Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να το αγορασεις απο κατάστημα θα πρεπει αυριο πρωι Δευτερα που θα ανοίξουν να υπαρχουν διαθέσιμα. Ειναι 12:24 και εχει μεινει μονο το μαυρο χρωμα, θαρρω ως το πρωι δεν θα μεινει κολυμπηθροξυλο.....

Επεξ/σία από cpavlidi
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, cpavlidi είπε

για να το αγορασεις απο κατάστημα θα πρεπει αυριο πρωι Δευτερα που θα ανοίξουν να υπαρχουν διαθέσιμα. Ειναι 12:24 και εχει μεινει μονο το μαυρο χρωμα, θαρρω ως το πρωι δεν θα μεινει κολυμπηθροξυλο.....

πέρσι με το 20% επιστροφή βρήκε και μου έφερε προϊόν μήλο στο μαγαζί που το εμφάνιζε εκτός αποθέματος στο site από την πρώτη ώρα πάντως. Αφού υπάρχει στο online δεν το ρισκάρεις όντως.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, zygorito είπε

πέρσι με το 20% επιστροφή βρήκε και μου έφερε προϊόν μήλο στο μαγαζί που το εμφάνιζε εκτός αποθέματος στο site από την πρώτη ώρα πάντως. Αφού υπάρχει στο online δεν το ρισκάρεις όντως.

Ισχύει, και εγώ έτσι πήρα το 13 πέρυσι τα χριστούγεννα

Στο site ήταν όλα εκτός αποθέματος, πήρα τηλ και μου είπαν έχει 2 μαύρα Καλλιθέα, ένα άσπρο Γλυφάδα κλπ κλπ

Πήρα τηλ στο μαγαζί, μου επιβεβαιώσαν, έκανα μια κράτηση (μερικών ωρών βέβαια) και το πήρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Off topic, Έβαλα παραγγελία για 2 13άρια, 128, επιστροφή φυσικά, στα 738.65€ βγαίνουν. Δεν έχει υπάρξει χαμηλότερη τιμή μέχρις σήμερα, εκτός και αν λάβουμε υπόψη το 738.55€ σε μαγαζί τον Ιούλιο, ψάξε βρες αν δεν είναι typo…

Επεξ/σία από Makis38
Δημοσ.

Όσο αφορά τις κάρτες eurobank για την επιστροφή  πρέπει να είναι πιστωτική ή χρεωστική ;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Pavlidhs είπε

Οποίος το έχει ας παραθέσει την άποψη του για την μπαταρια. Κραταει 1 μέρα; Έχω το iPhone 6s Plus το οποίο ακόμα βαστάει αλλά χρειάζεται 2 φορές μίνιμουμ φόρτιση την ημέρα.

Καλά είσαι, εγώ με iphone 11 αγορασμένο Μάρτιο του 20 και άμα το έχω όλη μέρα στα χέρια θέλω 2φορές, στο νορμάλ σίγουρα 1. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4mage είπε

Καλά είσαι, εγώ με iphone 11 αγορασμένο Μάρτιο του 20 και άμα το έχω όλη μέρα στα χέρια θέλω 2φορές, στο νορμάλ σίγουρα 1. 

δεκεμβρη του 20 και το φορτιζω 2 φορες για πλακα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, johnythedirector είπε

Και οι 2 κανουν.

Μήπως γνωρίζεις εάν η επιστροφή περνάει και από τις business κάρτες εμπόρων ή αφορά μόνο λιανικές πωλήσεις επειδή στους όρους δεν αναφέρει κάτι.

12 λεπτά πριν, ea6gka είπε

δεκεμβρη του 20 και το φορτιζω 2 φορες για πλακα

Κοίτα, μπορώ να πω πως μετά από τόση χρήση και κοντά 3 χρόνια δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα άλλα για καινούργιο τηλέφωνο δεν το συζητάω καν να κρατάει έτσι μια μπαταρία. Με fast charge έχει λυθεί κάπως η όλη φάση. Το δράμα είναι στο SE 2020 που επέμενα να πάρουμε τότε άλλο ένα 11άρι και επειδή εμφανισιακά είναι παλιό, με home button και πανάθλια μπαταρία άλλα η γυναίκα ήθελε μικρό τηλέφωνο και αναθεώρησε με την κυκλοφορία του mini από το 12 και μετά άλλα τώρα θα έχει το SE 2020 μέχρι η υγεία της μπαταρίας να δείξει 1% 

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.

το κινητο το βρηκα και το πηρα σε καταστημα κοσμοτε 

μαυρο 128

με τιμολογιο και αν συνυπολογισεις την επιστροφη βγηκε 340 ευρω 

η τιμη για σφραγισμενο ειναι πιστευω σουπερ

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

410 ευρώ το 256 με τιμολόγιο και επιστροφή. 
Περίμενα καιρό για mini σε καλή τιμή .

Πρωι πρωί σήμερα από κατάστημα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση τον ts. 

υγ κάτοχος 6s από το 2015✌️

Επεξ/σία από gust
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...