SabotazNic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Malthador είπε Content από USB πως παίζουμε; Δεν ξερω για την συγκεκριμενη, αλλα μεσω usb + υποτιτλοι με ιδιο ονομα.srt, σε Samsung παιζουν κανονικα
steliosgerochristodoulou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Ενδιαφερομαι και εγω για αυτην την τηλεοραση. Malthador είναι καλή? Βλεπεις τιποτα dirty screen effects ? Εχω μια lg up7800 και λογω οτι εχω ευαισθητα μάτια παρατηρω που και που κατι lines σε σκουρα χρωματα γενικα..Ελπιζω αυτη να εχει καθαρη εικονα..ειναι ips η 55" τελικα?
NobodyRankXV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελευταία μέρα σήμερα που παίζει η επιστροφή στον Γερμανό !! @steliosgerochristodoulou η 55’ IPS είναι. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από NobodyRankXV 1
jim1912 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Και γώ για αυτή τη hisense ήμουν να πάω καρφί (λόγω επιστροφής και ps5) αλλά όπως ο φίλος πιο πάνω θα περιμένω τις γιορτές για καμία x90j η κάτι άλλο από τις μεγάλες αλυσίδες πάλι.Πάντως πριν λίγο καιρό είχε καλές ευκαιρίες όταν το παμπλικ είχε βγάλει τις τηλεοράσεις χωρίς ΦΠΑ.Έχω μπερδευτεί κιόλας γιατί λένε ότι αυτή η hisense δε βγάζει 120hz στα 4κ..
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 On 26/11/2022 at 14:32, achilles_g_ said: από εικόνα πως είναι? Πολύ γενική ερώτηση. Άψογη την χαρακτηρίζω προσωπικά. Δεν είναι σαν την εικόνα μιας ΟLED, αλλά μια ΟLED με τα ίδια specs κοστίζει τα τριπλά. On 27/11/2022 at 00:12, steliosgerochristodoulou said: Ενδιαφερομαι και εγω για αυτην την τηλεοραση. Malthador είναι καλή? Βλεπεις τιποτα dirty screen effects ? Εχω μια lg up7800 και λογω οτι εχω ευαισθητα μάτια παρατηρω που και που κατι lines σε σκουρα χρωματα γενικα..Ελπιζω αυτη να εχει καθαρη εικονα..ειναι ips η 55" τελικα? Επειδή στην προηγούμενη τηλεόρασή μου είχα μεγάλο θέμα με clouding, την ξεψάχνισα λίγο στο μαύρο και στα σκούρα χρώματα γενικότερα, δεν παρατήρησα πουθενά πρόβλημα. Η τηλεόραση που έχεις δεν έχει local dimming, παίζει ρόλο και αυτό στο ξέπλυμα που λες. Η U7H έχει Full Array Local Dimming. Και ναι είναι IPS, πράγμα όχι απαραίτητα κακό πάντως. Δηλαδή στο σαλόνι μου που είναι μεγάλο και καθόμαστε απλωτά όταν βλέπουμε ταινίες και σειρές, βολεύει περισσότερο. Ναι, σίγουρα χάνεις σε χρώμα, αλλά κερδίζεις σε γωνίες. On 27/11/2022 at 18:34, jim1912 said: Έχω μπερδευτεί κιόλας γιατί λένε ότι αυτή η hisense δε βγάζει 120hz στα 4κ.. Το είχα διαβάσει και εγώ αυτό, δεν ισχύει τελικά. Υπήρχε πρόβλημα στο προηγούμενο μοντέλο (U7G), το οποίο λύθηκε μετά από update. Στην U7H έβαλα το Ori and the Will of Wisps και παίζει κομπλέ. Δεν έκατσα να μετρήσω καρέ, αλλά ανάμεσα στα 60 και στα 120 φαίνεται με γυμνό μάτι η διαφορά. -------------------------- Γνωρίζει κανείς αν σε VIDAA OS γίνεται να bootάρει σε συγκεκριμένο app όταν την ανοίγω, αντί να μπαίνει σε ΤV mode; 1
jim1912 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Malthador είπε Πολύ γενική ερώτηση. Άψογη την χαρακτηρίζω προσωπικά. Δεν είναι σαν την εικόνα μιας ΟLED, αλλά μια ΟLED με τα ίδια specs κοστίζει τα τριπλά. Επειδή στην προηγούμενη τηλεόρασή μου είχα μεγάλο θέμα με clouding, την ξεψάχνισα λίγο στο μαύρο και στα σκούρα χρώματα γενικότερα, δεν παρατήρησα πουθενά πρόβλημα. Η τηλεόραση που έχεις δεν έχει local dimming, παίζει ρόλο και αυτό στο ξέπλυμα που λες. Η U7H έχει Full Array Local Dimming. Και ναι είναι IPS, πράγμα όχι απαραίτητα κακό πάντως. Δηλαδή στο σαλόνι μου που είναι μεγάλο και καθόμαστε απλωτά όταν βλέπουμε ταινίες και σειρές, βολεύει περισσότερο. Ναι, σίγουρα χάνεις σε χρώμα, αλλά κερδίζεις σε γωνίες. Το είχα διαβάσει και εγώ αυτό, δεν ισχύει τελικά. Υπήρχε πρόβλημα στο προηγούμενο μοντέλο (U7G), το οποίο λύθηκε μετά από update. Στην U7H έβαλα το Ori and the Will of Wisps και παίζει κομπλέ. Δεν έκατσα να μετρήσω καρέ, αλλά ανάμεσα στα 60 και στα 120 φαίνεται με γυμνό μάτι η διαφορά. -------------------------- Γνωρίζει κανείς αν σε VIDAA OS γίνεται να bootάρει σε συγκεκριμένο app όταν την ανοίγω, αντί να μπαίνει σε ΤV mode; Μας έφτιαξες,αλλά τώρα τελείωσε η επιστροφή του Γερμανού😋😋!Θα αναμένω νέα σου όσον αφορά το αν είσαι ευχαριστημένος (μπας και την πάρω Χριστούγεννα σε καμία προσφορά). Τη θέλω καθαρά για νετφλιξ,Ντίσνεϊ και πιο πολύ για ps5!
steliosgerochristodoulou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Malthador Είσαι ωραιος ευχαριστουμε!! αν παρατηρησεις τιποτα νεοτερο ενημερωσε μας please 1
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 17 hours ago, jim1912 said: Τη θέλω καθαρά για νετφλιξ,Ντίσνεϊ και πιο πολύ για ps5! Σε ότι αφορά το content από streaming υπηρεσίες, έκανα ένα revisit μερικά eps του House MD από Prime, το οποίο προφανώς ήταν γυρισμένο σε 1080p. Ο scaler κανονικά ανεβάζει την ανάλυση, ωστόσο υπάρχει αυτό το χιόνι-θόρυβος (δεν ξέρω την ακριβή ορολογία) που έχουν οι παλιότερες σειρές. Αυτό που παρατήρησα και μου έκανε εντύπωση είναι η κίνηση στην οθόνη, είναι πολύ πιο smooth από την προηγούμενη τηλεόρασή μου. Δεν ξέρω αν ευθύνονται τα πραγματικά 120 Hz ή ο upscaler, ωστόσο είναι πολύ πιο ευχάριστο και ξεκούραστο στο μάτι. Σε ότι αφορά το κομμάτι του gaming, επειδή διαβάζω πράγματα που τα θεωρώ ελαφρώς εξωπραγματικά για τα προσωπικά μου γούστα εδώ στο forum, να πω ότι για εμένα προηγούνται παρασάγγας τα 120Hz και το VRR συγκριτικά με την απεικόνιση και την χρωματική παλέτα. Με αυτό δεδομένο και εφόσον υπάρχει περιορισμός στο budget δεν θα πήγαινα σε OLED λύσεις μέχρι τα 1000 ευρώ (εκτός κι αν βγει καμία υπερπροσφορά μέχρι τα Χριστούγεννα και δούμε καμιά S95B κανά χιλιάρικο κάτω, τι να πω). Δεν θα αντάλλαζα με τίποτα τα 120Hz και το VRR για καλύτερα χρώματα. Όσο χειρότερα χρώματα και να βγάζει μια LED, το αποτέλεσμα στο μάτι μου δεν θα είναι ποτέ αρκετά άσχημο σε σχέση με μια OLED που δεν υποστηρίζει VRR ή περιορίζεται στα 60 καρέ. Όλα αυτά αφορούν το SeX/PS5 gaming φυσικά, όποιος θέλει τηλεόραση μόνο για content, εννοείται ότι μια χαρά του ταιριάζει τηλεοράση με 60Hz. Όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπική γνώμη και με βάση τα δικά μου μάτια πάντα. Στην προηγούμενη γενιά υπήρχαν άνθρωποι που -έλεγαν πως- δεν έβλεπαν διαφορά ανάμεσα στα 30 και στα 60 καρέ, αυτοί μια χαρά βολεύονται και με 60Hz panel. 1 1
jim1912 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα και από μένα ξανά.Τλκ αγόρασα σήμερα την lg b2 55 oled στα 880€ από τα παμπλικ.Είχε το συγκεκριμένο μαγαζί λόγω εγκαινίων στη Θεσσαλονίκη 20% έκπτωση σε όλες τις τηλεοράσεις και τη χτύπησα.Από 1099€ στα 880€.Νομίζω είναι άριστη τιμή για ολεντ!Επισης έβαλα ασφάλεια πενταετίας.Βέβαια μου εξήγησαν (το είχα ψάξει άλλωστε) ότι η ελτζι δεν καλύπτει το burn in.Μου είπαν βέβαια ότι και να μην καλύπτει η ελτζι το καλύπτει το παμπλικ μέσω της ασφαλείας (επέκταση Allianz).Τώρα δε ξέρω αν έκανα καλά.Η τα 120€ θα πάνε τσάμπα η αν πάθουμε καμία ζημιά θα μας φανούν χρήσιμα!
