Vasilis_Pg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Καταρχάς να πω πως επέλεξα το Ninite για να κατεβάσω κάποια προγράμματα που ήθελα, μετά το format που έκανα στον υπολογιστή μου. Καθώς όλα κυλούσαν μια χαρά, όταν έφτασε "η σειρά" του Discord για να κατέβει, μου έβγαλε τα Windows αυτό το μήνυμα: "There was an error while installing the application check the setup log" και επίσης μου έβγαζε το έβγαζε πάλι αυτό κάθε φορά που έκανα επανεκκίνηση. Ε εντάξει είπα από μέσα μου δεν πειράζει θα το κατεβάσω μετά από το site. Όταν κατέβασα το Discord Setup από την επίσημη ιστοσελίδα και το άνοιξα, μου έλεγε ακριβώς αυτό το μήνυμα, παρόλο που είχα τσεκάρει αν ήταν το Discord ανοιχτό στο Task Manager, αν είχε κάποιο αρχείο Discord στο /appdata και στο /appdata/local και δεν υπήρχε. Τώρα, κάθε φορά που ανοίγει ο υπολογιστής πετάει αυτό το μήνυμα και έχει γίνει πολύ εκνευριστικό. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
micos000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Κατέβασε το autoruns από nirsoft, αποσυμπίεσε το και τρέξε το autourns (όχι το autorunsc, είναι για command prompt). Δες αν μπορέσεις να εντοπίσεις γιατί και από που τρέχει το discord.
Vasilis_Pg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Το κατέβασα και υπήρχε το Discord.exe αρχείο σε έναν φάκελο του C:/ δίσκου, το διέγραψα και σταμάτησε να μου πετάει το μήνυμα. Λογικά δεν είχε κατέβει σωστά από το Ninite και κάθε φορά που άνοιγαν τα Windows αυτό έτρεχε αυτόματα. Ευχαριστώ για την βοήθεια, να 'σαι καλά
micos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Thanx. Μπορείς αν θέλεις να μαρκάρεις την απάντηση σαν λύση. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από micos000
Vasilis_Pg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πώς μπορώ να το κάνω; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από Vasilis_Pg
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν έχει κουμπάκι κάτω από το μήνυμα; Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα