__kostas__ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 .... αλλά εδώ και 3 ημέρες δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου.Τί κάνω; Έχω τις πινακίδες του.
Haldol Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Κάνε δήλωση στην ασφαλιστική σου. Πάρε τους τηλέφωνο και θα σε καθοδηγήσουν. Το μήνυμα μπορεί να το πήρε ο αέρας, ή κάνας κάφρος. Και μάλλον κάτι τέτοιο έγινε, αφού δεν επικοινώνησε. 9
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Haldol είπε Κάνε δήλωση στην ασφαλιστική σου. Πάρε τους τηλέφωνο και θα σε καθοδηγήσουν. Το μήνυμα μπορεί να το πήρε ο αέρας, ή κάνας κάφρος. Και μάλλον κάτι τέτοιο έγινε, αφού δεν επικοινώνησε. Ετσι ακριβως !!!! 2
Narayan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, Haldol είπε Κάνε δήλωση στην ασφαλιστική σου. Πάρε τους τηλέφωνο και θα σε καθοδηγήσουν. Το μήνυμα μπορεί να το πήρε ο αέρας, ή κάνας κάφρος. Και μάλλον κάτι τέτοιο έγινε, αφού δεν επικοινώνησε. Ή το έχει ανασφάλιστο και ξέρει πως θα μπλέξει 😉 Μπράβο πάντως στον ΟΡ που έκανε το αυτονόητο. 2 2
washcloud Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, __kostas__ είπε Έχω τις πινακίδες του. ...του έβγαλες και τις πινακίδες για να μη κυκλοφορεί τρακαρισμένος...; Ωραίος! Αυτές είναι πρωτοβουλίες! 😄 Αναφορά σε κείμενο Άφησα μήνυμα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο που χτύπησα..... https://www.youtube.com/watch?v=j9XBbsZA0Vs Spoiler πέραν της πλάκας, μπράβο που είσαι σωστός. Τί θα κάνεις, σου είπαν ήδη
Joshua21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, Narayan είπε Μπράβο πάντως στον ΟΡ που έκανε το αυτονόητο. Όπως το βλέπει ο καθένας, για μένα το αυτονόητο είναι να έκανε άμεσα δήλωση στην ασφαλιστική του.
Spiroth Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όπως το βλέπει ο καθένας, για μένα το αυτονόητο είναι να έκανε άμεσα δήλωση στην ασφαλιστική του. Μετά από δημόσια μετάνοια και προσκύνημα στην Κεντρική Πλατεία του Χωριού. 1
Joshua21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Spiroth είπε Μετά από δημόσια μετάνοια και προσκύνημα στην Κεντρική Πλατεία του Χωριού. Είπαμε, όπως το βλέπει ο καθένας, εσύ αν θες κάνε και αρτοκλασία
GodzillaCover Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Όπως το βλέπει ο καθένας, για μένα το αυτονόητο είναι να έκανε άμεσα δήλωση στην ασφαλιστική του. Καλύτερα είναι θεωρώ να δώσεις στον άλλον την επιλογή, μέσω του σημειώματος. Μπορεί ο άλλος να ήταν παράνομα παρκαρισμένος και να προτιμάει τη ζημιά από το πρόστιμο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Joshua21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, GodzillaCover είπε Καλύτερα είναι θεωρώ να δώσεις στον άλλον την επιλογή, μέσω του σημειώματος. Μπορεί ο άλλος να ήταν παράνομα παρκαρισμένος και να προτιμάει τη ζημιά από το πρόστιμο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Μα δεν έγραψα κάπου να μην του αφήσεις σημείωμα, μια χαρά γίνεται να αφήσεις σημείωμα και να κάνεις και δήλωση, και αν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλει να μπει στην διαδικασία να αποζημιωθεί ας μην το κάνει.
thanasisxask Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, GodzillaCover είπε Καλύτερα είναι θεωρώ να δώσεις στον άλλον την επιλογή, μέσω του σημειώματος. Μπορεί ο άλλος να ήταν παράνομα παρκαρισμένος και να προτιμάει τη ζημιά από το πρόστιμο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Τι σχέση έχει αυτό με το τρακάρισμα;
lector Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Εγινε σοβαρη ζημια ή καμια γρατζουνια βαθουλωματακι; Το αμαξι σε τι κατασταση ηταν γενικα; Αν ας πουμε ηταν παλιο και ταλαιπωρημενο, ο αλλος μπορει να μην ηθελε να μπει στον κοπο για μια εξτρα μικροζημια οποτε απλα δεν ασχοληθηκε ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα