TuXaKoS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, fez222 είπε Νομίζω με καλύψατε οι περισσότεροι, θα του ζητήσω αντίγραφο λογαριασμού για ανάλυση. αυτος χρησιμοποεί κάποια από αυτές τις εταιρίες που βγάζουν κοινόχρηστα/ρεύμα και μου έχει δώσει ένα χαρτί από εκεί το οποίο δεν βγάζει άκρη. επισης με πήρε να μου πει ότι επιπλέον εκτός από τα 401 ευρώ ήρθε εκκαθαριστικός 04 έως 10 με έξτρα ποσά μέσα που εκεί τον σταμάτησα. θεωρω ότι οι λογαριασμοί που έπαιρνε είναι κατά προσέγγιση εφόσον από Απρίλιο έχει να βγει εκκαθαριστικός μέχρι σήμερα, και εκεί μέσα πάω εγώ να πληρώσω τα σπασμένα των προηγούμενων που είχε και έμεναν μέσα. Όταν μου φέρει τους αναλυτικούς λογαριασμούς θα τους ποστάρω εδώ για να δούμε. είχε ξεχωριστό ρολόι το διαμέρισμα ή υπηρχε μετρητής στον πίνακα ή μέσα;
Bitbit Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 χωρίς να έχω γνώσεις επι του θέματος αλλά κρίνοντας από εμένα. 991 κιλοβατώρες είναι υπερβολικός αριθμός για 1 μήνα. όλη μέρα δούλευε το a/c και ο θερμοσίφωνας ? αλλά αν όντως είναι, εκεί που πήγαν οι τιμές μου φαίνεται σχετικά οκ. πιθανό.
mr_coverdale Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους ! Έχω μόλις 1 μήνα που έχω νοικιάσει σπίτι έκανα σύνδεση ρεύματος με την ζενίθ και μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμος ρεύματος 1 μήνα έναντι 529 € τι κάνω; Μίλησα μαζί τους και μου έλεγαν για διακανονισμούς
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, mr_coverdale είπε Καλησπέρα σε όλους ! Έχω μόλις 1 μήνα που έχω νοικιάσει σπίτι έκανα σύνδεση ρεύματος με την ζενίθ και μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμος ρεύματος 1 μήνα έναντι 529 € τι κάνω; Μίλησα μαζί τους και μου έλεγαν για διακανονισμούς στείλε φωτό με την ένδειξη μετρητή και ζήτα έκτακτο διορθωτικό , σιγά μην κάνεις και διακανονισμό για τον έναντι Φυσικά γραπτώς μέσω email και αν σε πάρουν τηλ το κλείνεις , αν δεν απαντήσουν εγκαίρως (10 εργάσιμες) , αίτημα στο myrae.gr μάλλον ο προηγούμενος έκαιγε αρκετά , βάλε οτι φουσκώνουν κατανάλωση λόγω μεγάλων απωλειών που έχει το δίκτυο (ρευματοκλοπές) , απο εδώ και στο εξής θα δίνεις εσύ την κατανάλωση 2
andreas1gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, mr_coverdale είπε Καλησπέρα σε όλους ! Έχω μόλις 1 μήνα που έχω νοικιάσει σπίτι έκανα σύνδεση ρεύματος με την ζενίθ και μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμος ρεύματος 1 μήνα έναντι 529 € τι κάνω; Μίλησα μαζί τους και μου έλεγαν για διακανονισμούς Πήγαινε τους την σημερινή πραγματική ένδειξη του μετρητή και ζήτησε τους να εκδώσουν άμεσα Εκκαθαριστικό… Σε εμένα για σχεδόν κλειστό διαμέρισμα (δούλευε μόνο 1 ψυγείο), μου έβγαζαν κάτι έναντι 120-140 ευρώ… Άρχισα να δίνω μόνος μου μετρήσεις και πέσαμε στα 19-20 ευρώ… 1 2
takoulou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, mr_coverdale είπε Καλησπέρα σε όλους ! Έχω μόλις 1 μήνα που έχω νοικιάσει σπίτι έκανα σύνδεση ρεύματος με την ζενίθ και μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμος ρεύματος 1 μήνα έναντι 529 € τι κάνω; Μίλησα μαζί τους και μου έλεγαν για διακανονισμούς Να περιμένεις τον εκκαθαριστικό λογαριασμό όταν θα περάσει ο Δεδδηε να μετρήσει το ρεύμα σου.. 1
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, takoulou είπε Να περιμένεις τον εκκαθαριστικό λογαριασμό όταν θα περάσει ο Δεδδηε να μετρήσει το ρεύμα σου.. καλή φάση , προτείνεις να δίνει 500ρικα μέχρι να περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ 🤣 2
takoulou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, korakios είπε καλή φάση , προτείνεις να δίνει 500ρικα μέχρι να περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ 🤣 Δεν ειπα κατι τετοιο.. Να μην πληρωσει τον εναντι λογαριασμο.. Λαθος καταλαβες.. 1
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, takoulou είπε Δεν ειπα κατι τετοιο.. Να μην πληρωσει τον εναντι λογαριασμο.. Λαθος καταλαβες.. και αν βγει 2ο 500άρι έναντι ?
