jkidd13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Έχω ένα θέμα με τα uv tempered glass,oσον αφορά την αφαίρεση του παλιού,όταν θέλω να το αλλάξω.Μολις σηκώσω λίγο το τζαμακι με μια κάρτα,και το αφαιρέσω,αυτό ναι μεν βγαίνει,αλλά η κόλλα μενει πάνω στην οθονη σαν στρώση.Σαν να είναι μια ζελατίνα.Αποτελεσμα αυτού είναι να παλεύω με 1002 τρόπους να ξυσω την ξεραμένη κόλλα από την οθόνη της συσκευής,και ως εκ θαύματος δεν την έχω γρατζουνισει ακόμα.Ξερεις κάνεις γιατί συμβαίνει αυτο?Δεν ξέρω μήπως κανω κάποιο λάθος στην τοποθετηση,αν πχ περνάω περισσότερη ώρα από όσο πρέπει την συσκευή που εκπέμπει την uv ακτινοβολία πάνω από το τζάμι. Συγκεκριμενα χρησιμοποιώ το Mocolo.
jkidd13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Στις 20/11/2022 στις 6:08 ΜΜ, GATE123 είπε Υπερβολική κόλλα. Άδειαζα το περιεχόμενο που έχει μέσα η συσκευασία.Απ ότι έχω δει στα βίντεο στο YouTube,όλοι αδειάζουν το περιεχόμενο.Θελει λιγότερο?
TheoAlex50 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Στις 4/12/2022 στις 11:00 ΜΜ, jkidd13 είπε Άδειαζα το περιεχόμενο που έχει μέσα η συσκευασία.Απ ότι έχω δει στα βίντεο στο YouTube,όλοι αδειάζουν το περιεχόμενο.Θελει λιγότερο? Εγώ πάντα βάζω λιγότερο, και αντίστοιχα αν δεις ότι θελει ακόμα συμπληρώνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα