Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ποια λύση προτείνετε για αποθήκευση στo cloud;

Θα με ενδιέφερε μια λύση στα 150 με 200 go.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Παιδιά ποια λύση προτείνετε για αποθήκευση στo cloud;

Θα με ενδιέφερε μια λύση στα 150 με 200 go.

Ευχαριστώ.

iCloud

GDrive

Dropbox

Mega

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτό το pcloud το 500άρι για lifetime είναι άκρως δελεαστικό!

Τώρα που διάβασα και την καλή κριτική από τον φίλο insomniac HuskerDu είμαι με το χέρι στο πλήκτρο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά πήρα το pcloud αλλά έχει σοβαρό τεχνικό θέμα.Προσπαθούν να το λύσουν και αν δεν το λύσουν θα μου κάνουν refund.

Δημοσ.
On 05/12/2022 at 09:23, geofak said:

Πήγαινε στην κλασική κι αξιόπιστη λύση της Google μέσω των γειτόνων και θα έχεις με 15€/χρόνο το πακέτο των 2ΤΒ.

Ενδιαφέρον, έχεις περισσότερες πληροφορίες?

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Tsino είπε

Ενδιαφέρον, έχεις περισσότερες πληροφορίες?

Φτιάχνεις μέσω υπολογιστή που είναι ευκολότερο, ένα νέο προφίλ πληρωμών στο λογαριασμό σου στη google με τυχαία διεύθυνση που θα βρεις, βάλε πχ ενός χαμάμ, κεμπαπτζιδικο ή και της Αγιά Σοφιάς και χρησιμοποιείς για κάρτα πληρωμών revo, n26 ή άλλη κι όχι ελληνική. Δε χρειάζεται καμία επαλήθευση κινητού, ούτε vpn. Σβήνεις τα άλλα προφίλ πληρωμών, ακόμα και το ελληνικό που είχες, κρατάς το νέο κι έχεις τα πάντα σε λίρες μετά, αγορές, συνδρομές, αγορές εντός εφαρμογών κλπ. Υπόψιν αν χρησιμοποιείς nfc για πληρωμές όσες ελληνικές κάρτες προϋπήρχαν στο πορτοφόλι, παρότι έχεις σβήσει το ελληνικό προφίλ πληρωμών, δουλεύουν κανονικά χωρίς πρόβλημα, απλά δεν μπορείς να προσθέσεις άλλες, βάλτες από πριν αν θέλεις.

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.
4 hours ago, geofak said:

Φτιάχνεις μέσω υπολογιστή που είναι ευκολότερο, ένα νέο προφίλ πληρωμών στο λογαριασμό σου στη google με τυχαία διεύθυνση που θα βρεις, βάλε πχ ενός χαμάμ, κεμπαπτζιδικο ή και της Αγιά Σοφιάς και χρησιμοποιείς για κάρτα πληρωμών revo, n26 ή άλλη κι όχι ελληνική. Δε χρειάζεται καμία επαλήθευση κινητού, ούτε vpn. Σβήνεις τα άλλα προφίλ πληρωμών, ακόμα και το ελληνικό που είχες, κρατάς το νέο κι έχεις τα πάντα σε λίρες μετά, αγορές, συνδρομές, αγορές εντός εφαρμογών κλπ. Υπόψιν αν χρησιμοποιείς nfc για πληρωμές όσες ελληνικές κάρτες προϋπήρχαν στο πορτοφόλι, παρότι έχεις σβήσει το ελληνικό προφίλ πληρωμών, δουλεύουν κανονικά χωρίς πρόβλημα, απλά δεν μπορείς να προσθέσεις άλλες, βάλτες από πριν αν θέλεις.

Είσαι υπέροχος, μόλις έφτιαξα καινιούριο google λογαριασμό Τουρκίας και απλώς αγόρασα τα 2ΤΒ με 15 Ευρώ για ένα χρόνο !!! 

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά από την pcloud μου κάνανε refund μιας και δεν μπορούσα να ανεβάσω node modules directory, που είναι το directory των βιβλιοθηκών όλων των node js apps.

Να δοκιμάσω την icedrive που είναι η μόνη με lifetime συνδρομή ή να πάω στα σιγουρα σε iCloud μιας και είμαι χρήστης Mac;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, skiabox είπε

Τελικά από την pcloud μου κάνανε refund μιας και δεν μπορούσα να ανεβάσω node modules directory, που είναι το directory των βιβλιοθηκών όλων των node js apps.

Να δοκιμάσω την icedrive που είναι η μόνη με lifetime συνδρομή ή να πάω στα σιγουρα σε iCloud μιας και είμαι χρήστης Mac;

Πώς και θες να τα ανεβάσεις; Με ένα npm install ξαναμπαίνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, george1807 είπε

Πώς και θες να τα ανεβάσεις; Με ένα npm install ξαναμπαίνουν.

Είναι πολλά τα projects και φυσικά δεν θα κάτσω να σβήνω node_modules directories επειδή δεν μπορούν να κάνουν τη μόνη δουλειά που έχουν να κάνουν σωστά.

Επεξ/σία από skiabox

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...