγάλουν λεφτά από ένα τεχνολογικό προϊον δεν έχει καμία σχέση με την χρηστική του αξία η οποία μπορεί να έχει άπειρες εφαρμογές.

Ακόμα και να μην θέλει κάποιος να βγάλει λεφτά. Ας μπούνε όλες οι εταιρείες του κόσμου.

Έστω ότι θέλω εγώ να αγοράσω μερικά κρυπτο για να τα χρησιμοποιήσω για την αγορά κάποιων ηλεκτρονικών παιχνιδιών όπως λες με τo ps η σε οτιδήποτε αγορά μέσω web, αν είναι την μία μέρα που αγόρασα 1 κρυπτο που αντιστοιχεί σε 1 ευρώ αξίας του προϊόντος που θέλω να αγοράσω (η ισοτιμία υποθετική) και την επόμενη ημέρα να πέσει η ισοτιμία του από 1 κρυπτο στα 0.5 ευρώ, άρα εγώ πρέπει να βρω να αγοράσω περισσότερα κρυπτο ώστε να αποκτήσω το προϊόν που θέλω, τότε δεν έχει κανένα νόημα να μπω στην διαδικασία. 

Από την άλλη βέβαια μπορεί την επόμενη το 1 κρυπτο να γίνει και 100 ευρώ, αλλά με τέτοιες διακυμάνσεις και ρίσκο μιλάμε μόνο για ένα τζογαδορικο στοιχείο.

Τα νομίσματα που εκδίδονται από τράπεζες έχουν μεν μια ισοτιμία μεταξύ τους αλλά αυτή σε απασχολεί αν θες να αγοράσεις πουλήσεις συνάλλαγμα η να πας στο εξωτερικό. Στην επικράτεια που ισχύει το νόμισμα δεν έχεις θέμα. Για να επηρεαστεί κατι γίνεται μόνο με υποτίμηση η ανατίμηση του νομίσματος. 

Ελπίζω να έχω καταλάβει σωστά και να μην κάνω λάθος στον παραπάνω συλλογισμό μου. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε

Το αλλο με το Τοτο...

Καταπληκτικος ο φιλος εδω συμφωνω απολυτα. Ειναι θεμα χρονου.

Ακομα βρισκόμαστε στο "τωρα ειναι οι τραπεζες και γεμιζουμε το κρυπτοδεντρο".

Μεχρι να παμε στο "τωρα ειναι τα κρυπτο" θα περασουν απο 10 εως 30 χρονια.

Επεξ/σία από xubuntu

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ακόμα και να μην θέλει κάποιος να βγάλει λεφτά. Ας μπούνε όλες οι εταιρείες του κόσμου.

Έστω ότι θέλω εγώ να αγοράσω μερικά κρυπτο για να τα χρησιμοποιήσω για την αγορά κάποιων ηλεκτρονικών παιχνιδιών όπως λες με τo ps η σε οτιδήποτε αγορά μέσω web, αν είναι την μία μέρα που αγόρασα 1 κρυπτο που αντιστοιχεί σε 1 ευρώ αξίας του προϊόντος που θέλω να αγοράσω (η ισοτιμία υποθετική) και την επόμενη ημέρα να πέσει η ισοτιμία του από 1 κρυπτο στα 0.5 ευρώ, άρα εγώ πρέπει να βρω να αγοράσω περισσότερα κρυπτο ώστε να αποκτήσω το προϊόν που θέλω, τότε δεν έχει κανένα νόημα να μπω στην διαδικασία. 

Από την άλλη βέβαια μπορεί την επόμενη το 1 κρυπτο να γίνει και 100 ευρώ, αλλά με τέτοιες διακυμάνσεις και ρίσκο μιλάμε μόνο για ένα τζογαδορικο στοιχείο.

Τα νομίσματα που εκδίδονται από τράπεζες έχουν μεν μια ισοτιμία μεταξύ τους αλλά αυτή σε απασχολεί αν θες να αγοράσεις πουλήσεις συνάλλαγμα η να πας στο εξωτερικό. Στην επικράτεια που ισχύει το νόμισμα δεν έχεις θέμα. Για να επηρεαστεί κατι γίνεται μόνο με υποτίμηση η ανατίμηση του νομίσματος. 

Ελπίζω να έχω καταλάβει σωστά και να μην κάνω λάθος στον παραπάνω συλλογισμό μου. 

Υπάρχουν και τα stablecoins…

ΥΓ. Δεν είναι επι του θέματος.

Επεξ/σία από atheatos

6 ώρες πριν, BertaJourdan είπε

Τελικα ειναι τζογος ή οχι?

Να αποφασισουν οι Δημογεροντες.

Το ποδοσφαιρο ειναι τζογος ή οχι? Εσυ τι θα ελεγες?

• Like 1

2 ώρες πριν, polaki είπε

Το σημαντικό είναι ότι ο καθένας πρέπει να έχει έλεγχο του εαυτού του, και να ξέρει που πάει να μπλέξει. Αλλιώς αν δεν ξέρεις, ρίξε ένα bet Αγγλία Ιράν σήμερα στο 1.33 απόδοση και θα ξέρεις μέσα σε 2 ώρες αν πήρες 330€ καθαρό κέρδος απ'το 1000άρι που θα ποντάρεις, ή τα έχασες όλα. 

Το βλεπες.. το παίξες? (Όχι είναι η απάντηση)

image.png.d3a151341f64459f4f9837588bd56095.png

1 ώρα πριν, BertaJourdan είπε

Το στοιχημα?

εννοειται καθαρος τζογος.

Το ποδοσφαιρο ομως δεν ειναι μονο το στοιχημα. Ειναι ενα αθλημα και καποιοι ειναι αθλητες προπονητες φυσιοθεραπευτες, διαφημιστες, παιδια σε ακαδημιες, μπυροκοιλιες που παιζουν 5χ5 για το χαβαλε, τυποι στο fifa23 κτλ. Ετσι νομιζω πρεπει να δουμε και τα κρυτπονομισματα. Προφανως ασχολουνται οι περισσοτεροι για το κερδος μεσω trading ---> αρα τζογος (για τον μεσο ανθρωπο) αλλα ετσι ακυρωνουμε προγραμματιστες , μερκετινγκ , miners (ναι γιατι να μην ειναι σοβαρη επενδυση?) tech enthusiasts και πολλα αλλα που δε ξερω και δεν φανταζομαι. Εχει πολυ ενδιαφερον σαν αθλημα οπωςκαι οι εφαρμογες του επισης. Και ειναι ακομα στην αρχη. Ενα παραδειγμα που μου αρεσει να το φανταζομαι στο μελλον ειναι οτι αντικαθιστα τους συμβολαιογραφους. Το 2050 οι συμβολαιογραφοι θα ειναι ενα επαγγελμα σαν του πεταλωτη σημερα !

6 ώρες πριν, theomusictech είπε

@lost2, ανεξαρτητα το τι ειναι το Bitcoin / τα κρυπτο γενικοτερα, σε αυτο που εγραψες, ααληθεια τωρα πιστευεις, δινεις 1 % πιθανοτητα, μια τραπεζα , ακομα και η πιο μικρη , να εχει χασει εστω και λιγους πελατες;;;;; (δηλαδη χρηματα)γενικα απο τις οποιες δραστιριοτητες της με αυτους που θελουν να γινουν πελατες της;;;;;

Το να 3χει βγάλει ένα ποσοστό κάποια χρήματα τους από τις /την τράπεζα για να τα κάνει κρυπτο, δεν είναι χάνει τον πελάτη;; Δεν είναι ανάγκη να τους φύγουν όλοι οι πελάτες, αλλά να τους φύγουν χρήματα και να γίνουν αερας-κευπτο, δηλαδή 3να νόμισμα που οι τράπεζες δεν μπορούν να έχουν στην κατοχή τους, γιατί αν μπορέσουν και το βάλουν χέρι τους θα είναι και το μόνο νόμισμα που θα υπάρχει .

Απλά είναι τα πράγματα μερικές φορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...