dimigero88 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Καλά Χριστούγεννα ,κοιτάω και εγω την Hisense αλλά με φοβίζει λίγο το ips πάνελ είχα Samsung 10 ετιας και σε σκοτεινές σκηνές δεν έβλεπα απολύτως τίποτα όσο και να προσπαθούσα να την ρύθμισω .
adtakhs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2022 στις 9:09 ΜΜ, FromDusk_TillDawn είπε Kαλοριζικη.Ειναι ευκολο να μου πεις αν εχει το vidaa την εφαρμογη smart stb? Γιατι θα καταληξω σε tcl μονο γι αυτο το πραγμα οπως βλεπω λογο google 11. Hisense 75A7100F. (Vidaa 5) Το έχει. Στις 23/11/2022 στις 9:00 ΠΜ, Malthador είπε Ναι την είδα. Keep in mind ότι δεν είμαι το σωστό δείγμα ανθρώπου, καθώς η μετάβαση έγινε από 50άρα Full HD Bravia του 2015. Τα non-HD κανάλια και το Switch (ειδικά σε ότι τρέχει με ανάλυση κάτω από 1080p) δεν πολυβλέπονται. Έβαλα λίγο Diablo 2 Ressurected και γέλαγα με το θέαμα. Δεν δοκίμασα το PS4 Slim που έχω, εκεί θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Στο Series X ανησύχησα προς στιγμήν, γιατί δεν έβγαζε 4Κ120 output, αλλά μετά το συνέδεσα στο σωστό port και όλα τα ticks γίνανε πράσινα. Έπαιξα λίγο Requiem και πραγματικά είναι το κάτι άλλο. Όπως λέει και στο Κατά Ιωάννην 9:25, «ήμουν τυφλός, μα τώρα βλέπω». Το Vidaa έχει apps για όλα (και τα αντίστοιχα κουμπάκια στο τηλεκοντρόλ), Disney+, Netflix, Prime, Youtube. Δοκίμασα content σε όλα και μοιάζουν άψογα, τόσο σε κίνηση, όσο σε χρώματα και γωνίες θέασης, δεν παρατήρησα κάτι αρνητικό. Όλα αυτό χωρίς να έχει γίνει calibrated η τηλεόραση, μόλις τη σκαλίσω περισσότερο θα βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ φαντάζομαι. Πάντως και τώρα το μαύρο φαίνεται πολύ όμορφο, ενώ δεν είδα πουθενά bleeding/clouding, προβλήματα που είχα με την προηγούμενη απλή LED TV μου. Δεν υπάρχει app για EON, δυστυχώς, θα τσεκάρω αν μπορεί να παίξει μέσω του browser (αν και το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό λογικά). Επιπλέον, κάπου είδα επιλογή για cast, οπότε φεύγει και αυτό από τη μέση. Επειδή διάβαζα αρνητικά για την ποιότητα κατασκευής, δεν θα συμφωνήσω. Οκ είναι γκουμούτσα από την πίσω μεριά, αλλά δεν το βλέπει κανείς αυτό, το πλαίσιό της είναι μεταλλικό που για μένα είναι πολύ ωραίο αισθητικά. Σε πρώτη φάση είμαι πολύ ευχαριστημένος με δεδομένο το ποσό που έδωσα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι η καλύτερη δυνατή αγορά στα €535 και για μένα ήταν η μόνη αγορά σε non-OLED τηλεόραση στις 55". Δεν θα έδινα 800-900 για LED πιο «μεγάλης» εταιρείας, προσωπικά, αν ήταν να δώσω τόσα χρήματα θα πήγαινα στα €1200 για OLED, χρήματα που δεν ήθελα να δώσω στην παρούσα φάση. Και το EON υπάρχει. Κοίταξε λίγο τις επιλογες των εφαρμογών στο store τους. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από adtakhs
