d4mage Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, manwlis77 είπε το κινητο το βρηκα και το πηρα σε καταστημα κοσμοτε μαυρο 128 με τιμολογιο και αν συνυπολογισεις την επιστροφη βγηκε 340 ευρω η τιμη για σφραγισμενο ειναι πιστευω σουπερ Άρα πλήρωσες με κάρτα εμπόρων... είναι πολύ καλό ντίλ σε αυτό το ποσό δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή.
MySql Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Στις 21/11/2022 στις 8:43 ΜΜ, manwlis77 είπε το κινητο το βρηκα και το πηρα σε καταστημα κοσμοτε μαυρο 128 με τιμολογιο και αν συνυπολογισεις την επιστροφη βγηκε 340 ευρω η τιμη για σφραγισμενο ειναι πιστευω σουπερ συγνωμη φιλε μου κουμπωσες μαζι τιμολογιο χωρις φπα και επιστροφη 15% απο eurobank γινεται αυτο? στον γερμανο που πηρα τηλεφωνο και ρωτησα δεν γινεται
manwlis77 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Ναι φυσικά Και στο Γερμανό έχω κάνει ιδο πράγμα Σε άσχετο έπεσες
andreas1gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, MySql είπε συγνωμη φιλε μου κουμπωσες μαζι τιμολογιο χωρις φπα και επιστροφη 15% απο eurobank γινεται αυτο? στον γερμανο που πηρα τηλεφωνο και ρωτησα δεν γινεται Αυτό που περιμένετε ενημέρωση από τον κάθε έναν άσχετο υπάλληλο του καταστήματος και δεν μπαίνετε με 2 κλικ στην τράπεζα σας ώστε να διαβάσετε τους όρους της προωθητικής ενέργειας, με ξεπερνάει… https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-germanos
26ska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν ακομα τα 128gb ,εγώ τσίμπησα ένα το απόγευμα.Πηρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση του Γερμανού και μου είπε κάποια καταστήματα που είχαν απόθεμα με πολύ χαμηλή διαθεσιμότητα. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα όντως είχε ένα κομμάτι το έκλεισα κ πήγα κ το πήρα. 426 ευρώ για αυτό το τηλεφωνακι είναι φοβερή τιμή.Κατοχος 11ριου εγώ εδώ κν3 χρόνια,το mini θα πάει στα χέρια της συζύγου. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από 26ska
MySql Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Αυτό που περιμένετε ενημέρωση από τον κάθε έναν άσχετο υπάλληλο του καταστήματος και δεν μπαίνετε με 2 κλικ στην τράπεζα σας ώστε να διαβάσετε τους όρους της προωθητικής ενέργειας, με ξεπερνάει… https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-germanos φιλε μου το εχω διαβασει αλλα δεν βλεπω να λεει καπου διακριτα και ξεκαθαρα για την περιπτωση της αποφορολογησης μαλλον αναφερεσαι σε αυτο το κομματι, σωστα? 6.Η ενέργεια 15% €πιστροφή δεν ισχύει όταν η τελική αξία αγοράς που θα χρεωθεί στην κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή είναι μικρότερη από 349€ λόγω χρήσης οποιασδήποτε έκπτωσης, προσφοράς ή προνομίου (κουπόνι, δωροεπιταγή, δωροκάρτα, voucher κ.λπ.) ή/και εξαργύρωσης διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή.
andreas1gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, MySql είπε φιλε μου το εχω διαβασει αλλα δεν βλεπω να λεει καπου διακριτα και ξεκαθαρα για την περιπτωση της αποφορολογησης μαλλον αναφερεσαι σε αυτο το κομματι, σωστα? 6.Η ενέργεια 15% €πιστροφή δεν ισχύει όταν η τελική αξία αγοράς που θα χρεωθεί στην κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή είναι μικρότερη από 349€ λόγω χρήσης οποιασδήποτε έκπτωσης, προσφοράς ή προνομίου (κουπόνι, δωροεπιταγή, δωροκάρτα, voucher κ.λπ.) ή/και εξαργύρωσης διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή. Σωστά Δεν λέει οτιδήποτε για τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ... Οπότε δεν το απαγορεύει... Μοναδικό ουσιαστικό κριτήριο είναι το τελικό ποσό πληρωμής να είναι πάνω από 349€... 2
vaas93 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Από μπαταρία πως τα πάει, μαύρα χάλια; Το λιγουρεύομαι από όταν κυκλοφόρησε λόγω μεγέθους αλλά με φοβίζει το άτιμο...
d_gkal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 15 minutes ago, vaas93 said: Από μπαταρία πως τα πάει, μαύρα χάλια; Το λιγουρεύομαι από όταν κυκλοφόρησε λόγω μεγέθους αλλά με φοβίζει το άτιμο... MH το πάρεις. Αν μπορείς πήγαινε στο 13 mini 1
vaga1um3 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Απλα σε ό,τι αφορά το Γερμανό απο το site αν θες τιμολόγιο δε σε αφήνει για κανένα λόγο με guest checkout. δε ξερω αν με logαΡισμενο χρήστη στο επιτρεπει να προχωρησεις, αλλά μου έσπΣε τα νεύρα. προς το φίλο που το πηρε με απαλλαγη, τι σου ζητησανε στο καταστημα; απλά ΑΦΜ ή εδωσες και κάποια χαρτιά;
tasanton Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Κι εγώ στο θέμα της μπαταρίας σκαλώνω. Μου αρέσει το κινητό, αλλά ούτε μια μέρα; 3,5 μου βγάζει το android μου.
ea6gka Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, tasanton είπε Κι εγώ στο θέμα της μπαταρίας σκαλώνω. Μου αρέσει το κινητό, αλλά ούτε μια μέρα; 3,5 μου βγάζει το android μου. ποιο android σε βγαζει 3,5? 1
d_gkal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 38 minutes ago, tasanton said: Κι εγώ στο θέμα της μπαταρίας σκαλώνω. Μου αρέσει το κινητό, αλλά ούτε μια μέρα; 3,5 μου βγάζει το android μου. Κάπου εκεί θα είσαι (με κανονική χρήση) Στη θέση σου θα έψαχνα κάτι άλλο με περισσότερη αυτονομία. Το 12 mini είναι κακό στον τομέα αυτόν.
tasanton Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ea6gka είπε ποιο android σε βγαζει 3,5? Realme 7 Pro. Αλλά εξαρτάται και τι χρήση κάνεις.
andreas1gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Στις 20/11/2022 στις 7:31 ΜΜ, FiLw είπε Έχουν και το iPhone 12 mini 5G 128GB Black στα 498,99€ Link (και επιστροφή) Βγήκαν οι Μαυραγορίτες των Αγγελιών… Το iPhone 12 mini 128GB που το αγοράσαν από 498,99€ στα 424€ από τον Γερμανό, το πωλούν στην απίστευτα καλή τιμή των 650€!!! Τρέξτε Χριστιανοί! 🤣🤣🤣 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις