Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Βγήκαν οι Μαυραγορίτες των Αγγελιών…

Το iPhone 12 mini 128GB που το αγοράσαν από 498,99€ στα 424€ από τον Γερμανό, το πωλούν στην απίστευτα καλή τιμή των 650€!!!

Τρέξτε Χριστιανοί!  🤣🤣🤣

Ίσως για αυτό δεν πρέπει να παίρνει κανείς από αγγελίες τέτοιες «προσφορές»...

Να ψάχνεις να βρεις προσφορά και να την έχει πάρει ο «έξυπνος» για να μεταπωλήσει...

Δημοσ.

Είχα πάντα την εξής απορία. Η απόδειξη που έχει λέει 498,99€. Σωστά? Οκ δεν λέει την επιστροφή που έφτασε 424€. Το πουλάει 650€. Και δεν είναι μόνο αυτός. Έχει πολλούς αλλά είναι ποιο οικονομικοί χαχαχα. Τα πουλάνε 580-590 κτλ. Όταν βρεθεί ο αγοραστής να το πάρει και δει την απόδειξη το αγοράζει? Πραγματικά απορώ. Εγώ μια φορά πούλαγε ένας ένα εκτυπωτή hp 50€. Όταν τον συνάντησα μου έδειξε απόδειξη από το μπαζαρ της cosmote που σημαίνει ότι ήταν υπάλληλος, που έλεγε 20€. Είπα ευχαριστώ αλλά τελικά δεν θα τον πάρω και έφυγα. 

Δημοσ.

Χωρίς να δικαιολογώ τους προαναφερόμενους που με κάποιους τρόπους αγόρασαν και τώρα πάνε να βγάλουνε κέρδος, για μένα το θέμα θα ήταν τι όφελος θα έχω εγώ την δεδομένη στιγμή. Πώς το απέκτησε ο πωλητής, είναι δική του υπόθεση. Φερ´ είπείν έβαλε την πιστωτική του, όπου εσύ δεν έχεις ή δεν μπορεί να βγάλεις, κ.α.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το κέρδος που θα έχεις είναι ότι επειδή δεν το πρόλαβες  στα 498,99 128gb + επιστροφή και θα επανέλθει στην κανονική του τιμή 800-900 θα το πάρεις από τον ξύπνιο 650€ και θα είστε και οι 2 υποτίθεται κερδισμένοι. Εγώ είχα κάρτα eurobank για την επιστροφή και τα χρήματα και σε όλα τα χρώματα να το πάρω για την κόρη μου, αλλά δεν το πήραμε λόγω μπαταρίας. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, 26ska είπε

Παιδιά ποια μπαταρία...;Το κινητό στα 424 είναι κλεψιά που λέει ο λόγος.Φοβερη τιμή!

Αυτή που δεν έχει ! Σαν συσκευή είναι πολύ καλή αλλά μπαταρία δεν έχει . Εκτός και αν το χρησιμοποιείται για να σας περνούν τηλέφωνο και μόνο . Μέ τη χρήση που κάνω εγώ , τηλέφωνα καργα, email non stop , Google maps, Google Earth , φωτογραφίες κάθε μέρα καμία 50ρια , Viber και λιγο fb σε 5 ώρες από 100 % έχει κλείσει . 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

μπορεί καποιος να μου πει αν η επιστροφή ίσχυε και για αγορά απο φυσικά καταστήματα;

γιατι εμένα δεν μου εχουν βαλει τα χρηματα κι όχι μονο αυτό, ακόμα κ αν ηταν μια κλασσική συναλλαγή με το minimum ποσό επιστροφής πάλι δεν έχει πιστωθεί στο λογαριασμό μου.

Στο callcenter του Γερμανού μου ειπανε ισχυει μονο για ηλεκτρονικά αλλά ηθελα να το επιβεβαίωσω κ με αλλους που το αγόρασαν απο φυσικό κατάστημα, διότι δεν υπήρχε επιλογή τιμολογίου απο το ηλεκτρονικό .. έσκαγε το checkout. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaga1um3 είπε

Καλησπέρα σας,

μπορεί καποιος να μου πει αν η επιστροφή ίσχυε και για αγορά απο φυσικά καταστήματα;

γιατι εμένα δεν μου εχουν βαλει τα χρηματα κι όχι μονο αυτό, ακόμα κ αν ηταν μια κλασσική συναλλαγή με το minimum ποσό επιστροφής πάλι δεν έχει πιστωθεί στο λογαριασμό μου.

Στο callcenter του Γερμανού μου ειπανε ισχυει μονο για ηλεκτρονικά αλλά ηθελα να το επιβεβαίωσω κ με αλλους που το αγόρασαν απο φυσικό κατάστημα, διότι δεν υπήρχε επιλογή τιμολογίου απο το ηλεκτρονικό .. έσκαγε το checkout. 

Ισχύει. Μόνο ηλεκτρονικά και παραλαβή μέσω κούριερ.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, giopa62 είπε

Ισχύει. Μόνο ηλεκτρονικά και παραλαβή μέσω κούριερ.

Και πώς κάποιοι εδώ πέρα ανέφεραν ότι πηραν απαλλαγή και επιστροφή απο το Γερμανό αφού δεν γινόταν; 
μας κοροιδεύουν;

Ωστόσο και πάλι κάτι δεν είναι 100% σωστό, γιατι ακόμα και για τη συναλλαγή που έκανα, αφου πληρωσα στο pos με κάρτα eurobank θα επρεπε να εχω επιστροφή για την αξία της συναλλαγής τυπου 4και κάτι ευρώ.

γιατί τρεις μέρες μετα που έκανα αγορά esim απο κατάστημα πήρα 0,10€ επιστροφή. 

Δημοσ.

(Με μεγάλη επιφύλαξη τα παρακάτω, δεν αγόρασα κάτι με την προσφορά και δεν διάβασα τους όρους φέτος, νομίζω ότι αυτά ίσχυαν όμως στις προηγούμενες προσφορές)

*Νομίζω* ότι η προσφορά ίσχυε κανονικά:

- Για αγορές επιτόπου στο δίκτυο φυσικών καταστημάτων

- Για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα και παράδοση με courier

*Νομίζω* ότι είχαν ως εξαίρεση τις παραγγελίες μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος με παραλαβή από το φυσικό κατάστημα, όπου η πληρωμή γίνεται στο POS του φυσικού καταστήματος. Είναι η περίπτωσή σου αυτή ή απλά μπήκες στο φυσικό κατάστημα, ήταν διαθέσιμο, το πλήρωσες με την κάρτα σου κι έφυγες;

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, vaga1um3 είπε

Και πώς κάποιοι εδώ πέρα ανέφεραν ότι πηραν απαλλαγή και επιστροφή απο το Γερμανό αφού δεν γινόταν; 
μας κοροιδεύουν;

Ωστόσο και πάλι κάτι δεν είναι 100% σωστό, γιατι ακόμα και για τη συναλλαγή που έκανα, αφου πληρωσα στο pos με κάρτα eurobank θα επρεπε να εχω επιστροφή για την αξία της συναλλαγής τυπου 4και κάτι ευρώ.

Μπορεί να το έκαναν απο κατάστημα και την αγορά και την χρέωση. Απάντησα για ηλεκτρονικές παραγγελίες οτι μόνο με κούριερ. 

Αυτό που σίγουρα δεν έπαιζε ήταν ηλεκτρονική παραγγελία και παραλαβή απο κατάστημα. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, vaga1um3 είπε

Λογικα δεν το περασαν απο POS eurobank. Μου το ειχαν κανει και εμενα πριν καπου 2 χρονια σε καταστημα Γερμανου! Τσεκαρε το χαρτακι σου, ελπιζω να μην το εχεις πεταξει για να μπορεσεις κυριως να δεις αν εχει περαστει απο POS eurob. Επικοινωνησε με την τραπεζα ειτε το εχεις ειτε οχι. Το ειχε φτιαξει η τραπεζα μετα απο ενοχληση μου τοτε. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...