SPIROS.KERK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 καποια βοηθεια ρε παιδια (ΔΙΟΤΙ ΑΡΧΑΡΙΟς) το nec δεν μου γραφει τα μειον τι να κανω?
Vmanos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 morei na min ipostirizei to sigkekrimeno forma. rixe mia matia sto manual i sto site tou proiontos sto internet. pantos o idios grafeis nec dvd+R...
papadakn Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Ψάξε για "πειραγμένο" firmware το οποίο αναβαθμίζει την συσκεύη σου σε 1300A και γράφει +/- R. Απλά να είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι κάνεις Εδώ θα βρείς αρκετά http://www.herrie.org
wert Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 SPIROS.KERK, το nec δεν μου γραφει τα μειον τι να κανω Να γράφεις τα + Και όταν θέλεις κάτι σε - εγώ βοήθειά σου. papadakn, Ψάξε για "πειραγμένο" firmware το οποίο αναβαθμίζει την συσκεύη σου σε 1300A και γράφει +/- R. Απλά να είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι κάνεις Ισως η ποιό σωστή λύση. Αλλωστε φτηνιάρικο είναι του βγάζουμε τα μάτια και αν συνεχίσει να μην κάνει τη δουλειά του το παράθυρο κοντά είναι. :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.