thegoldswordd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας, Μιας και ο παππούς έσπασε (redmi note 5 pro) χρείαζομαι άλλο κινητό Σε αυτά τα λεφτά και σε σχέση με αυτό που είχα νομίζω όλα θα πάνε σφαίρα, μπορώ με ενδιαφέρει η κάμερα και οθόνη Σκέφτομαι να αγοράσω το s21 fe που παίζει στα 499, επίσης το s22 αλλά το μόνο που δεν μα ρέσει είναι η μικρότερη οθόνη και για τον exynos επεξεργαστή έχω διαβάσει διάφορα Για την μπαταρία ιδανικά θα ήθελα να βγάζει μέρα, με το redmi note 5 pro περίπου 2-3 ώρες την μέρα screen on time βγάζει οτί το έχω (αν και θα πίστευα παραπάνω οτι έχω αλλα ότι λέει) Πάντως χρειάζομαι 2 sim και έχω μόνιμα ανοιχτό το bluetooth/δεδομένα Υπάρχει κάποιος άλλος ανταγωνιστής πέρα απο το s21 fe ; και εαν αντέξω την μικρότερη οθόνη τα 100 ευρώ παραπάνω τα αξίζει το s22 πιστεύετε ; Σας ευχαριστώ Υ.Γ θα κοπεί με τιμολόγιο και γενικά θα βόλευε κάποια αλυσίδα αλλα δεν με πειράζει και skroutzomagazo/bestprice (τα 500 ευρώ προφανώς είναι χωρίς να κοπεί ο ΦΠΑ αλλα δεν θέλω να μπλεχτούμε με πράξεις κλπ) Υ.Γ2. Δεν θα ήθελα κάτι σε xiaomi με αυτό το λογισμικό όπως το έχουν κάνει
GATE123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Εκτός το S21 FE παίζει και αυτό https://www.bestprice.gr/item/2157390104/realme-gt2-5g-12gb-256gb.html Το S22 είναι καλό στις νυχτερινές και στις selfie.
sattack Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Στη selfie έχει περισσότερα ΜP το s21FE. Αλλιώς, το s22 έχει στη θεωρια καλύτερες καμερες. Το s22 έχει μικροτερη οθονη αλλα και πολύ μικρότερη μπαταρία (3700 vs 4500) και ίσως αυτό σε προβληματησει. https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s22-vs-galaxy-s21-fe-3103339/ κάνε κι ένα google: s21fe vs s22 να σου βγάλει πολλά άρθρα και βίντεο για να δεις τι θα σε βολέψει καλύτερα. το s22+ που έχει μαγαλη οθόνη και μπαταρία, ανεβαίνει πάρα πολύ και σε τιμή...
thegoldswordd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Το s22+ θα ήταν το ιδανικό αλλά φεύγει αρκετά Σε σχέση με το s20 fe το s21 fe φαντάζομαι είναι πολύ ανώτερο έτσι; Για την προσφορά του Γερμανού Σκέφτομαι και το Realme, αλλα σε γενικές γραμμές σε αυτά τα χρήματα φαντάζομαι αυτά τα 2 είναι απο τα καλύτερα;
GATE123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, thegoldswordd είπε Το s22+ θα ήταν το ιδανικό αλλά φεύγει αρκετά Σε σχέση με το s20 fe το s21 fe φαντάζομαι είναι πολύ ανώτερο έτσι; Για την προσφορά του Γερμανού Σκέφτομαι και το Realme, αλλα σε γενικές γραμμές σε αυτά τα χρήματα φαντάζομαι αυτά τα 2 είναι απο τα καλύτερα; Μην κοιτάς το S20 fe . Δεν αξίζει γιατί θα έχεις μόνο 1 χρόνο ενημερώσεις/ αναβαθμίσεις.
thegoldswordd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Πηρα τελικα το s21 fe και ειπα πριν το ανοιξω να τσεκαρω το imei απο οτι μου εμφανιζει βγαζει exynos , υπαρχει κάποιος τρόπος στο κουτί να τσεκάρω εαν ειναι Ευρωπαική έκδοση; Υ.Γ μιλησα με samsung και μου ειπαν με το imei δεν φαινεται ο επεξεργαστης Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από thegoldswordd
GATE123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δες το μοντέλο. Θα γράφει πίσω στο κουτί SM-..... Από εκεί βλέπεις από που είναι και ποιον επεξεργαστή έχει.
Nik1239 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, thegoldswordd είπε Καλησπέρα Πηρα τελικα το s21 fe και ειπα πριν το ανοιξω να τσεκαρω το imei απο οτι μου εμφανιζει βγαζει exynos , υπαρχει κάποιος τρόπος στο κουτί να τσεκάρω εαν ειναι Ευρωπαική έκδοση; Υ.Γ μιλησα με samsung και μου ειπαν με το imei δεν φαινεται ο επεξεργαστης To model number στο κουτί δες
Kag1ante Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 S21 FE με exynos εντός ΕΕ δέν νομίζω πως υφίσταται. Αν θυμάμαι καλά για το συγκεκριμένο φρόντισαν να έχουν όλα snapdragon (με εξαίρεση νομίζω την αυστραλία)
GATE123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Kag1ante είπε S21 FE με exynos εντός ΕΕ δέν νομίζω πως υφίσταται. Αν θυμάμαι καλά για το συγκεκριμένο φρόντισαν να έχουν όλα snapdragon (με εξαίρεση νομίζω την αυστραλία) Είναι μερικά σκρουτζαδικα που πουλάνε με exynos 1
thegoldswordd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Κανονικα είχε εν τελει snapdragon οποτε ολα μια χαρα! και απο το κινητο με εξαιρεση λιγο την μπαταρια ειμαι πολυ ευχαριστημενος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα