Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Είπα πάντως ότι δεν είμαι ενδεικτικό δείγμα. Aπό 1080p TV που έκανα μετάβαση και η πιο χάλια 4Κ θα μου φαινόταν ταμάμ, μην σε πάρω στο λαιμό μου.

Αν έχεις καμιά LG/Samsung/Sony 4Κ που την είχες πάρει κανά χιλιάρικο πριν από 5 χρόνια, τότε είναι αρκετά πιθανό ο scaler της Hisense να σου φανεί χειρότερος.

Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με LG 1080p 49αρα!Σε αυτά τα λεφτά και με δεδομένο τι αντικαθιστά δύσκολα να έχω παράπονο.Οπως και να έχει περιμένω λίγο ακόμα μήπως βρεθεί κάποια άλλη ευκαιρία αλλιώς μάλλον θα καταλήξω σε αυτήν.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τρέλανε με τώρα, έτσι και παίρνει και ΕΟΝ app, τότε μιλάμε ότι τικάρονται όλα τα κουτάκια μου.

Πες μου ότι μπορείς να βάλεις και shortcut στο τηλεκοντρόλ που να σε βάζει κατευθείαν στο ΕΟΝ... :P

Οχι αλλα μπορεις οπως βλεπεις απο την φωτο μου να την φερεις μπροστα μπροστα και να ειναι η πρωτη σου εφαρμογη. Δηλαδη ενα κουμπι να μπεις στις εφαρμογές και ενα οκ να σ τρεξει το eon 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Danterious Επειδή και γω την έψαχνα , δεν ξέρω αν σε βοηθήσει κάπως σε γνώμη αυτο το video 

Είναι η δικιά μας που παίρνουμε και ευρώπη.

Πάντως αν θες να την δεις με τα ίδια σου τα μάτια, πάρε ένα στικακι βάλε ότι content θες ( όχι κάνα 18+ χαχα )
και πήγαινε στο mediamarkt στο Περιστέρι που την έχει ανοιχτή.

Εγώ ακόμη προσπαθώ να καταλήξω αν αξίζει να δώσω 150 περίπου παραπάνω για να πάω στην samsung q80b ή γενικά μήπως παίξει κάτι καλύτερο στις γιορτές και με επιστροφή σε κάνα media/kotso διότι ο γερμανός σε περιορίζει σε επιλογές, αν είναι δυνατόν να μην έχουν sony και lg τηλεοράσεις...

Επεξ/σία από NobodyRankXV
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

@Danterious Επειδή και γω την έψαχνα , δεν ξέρω αν σε βοηθήσει κάπως σε γνώμη αυτο το video 

Είναι η δικιά μας που παίρνουμε και ευρώπη.

Πάντως αν θες να την δεις με τα ίδια σου τα μάτια, πάρε ένα στικακι βάλε ότι content θες ( όχι κάνα 18+ χαχα )
και πήγαινε στο mediamarkt στο Περιστέρι που την έχει ανοιχτή.

Εγώ ακόμη προσπαθώ να καταλήξω αν αξίζει να δώσω 150 περίπου παραπάνω για να πάω στην samsung q80b ή γενικά μήπως παίξει κάτι καλύτερο στις γιορτές και με επιστροφή σε κάνα media/kotso διότι ο γερμανός σε περιορίζει σε επιλογές, αν είναι δυνατόν να μην έχουν sony και lg τηλεοράσεις...

Μέχρι στιγμής έχω δει μόνο την 65αρα αντίστοιχη στο public Συντάγματος.Θα πεταχτω και στα media αφού υπάρχει.Ειμαστε στο ίδιο δίλημμα από ότι φαίνεται...Μέχρι να καταλήξω σε καμία c2 μέχρι τις γιορτές...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Danterious είπε

Μέχρι στιγμής έχω δει μόνο την 65αρα αντίστοιχη στο public Συντάγματος.Θα πεταχτω και στα media αφού υπάρχει.Ειμαστε στο ίδιο δίλημμα από ότι φαίνεται...Μέχρι να καταλήξω σε καμία c2 μέχρι τις γιορτές...

Η 65' έχει va panel (προσπαθώ να βρω την πηγή που το διάβασα αλλά τζιφος οπότε για σιγουρια αν πας στο μαγαζι πηγαινε στην 65 και κάνε το test με το δάχτυλο) , ασε αυτά τα διλήμματα με κανουν κάθε 3 και λιγο να μπαίνω στα γνωστά σαιτ με προσφορές μπας και βγει τίποτα χαχαχ

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, NobodyRankXV said:

Η 65' έχει va panel (προσπαθώ να βρω την πηγή που το διάβασα αλλά τζιφος οπότε για σιγουρια αν πας στο μαγαζι πηγαινε στην 65 και κάνε το test με το δάχτυλο) , ασε αυτά τα διλήμματα με κανουν κάθε 3 και λιγο να μπαίνω στα γνωστά σαιτ με προσφορές μπας και βγει τίποτα χαχαχ

Ποιο είναι αυτό το τεστ να το δοκιμάσω στην τηλεόρασή μου;

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από media markt και νομίζω μπορώ να επιβεβαιώσω (αν δεν έκανα κάποιο λάθος στην πολύπλοκη μέθοδο του δακτύλου!🤣ότι η 65 είναι va και η 55 ips.Και πάλι όμως με κάθε επιφύλαξη προς κάθε ενδιαφερόμενο!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Danterious είπε

Μόλις γύρισα από media markt και νομίζω μπορώ να επιβεβαιώσω (αν δεν έκανα κάποιο λάθος στην πολύπλοκη μέθοδο του δακτύλου!🤣ότι η 65 είναι va και η 55 ips.Και πάλι όμως με κάθε επιφύλαξη προς κάθε ενδιαφερόμενο!

Αχχαχαχα σε κοίταξε κανένας υπάλληλος ή κανας πελάτης να πιέζεις με το δάχτυλο τις τηλεοράσεις ; Αχχαχα 

Τελικά το επιβεβαίωσα και γώ από αρκετά σχόλια σε διαφορά βίντεο στο YouTube όποτε η 65ρα έχει VA.

Για πες δυο λόγια , εντυπώσεις γενικά ; 
κατέληξες  πουθενά ; Σε τράβηξε καμία άλλη ;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Αχχαχαχα σε κοίταξε κανένας υπάλληλος ή κανας πελάτης να πιέζεις με το δάχτυλο τις τηλεοράσεις ; Αχχαχα 

Τελικά το επιβεβαίωσα και γώ από αρκετά σχόλια σε διαφορά βίντεο στο YouTube όποτε η 65ρα έχει VA.

Για πες δυο λόγια , εντυπώσεις γενικά ; 
κατέληξες  πουθενά ; Σε τράβηξε καμία άλλη ;

Μάλλον πέρασε απαρατήρητη η κίνηση...stealth καταστάσεις...

Γενικά δεν μπορώ να πω ότι έχω εκπαιδευμένο μάτι σε τηλεοράσεις.Το αυτονόητο είναι αυτό που έχει ειπωθεί παντού και από τους περισσότερους νομίζω.Οι oled έχουν ένα wow factor που τις κάνει να ξεχωρίζουν.Για κάποιο λόγο όμως την 55c2 και την 55s95 τιε είχαν να δείχνουν αγώνα Μουντιάλ από κανάλι το οποίο ήταν μη ενδεικτικό σίγουρα.

Η δικιά μου σκεψη είναι είτε να πάω σε κάτι μπάτζετ όπως η hisense με χαρακτηριστικά όπως 120hz hdmi 2.1 κτλπ είτε μετά στα διπλά λεφτά στην c2.Υπαρχει και η 65αρα u7h στα 860 βέβαια αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι vfm σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέλαβα , εννοείται οι oled είναι κόλαση αλλά ρε σύ πολλά λεφτά συν εγγύηση διότι φοβάμαι το burn in, κοίταγα την Samsung την oled με την επιστροφή έβγαινε 1088. Αν ο Γερμανός είχε την Sony a75k oled 1099 - και το 15% ή έστω την Sony x90j που δεν είναι oled 899 - 15% θα είχα ήδη τηλεόραση τώρα 

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται από τη χρήση που κανεις φαντάζομαι.Εχω την τύχη να έχω φίλους που έχουν και την x90j και την  LG cx και έχω κάποιες ώρες μπροστά τους σε νορμάλ περιβάλλον και όχι στα χαωδη καταστηματα.Η LG δεν έχει εμφανίσει κανένα ανησυχητικό σημάδι εδώ και δύο χρόνια.Το ίδιο φυσικά και η full array της Σόνυ.Η καθεμία έχει τα θετικά και τα αρνητικά της.Νομιζω σε αυτά τα επίπεδα ότι και να πάρεις θα είσαι ικανοποιημένος.Εξισου ικανοποιημένος υποθέτω θα είσαι και με τη hisense τηρουμένων των αναλογιών πάντα.Δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις που θα είχαμε σε τηλεοράσεις των 1000+ € από τηλεόραση των 600.Ολο και κάποιος συμβιβασμός θα χρειαστεί φαντάζομαι.

Δημοσ.
Στις 20/11/2022 στις 8:03 ΜΜ, Malthador είπε

Κοιτάζω για αυτή στο Γερμανό, με την επιστροφή βγαίνει στα 535 ευρώ ουσιαστικά. Δεν βρίσκω κάτι άλλο με 2.1, 120Ηz, VRR, VA panel και Dolby Vision.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε πιο γνωστή μάρκα σε αυτά τα λεφτά, με αυτά τα specs; Κατά βάση για Series X gaming.

Εκανεε κίνηση ματ...ειδικά με 120 Hz .. καλορίζικη.

Δημοσ.

Παιδιά από αξιοπιστία /after sales συμπεριφορά της εταιρείας ξέρουμε τι παίζει;
Έχω απογοητευτεί από Samsung, ενώ LG έχει περισσότερο νόημα αν πας σε OLED πιστεύω και κοιτάω για εναλλακτικές, αλλά όσο να 'ναι προβληματίζομαι λίγο γιατί δεν την γνώριζα σαν μάρκα.
Γνωρίζουμε αν μπορείς να κάνεις κατευθείαν από τη Hisense επέκταση εγγύησης όπως με τις άλλες δύο; Είναι σημαντικό πιστεύω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...