Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 10/3/2023 στις 8:28 ΜΜ, babality είπε

Πολυ σωστα. Οταν μπουταρω ενα game τοτε κι εμενα μου το κανει κανονικα και το βρισκω λογικο. Ομως και οταν παιζω μου το κανει καποιες φορες ενω τρεχει κανονικα το game. Ξαναλεω δεν επηρεαζει καν την εικονα, δεν σβηνει κλπ, αλλα βγαινει πανω το μηνυμα οτι βρεθηκε hdmi σημα οπως ειπα και πριν. Ακαριαια προφανως σαν να χανει και να βρισκει το σημα. Εντωμεταξυ εχω δοκιμασει οπως ειπα μονο το remaster του Mass Effect και οταν το ξεκινησα 1η φορα μου εριξε ειδοποιηση για HDR. Oποτε το εβαλα οπως κι εσυ να γυριζει αυτοματα και ειναι οκ πολυ ωραια εικονα. Ομως αυτο που κανει στα ξεκαρφωτα με προβληματιζει.

Ισως δοκιμασω μερικες ωρες switch (που ουτως η αλλως αυτο ερχεται αμεσα ξεκιναω το επος metroid prime) και θα τσεκαρω κι εκει αν το κανει. Ξερεις αν υπαρχει εστω καποια επιλογη να μην βγαινουν τα μηνυματα για το σημα? Αν μπορουσα να τα απενεργοποιησω δεν θα μου σπαγε και τα νευρα. Με την κυκλοφορια του resident 4 θα τσιμπησω και ενα ps5 κι εκει θα ξυρισουν το γαμπρο. Αν μου το κανει κι εκει το πιο πιθανο ειναι να της δωσω πουλο. Δεν ξερω και ποση εγγυηση εχουν αυτες.

Καλημέρα , δεν την έχω δοκιμάσει σε κονσόλα ακόμα αλλά στο πισι με no name Hdmi καλώδιο μου πετούσε και εμένα συχνά πυκνά μνμ ότι έβρισκε και έχανε το hdmi με το που άλλαξα καλώδιο δεν μου το έχει ξαναβγάλει . Στο ps5 λογικά έχει μέσα καλώδιο 2.1 δοκίμασε το . Δοκίμασε και άλλη θύρα να δεις εάν το κάνει πάλι  ,εάν και έχει μόνο μια 2.1 και εάν είναι προβληματική καλό θα είναι να την γυρίσεις πίσω 

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...