babality Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Καλησπερα παιδες. Συγνωμη που ανασταινω παλιο thread. Αγορασα την συγκεκριμενη tv εδω και 4-5 μερες περιπου. Στο budget που κοιτουσα ηταν η μονη με VRR , 120hz κλπ καθως εψαχνα tv για ps5. Να πω οτι ειμαι full ικανοποιημενος μιας και απο την samsung 1080p που ειχα σε αυτην ειναι τεραστια η διαφορα. Εχω ομως ενα προβλημα. Εχω συνδεδεμενη την tv με pc, ps4 slim και NSwitch. Nintendo δεν εχω δοκιμασει ακομα. Εχω δοκιμασει ομως pc και Ps4 slim. Στο ps4 παιζω για τωρα το Mass Effect 1. Καποιες φορες στιγμιαια μου χανει το σημα και το ξαναβρισκει. Ακαριαια ομως δεν προλαβαινει να σβησει η εικονα με αποτελεσμα να βγαινει στην κορυφη της οθονης η ειδοποιηση οτι εχει βρεθει HDMI σημα στη θεση 3 κλπ κλπ. Το ιδιο μου εκανε και μια φορα βλεποντας στο pc σειρα. Αλλα εκει εσβησε κανονικα η οθονη και την ξαναβρηκε μετα απο 1-2". Ειναι απογοητευτικο τωρα σε καινουρια tv να κανει τετοια. Εχει κανεις τετοια εμπειρια? @Malthador ειδα πιο πριν στο thread εχεις ps4 slim αλλα τοτε δεν το ειχες δοκιμασει ακομα. Εχεις καμια αναλογη εμπειρια? Εψαξα προχτες στα ιντερνετς και το μονο που βρηκα ειναι καποια παλια threads με τυπους απο Γαλλια που ειχαν αναλογη εμπειρια και τελικα το λυσανε ερχομενοι σε επαφη με την Hisense η οποια τους εδινε το τοτε ενημερωμενο update κλπ κλπ. Εχω κανει ολα τα updates εννοειται.
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 20 hours ago, babality said: Καλησπερα παιδες. Συγνωμη που ανασταινω παλιο thread. Αγορασα την συγκεκριμενη tv εδω και 4-5 μερες περιπου. Στο budget που κοιτουσα ηταν η μονη με VRR , 120hz κλπ καθως εψαχνα tv για ps5. Να πω οτι ειμαι full ικανοποιημενος μιας και απο την samsung 1080p που ειχα σε αυτην ειναι τεραστια η διαφορα. Εχω ομως ενα προβλημα. Εχω συνδεδεμενη την tv με pc, ps4 slim και NSwitch. Nintendo δεν εχω δοκιμασει ακομα. Εχω δοκιμασει ομως pc και Ps4 slim. Στο ps4 παιζω για τωρα το Mass Effect 1. Καποιες φορες στιγμιαια μου χανει το σημα και το ξαναβρισκει. Ακαριαια ομως δεν προλαβαινει να σβησει η εικονα με αποτελεσμα να βγαινει στην κορυφη της οθονης η ειδοποιηση οτι εχει βρεθει HDMI σημα στη θεση 3 κλπ κλπ. Το ιδιο μου εκανε και μια φορα βλεποντας στο pc σειρα. Αλλα εκει εσβησε κανονικα η οθονη και την ξαναβρηκε μετα απο 1-2". Ειναι απογοητευτικο τωρα σε καινουρια tv να κανει τετοια. Εχει κανεις τετοια εμπειρια? @Malthador ειδα πιο πριν στο thread εχεις ps4 slim αλλα τοτε δεν το ειχες δοκιμασει ακομα. Εχεις καμια αναλογη εμπειρια? Εψαξα προχτες στα ιντερνετς και το μονο που βρηκα ειναι καποια παλια threads με τυπους απο Γαλλια που ειχαν αναλογη εμπειρια και τελικα το λυσανε ερχομενοι σε επαφη με την Hisense η οποια τους εδινε το τοτε ενημερωμενο update κλπ κλπ. Εχω κανει ολα τα updates εννοειται. Περίμενε εννοείς ότι χάνει το σήμα την ώρα που παίζεις; Ή όταν ξεκινάς ένα game; Στο PS5 και στο SeX εμένα μου χάνει το σήμα όταν bootάρω (αποκλειστικά και μόνο τότε) ένα game και μάλιστα το κάνει 2-3 φορές απανωτές, αλλά δεν με προβληματίζει γιατί την έχω βάλει να γυρνάει αυτόματα σε HDR10+ και Game Mode, οπότε στο boot αυτορρυθμίζεται. Αν εννοείς αυτό, χωρίς να είμαι ειδικός, το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό. Αν εννοείς όμως ότι χάνει το σήμα της από το source στο άσχετο την ώρα που παίζεις, αυτό είναι ελάττωμα και θα την γυρνούσα πίσω στη θέση σου. Αυτό που μου έχει κάνει κάνα δυο φορές είναι να μαυρίζει εντελώς, να κολλάει και να χρειάζεται να την βγάλω από την πρίζα και να την ξανανοίξω για να στρώσει. Αλλά οκ, ούτε αυτό το θεωρώ πρόβλημα, οι τηλεοράσεις πλέον είναι PC's, λογικό να σκαλώνουν καμιά φορά.
babality Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 24 λεπτά πριν, Malthador είπε Περίμενε εννοείς ότι χάνει το σήμα την ώρα που παίζεις; Ή όταν ξεκινάς ένα game; Στο PS5 και στο SeX εμένα μου χάνει το σήμα όταν bootάρω (αποκλειστικά και μόνο τότε) ένα game και μάλιστα το κάνει 2-3 φορές απανωτές, αλλά δεν με προβληματίζει γιατί την έχω βάλει να γυρνάει αυτόματα σε HDR10+ και Game Mode, οπότε στο boot αυτορρυθμίζεται. Αν εννοείς αυτό, χωρίς να είμαι ειδικός, το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό. Αν εννοείς όμως ότι χάνει το σήμα της από το source στο άσχετο την ώρα που παίζεις, αυτό είναι ελάττωμα και θα την γυρνούσα πίσω στη θέση σου. Αυτό που μου έχει κάνει κάνα δυο φορές είναι να μαυρίζει εντελώς, να κολλάει και να χρειάζεται να την βγάλω από την πρίζα και να την ξανανοίξω για να στρώσει. Αλλά οκ, ούτε αυτό το θεωρώ πρόβλημα, οι τηλεοράσεις πλέον είναι PC's, λογικό να σκαλώνουν καμιά φορά. Πολυ σωστα. Οταν μπουταρω ενα game τοτε κι εμενα μου το κανει κανονικα και το βρισκω λογικο. Ομως και οταν παιζω μου το κανει καποιες φορες ενω τρεχει κανονικα το game. Ξαναλεω δεν επηρεαζει καν την εικονα, δεν σβηνει κλπ, αλλα βγαινει πανω το μηνυμα οτι βρεθηκε hdmi σημα οπως ειπα και πριν. Ακαριαια προφανως σαν να χανει και να βρισκει το σημα. Εντωμεταξυ εχω δοκιμασει οπως ειπα μονο το remaster του Mass Effect και οταν το ξεκινησα 1η φορα μου εριξε ειδοποιηση για HDR. Oποτε το εβαλα οπως κι εσυ να γυριζει αυτοματα και ειναι οκ πολυ ωραια εικονα. Ομως αυτο που κανει στα ξεκαρφωτα με προβληματιζει. Ισως δοκιμασω μερικες ωρες switch (που ουτως η αλλως αυτο ερχεται αμεσα ξεκιναω το επος metroid prime) και θα τσεκαρω κι εκει αν το κανει. Ξερεις αν υπαρχει εστω καποια επιλογη να μην βγαινουν τα μηνυματα για το σημα? Αν μπορουσα να τα απενεργοποιησω δεν θα μου σπαγε και τα νευρα. Με την κυκλοφορια του resident 4 θα τσιμπησω και ενα ps5 κι εκει θα ξυρισουν το γαμπρο. Αν μου το κανει κι εκει το πιο πιθανο ειναι να της δωσω πουλο. Δεν ξερω και ποση εγγυηση εχουν αυτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα