Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτάζω για αυτή στο Γερμανό, με την επιστροφή βγαίνει στα 535 ευρώ ουσιαστικά. Δεν βρίσκω κάτι άλλο με 2.1, 120Ηz, VRR, VA panel και Dolby Vision.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε πιο γνωστή μάρκα σε αυτά τα λεφτά, με αυτά τα specs; Κατά βάση για Series X gaming.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και γώ την ζαχάρωνα την συγκεκριμένη αλλά απ ότι διάβασα απέχουν αυτές που προορίζονται για us από τις δικές μας τις ευρωπαϊκές για παράδειγμα στις αμερικανικές το λειτουργικό είναι android εδώ ένα της Hisense που δεν είναι το βασικό θέμα μου , αυτό που με κράτησε πίσω είναι πως στις ευρωπαϊκές το panel είναι ips αν δεν κάνω λάθος 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για να είμαι ειλικρινής με 500 ευρώ και με 120Hz, VRR, Dolby και Full Array Local Dimming είναι ήδη τρελό VFM. Θέλω να πω και IPS να έχει αντί για VA, πάλι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτά τα χρήματα.

Για το Android το διάβασα, δεν το βρίσκω πρόβλημα, το VIDAA είναι πολύ ταχύτερο απ΄ότι διαβάζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει χαμηλότερο contrast και nits και λιγότερα dimming zones νομίζω 32 και λιγότερη φωτεινή γενικά.

αν θες πάντως να δεις πως παίζει 

αυτή την version νομίζω παίρνουμε 

Επεξ/σία από NobodyRankXV
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα χρήματα αυτά σχεδόν μονόδρομος https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/236769-tv-led-55-tcl-55c728. Το 728 έχει va panel και 2 θύρες HDMI 2.1 χωρίς local dimming και 350-400 nits peak brightness android λογισμικό.

https://hxosplus.gr/reviews/tcl-55c728-review/

Επεξ/σία από alexzorb
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
35 minutes ago, alexzorb said:

Στα χρήματα αυτά σχεδόν μονόδρομος https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/236769-tv-led-55-tcl-55c728. Το 728 έχει va panel και 2 θύρες HDMI 2.1 χωρίς local dimming και 350-400 nits peak brightness android λογισμικό.

https://hxosplus.gr/reviews/tcl-55c728-review/

Ναι, την έχω δει, αφενός έχει αμελητέες διαφορές από την Hisense, αφετέρου δεν υπάρχει στην Ελλάδα, την δίνει για παραλαβή μόνο ένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη (εκθεσιακό εικάζω), πουθενά αλλού στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Τη διαθεσημότητα δεν την είχα δει . Hisense τότε εκτώς αν ρίξουν την φετινή tcl 735. Στις 65 και 75 ιντσες είχαν κάνει καλές προσφορές στις 55 τίποτα ακομά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alexzorb είπε

Τη διαθεσημότητα δεν την είχα δει . Hisense τότε εκτώς αν ρίξουν την φετινή tcl 735. Στις 65 και 75 ιντσες είχαν κάνει καλές προσφορές στις 55 τίποτα ακομά.

Γιατι δεν πας σε c635? Την έχει ο Γερμανός την στα 500 με την eπιστροφή βγαίνει 425€. Υποστηρίζει 2.1. 120hz η 55αρα. Εγώ πήρα την 50αρα που διαβάζω δεν υποστηρίζει 120hz στο HDMI 2.1

Επεξ/σία από giokspy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάποιος θέλει να δει και καμία ταινία πιστεύω η Hisense έστω και πετσοκομμένη είναι καλύτερη από την c635

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Αν κάποιος θέλει να δει και καμία ταινία πιστεύω η Hisense έστω και πετσοκομμένη είναι καλύτερη από την c635

Από ποια άποψη? Λόγω απεικόνιση της κίνησης η χρωμάτων ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, giokspy είπε

Από ποια άποψη? Λόγω απεικόνιση της κίνησης η χρωμάτων ??

Λόγο full array , πήγα την είδα την Hisense από κοντά σήμερα , δεν είναι και τόσο κακή τελικά , το σκέφτομαι σοβαρά σε αυτή την τιμή με 15% επιστροφή από Γερμανό και να πάρω μαζί και κάνα Xbox series s

• Moderators
Δημοσ.

Την τσίμπησα τελικά, θα μου έρθει αύριο. Οσο μέτρια και να είναι θα είναι τρομερή αναβάθμιση σε σχέση με την 50άρα 1080p60 Sony που έχω τώρα. 

Το μόνο που θα με δυσκολέψει είναι αν δεν έχει EON app στο OS και αν δεν castάρει: still, λεπτομέρειες. 

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Malthador είπε

Την τσίμπησα τελικά, θα μου έρθει αύριο. Οσο μέτρια και να είναι θα είναι τρομερή αναβάθμιση σε σχέση με την 50άρα 1080p60 Sony που έχω τώρα. 

Το μόνο που θα με δυσκολέψει είναι αν δεν έχει EON app στο OS και αν δεν castάρει: still, λεπτομέρειες. 

Περιμένω σχόλια λοιπόν , μην μας ξεχάσεις ☺️

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...