Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνε δήλωση στην ασφαλιστική σου. Πάρε τους τηλέφωνο και θα σε καθοδηγήσουν. Το μήνυμα μπορεί να το πήρε ο αέρας, ή κάνας κάφρος. Και μάλλον κάτι τέτοιο έγινε, αφού δεν επικοινώνησε. 

• Like 9
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Haldol είπε

Κάνε δήλωση στην ασφαλιστική σου. Πάρε τους τηλέφωνο και θα σε καθοδηγήσουν. Το μήνυμα μπορεί να το πήρε ο αέρας, ή κάνας κάφρος. Και μάλλον κάτι τέτοιο έγινε, αφού δεν επικοινώνησε. 

Ετσι ακριβως !!!!

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Haldol είπε

Ή το έχει ανασφάλιστο και ξέρει πως θα μπλέξει 😉

Μπράβο πάντως στον ΟΡ που έκανε το αυτονόητο.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, __kostas__ είπε

Έχω τις πινακίδες του.

...του έβγαλες και τις πινακίδες για να μη κυκλοφορεί τρακαρισμένος...; Ωραίος! Αυτές είναι πρωτοβουλίες! 😄

Αναφορά σε κείμενο

Άφησα μήνυμα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο που χτύπησα.....

https://www.youtube.com/watch?v=j9XBbsZA0Vs

Spoiler

πέραν της πλάκας, μπράβο που είσαι σωστός. Τί θα κάνεις, σου είπαν ήδη :-)

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Narayan είπε

Μπράβο πάντως στον ΟΡ που έκανε το αυτονόητο.

Όπως το βλέπει ο καθένας, για μένα το αυτονόητο είναι να έκανε άμεσα δήλωση στην ασφαλιστική του.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όπως το βλέπει ο καθένας, για μένα το αυτονόητο είναι να έκανε άμεσα δήλωση στην ασφαλιστική του.

Μετά από δημόσια μετάνοια και προσκύνημα στην Κεντρική Πλατεία του Χωριού.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spiroth είπε

Μετά από δημόσια μετάνοια και προσκύνημα στην Κεντρική Πλατεία του Χωριού.

Είπαμε, όπως το βλέπει ο καθένας, εσύ αν θες κάνε και αρτοκλασία :)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Καλύτερα είναι θεωρώ να δώσεις στον άλλον την επιλογή, μέσω του σημειώματος. Μπορεί ο άλλος να ήταν παράνομα παρκαρισμένος και να προτιμάει τη ζημιά από το πρόστιμο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GodzillaCover είπε

Καλύτερα είναι θεωρώ να δώσεις στον άλλον την επιλογή, μέσω του σημειώματος. Μπορεί ο άλλος να ήταν παράνομα παρκαρισμένος και να προτιμάει τη ζημιά από το πρόστιμο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Μα δεν έγραψα κάπου να μην του αφήσεις σημείωμα, μια χαρά γίνεται να αφήσεις σημείωμα και να κάνεις και δήλωση, και αν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλει να μπει στην διαδικασία να αποζημιωθεί ας μην το κάνει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GodzillaCover είπε

Τι σχέση έχει αυτό με το τρακάρισμα; 

Δημοσ.

Εγινε σοβαρη ζημια ή καμια γρατζουνια βαθουλωματακι; Το αμαξι σε τι κατασταση ηταν γενικα; Αν ας πουμε ηταν παλιο και ταλαιπωρημενο, ο αλλος μπορει να μην ηθελε να μπει στον κοπο για μια εξτρα μικροζημια οποτε απλα δεν ασχοληθηκε ποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...