Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμή είναι εξαιρετική. Το μόνο κακό (που λύθηκε στο 13 mini) είναι η κακή αυτονομία. Σε αυτά τα λεφτά, αν ψάχνει κάποιος τηλέφωνο και όχι τις γκουμουτσες που πλέον περνάνε για τηλέφωνα, δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Επεξ/σία από gidi
  • Like 2
Δημοσ.

Οποίος το έχει ας παραθέσει την άποψη του για την μπαταρια. Κραταει 1 μέρα; Έχω το iPhone 6s Plus το οποίο ακόμα βαστάει αλλά χρειάζεται 2 φορές μίνιμουμ φόρτιση την ημέρα.

Δημοσ.

Παίρνετε και ένα ασύρματο power bank στο μέλλον και λύνεται το πρόβλημα. Φοβερή τιμή για IPhone με τέτοιο επεξεργαστή. 

• Like 1
Δημοσ.

Το τηλέφωνο το έχω από day one και ειναι φοβερό ,ακόμα και σήμερα δεν εχω νιώσει την ανάγκη να το αλλάξω.Με την χρήση που του κάνω μου βγάζει την μέρα άνετα  αλλά αν το θέλετε για media consumption και gaming  θα πρεπει να το φορτίσετε ενδιαμεσα.

Σε αυτό το form factor και σε αυτά τα λεφτά πάντως δεν έχει ανταγωνισμό.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Pavlidhs είπε

Οποίος το έχει ας παραθέσει την άποψη του για την μπαταρια. Κραταει 1 μέρα; Έχω το iPhone 6s Plus το οποίο ακόμα βαστάει αλλά χρειάζεται 2 φορές μίνιμουμ φόρτιση την ημέρα.

Το πήρα ακριβώς 2 χρόνια πριν 800€, τώρα με μπαταρία 84% όπως είναι φυσικό ζορίζομαι με βαριά χρήση να βγάλω τη μέρα. 
Όταν ήταν όμως καινούργιο δεν είχα καθόλου πρόβλημα. Θα περιμένω λίγο κ θα κάνω αλλαγή μπαταρίας, γιατί από επιδόσεις σκίζει κ τα τρέχει όλα άψογα. 
Σε αυτή τη τιμή είναι τρομερή ευκαιρία. 

• Like 2
Δημοσ.
22 minutes ago, Pavlidhs said:

Με μέτρια προς αρκετή χρήση αργά το απόγευμα προς νωρίς το βράδυ θα πρέπει να το φορτίσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Mε 87% υγεία μπαταρίας και με μια βασική χρήση χωρίς ξεζούμισμα, το βραδάκι θέλει οπωσδήποτε φόρτιση.Απτην άλλη βέβαια φορτίζει γρήγορα.

Ανάλογα τις ανάγκες και τα θέλω του καθενός.Το καθημερινό μου πρόγραμμα δεν έχει τρελές απαιτήσεις απτο κινητό στη δουλειά μου, οπότε δε με χαλάει να χάσω μπαταρία (ούτως ή άλλως κάθε βράδυ φορτίζω τα πάντα) και να κερδίσω εμφανή διαφορά σε βολικότητα .Σιχαίνομαι παντόφλες.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή τιμη!

Θα το πάρει κανένας απο ΒΠ? Παίζει να βάλει κάτι στην παραγγελία του κάτι ακουστικά που θέλω να πάρω το 15%? 

😛

Δημοσ.

Το έδωσα λόγω μπαταρίας 

Σουπερ μέγεθος, ταχύτατο, ΑΛΛΑ η μπαταρία δραμα

Εάν πχ έπαιζες κάνα χαζό παιχνίδι τύπου farm heroes shaga κλπ για καμία ώρα σε άφηνε σύξυλο για πλάκα 

Στα 500 βέβαια με επιστροφή, η τιμή είναι πράγματι πολύ καλή 

• Like 3
Δημοσ.

Μια ερωτηση: Μπορω να το παραγγειλω και να πληρωσω με καρτα Γιουρομπανκ; Ή πρεπει αναγκαστικά απο καταστημα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...