Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού νοίκιασα από έναν γνωστό ένα διαμέρισμα για περίπου 2 μήνες εκ των όποιον έμεινα 1 μηνα και κάτι ημέρες.

Συνολικά και βάση μετρητή κατανάλωσα 991 κιλοβατώρες για τον καιρό που έμεινα εκεί.

Τώρα λέει ήρθε το ρεύμα με χρέωση 401 ευρώ για τις 991 κιλοβατώρες και να του το πληρώσω.

δεν θέλω να αποφύγω την πληρωμή, απλά μου φαίνεται μη λογικό ποσό για τις κιλοβατώρες που κατανάλωσα. (χωρίς να μου έχει δείξει λογαριασμό, και να ξέρω τι εταιρία είναι, εάν είναι επαγγελματικό η οικιακό ρεύμα κλπ)

πως σας ακούγεται αυτό το πόσο για την κατανάλωση όσο θα αφορούσε ένα μέτριο συμβόλαιο οικιακού ρεύματος;

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fez222 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού νοίκιασα από έναν γνωστό ένα διαμέρισμα για περίπου 2 μήνες εκ των όποιον έμεινα 1 μηνα και κάτι ημέρες.

Συνολικά και βάση μετρητή κατανάλωσα 991 κιλοβατώρες για τον καιρό που έμεινα εκεί.

Τώρα λέει ήρθε το ρεύμα με χρέωση 401 ευρώ για τις 991 κιλοβατώρες και να του το πληρώσω.

δεν θέλω να αποφύγω την πληρωμή, απλά μου φαίνεται μη λογικό ποσό για τις κιλοβατώρες που κατανάλωσα. (χωρίς να μου έχει δείξει λογαριασμό, και να ξέρω τι εταιρία είναι, εάν είναι επαγγελματικό η οικιακό ρεύμα κλπ)

πως σας ακούγεται αυτό το πόσο για την κατανάλωση όσο θα αφορούσε ένα μέτριο συμβόλαιο οικιακού ρεύματος;

Του ζητάς πλήρες αντίγραφο του λογαριασμού για να δεις τις κιλοβατώρες και τις λοιπές χρεώσεις. Είτε χρεώθηκες με πολύ υψηλό τιμολόγιο είτε υπάρχουν μέσα οφειλές δικές του η αλλου παλαιότερου ενοικιαστή. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, fez222 είπε

δλδ είσαι σίγουρος γιαυτό όπως το γράφεις ....

ζήτα λογαριασμό μιας και κάτω απο 200 πρέπει να βγαίνει , ανέβασέ τον εδώ ολόκληρο χωρίς προσωπικά στοιχεία και κάνε tag , δεν έχει νόημα στον αέρα να υποθέτουμε

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, fez222 είπε

@korakios ναι έχω φωτογραφία από όταν μπήκα και όταν έφυγα με τον μετρητή.

Να σου δειξει τον λογαριασμο... Σε ποιον παροχο να ρωτησεις;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, fez222 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Δεν μου ακούγεται υπερβολικό το πόσο έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα. 0,40€ η κιλοβατώρα είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα να σου δώσει αντίγραφο του λογαριασμού. Χωρίς αυτό δεν ασχολείσαι καν. Και το αναφέρεις ξεκάθαρα "θα μιλήσουμε ΑΦΟΥ μου δώσεις αντίγραφο του λογαριασμού". Δηλαδή αν σου'λεγε ότι έκαψες 1.000.000€ ρεύμα θα 'μπαινες στη διαδικασία -έστω- να το συζητήσεις; Χωρίς λογαριασμό υποθέτεις ότι το νούμερο είναι αυθαίρετο .

• Like 1
Δημοσ.

Απο τα μεσα καλοκαιριου,η κιλοβατωρα επιασε τα 78 σεντσια στην δεη.αν δεν εχει κοινωνικο,εσυω και β,λογικο το ποσο,μαλλον και φθηνο......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

Απο τα μεσα καλοκαιριου,η κιλοβατωρα επιασε τα 78 σεντσια στην δεη.αν δεν εχει κοινωνικο,εσυω και β,λογικο το ποσο,μαλλον και φθηνο......

Για Αυγ 0,486 η 1η κλίμακα με 0,149 μετά την επιδότηση , (χωρίς ρυθμιζόμενες που θα είναι πολλές και ΦΠΑ ) , αλλά αν δεν ποστάρει λογαριασμό δε γίνεται...

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

Ξέχασες την επιδότηση...

Δημοσ.

0,78 σεντσια όπως λες είναι αρχική τιμή χωρίς καμία απόλυτος μείωση, επιδότηση κλπ.

Έχω και δικά μου σπίτια χωρίς κοινωνικό τιμολόγιο, το 0,40 σεντι που λες είναι πανάκριβο.

Δημοσ.

78 ειχε χωρις επιδοτηση ...με επιδοτηση δεν εχει ανεβει πανω απο 17 σεντς μονο το ρευμα/27 σεντς ολα μεσα (ρυθμιζομενες)

Δημοσ.

Νομίζω με καλύψατε οι περισσότεροι, θα του ζητήσω αντίγραφο λογαριασμού για ανάλυση.

αυτος χρησιμοποεί κάποια από αυτές τις εταιρίες που βγάζουν κοινόχρηστα/ρεύμα και μου έχει δώσει ένα χαρτί από εκεί το οποίο δεν βγάζει άκρη.

επισης με πήρε να μου πει ότι επιπλέον εκτός από τα 401 ευρώ ήρθε εκκαθαριστικός 04 έως 10 με έξτρα ποσά μέσα που εκεί τον σταμάτησα.

θεωρω ότι οι λογαριασμοί που έπαιρνε είναι κατά προσέγγιση εφόσον από Απρίλιο έχει να βγει εκκαθαριστικός μέχρι σήμερα, και εκεί μέσα πάω εγώ να πληρώσω τα σπασμένα των προηγούμενων που είχε και έμεναν μέσα.

Όταν μου φέρει τους αναλυτικούς λογαριασμούς θα τους ποστάρω εδώ για να δούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...