mr_coverdale Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Υπάρχει περίπτωση να μην έγινε σωστή μέτρηση του ρολογιού όταν ξενοίκιασε ο προηγούμενος και να μου στέλνουν τέτοιο λογαριασμό; Αλλά και πάλι είναι πρώτος λογαριασμος και έναντι.... Δεν βγάζει κανένα νόημα ...
ObeyWario! Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Πόσες κιλοβατόρες πρέπει να κάψεις για να δώσεις 500Ε στον μήνα; Έχουν τίποτα νμ στον λογαριασμό πχ προηγούμενη μέτρηση και πόσες κιλοβατόρες υπολόγισαν πως έκαψες; Ο μετρητής είναι κοντά σε κάποιο απο αυτά τα νμ;
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, mr_coverdale είπε Υπάρχει περίπτωση να μην έγινε σωστή μέτρηση του ρολογιού όταν ξενοίκιασε ο προηγούμενος και να μου στέλνουν τέτοιο λογαριασμό; Αλλά και πάλι είναι πρώτος λογαριασμος και έναντι.... Δεν βγάζει κανένα νόημα ... απο τη στιγμή που είναι έναντι δε δίνεις σημασία στην κατανάλωση που γράφει , αν ήταν απο δικιά σου μέτρηση ή του ΔΕΔΔΗΕ τότε πολλά άλλα παίζουν
ekrepali Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mr_coverdale είπε Υπάρχει περίπτωση να μην έγινε σωστή μέτρηση του ρολογιού όταν ξενοίκιασε ο προηγούμενος και να μου στέλνουν τέτοιο λογαριασμό; Αλλά και πάλι είναι πρώτος λογαριασμος και έναντι.... Δεν βγάζει κανένα νόημα ... - Παίρνεις τηλέφωνο τον ΔΕΔΔΗΕ 2111900500 και ρωτάς ποια ήταν η ένδειξη του μετρητή όταν πήρες τη παροχή στο όνομα σου. - Βλέπεις την ένδειξη που γράφει τώρα ο μετρητής. - Κάνεις αφαίρεση να δεις τι έχεις κάψει μέχρι τώρα. - Αν σου έχουν χρεώσει φουσκωμένες κιλοβατώρες έναντι, κάνεις αυτό που λέει ο κοράκιος. Όλα αυτά με τη προϋπόθεση να έχεις πάρει τη παροχή στο όνομα σου. Εκτός κι αν άφησες τη παροχή στο όνομα του προηγούμενου, οπότε εκεί μπλέκει το πράγμα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από ekrepali
foul Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 20/11/2022 στις 9:01 ΜΜ, fez222 είπε Τώρα λέει ήρθε το ρεύμα με χρέωση 401 ευρώ για τις 991 κιλοβατώρες Αν δεν δεις λογαριασμό δεν γίνεται να πληρώσεις. Καλό είναι στις μέρες μας αν δεν μπορούμε να πάρουμε την παροχή στο όνομα μας, τουλάχιστον να ξέρουμε σε ποιο πρόγραμμα είναι. Αν π.χ. ήταν σε σταθερό με 0,4€/Kwh (τα σταθερά δεν επιδοτούνται) πάει ακριβώς 400 + πάνω από 100 οι ρυθμ. χρεώσεις + δήμο κλπ (αν έμενες και σε έπαυλη...με 991Kwh ταιριάζει χαχα), ξεπερνάς τα 600€ (φιλότιμος..., σε λυπήθηκε). Σταθερά είχε και με 0,80€/Kwh... (όρεξη να χεις κι όταν δεν πληρώνεις εσύ, αλλά ο κάθε νοικάρης δεν ασχολείσαι κιόλας, απαράδεκτο να συμβαίνει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... πριν δεις το λογαριασμό) + δεν ξέρεις τι έχουν κάψει οι άλλοι (που επηρεάζουν την τελική τιμή). Δες και το πρόσφατο παράδειγμα από το άλλο νήμα για το 0,38...https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=59654968 Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από foul
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα