ambageo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Παίδες βοήθεια, μένω μόνιμα Αγγλία. Μέχρι πέρσι την έβγαζα καθαρή επειδή έβλεπα F1 μέσω Cosmote TV και Ertflix. Γνωρίζετε αν ο Αντ1+ είναι διαθέσιμος και στο εξωτερικό; Η F1 TV στην Αγγλία δε δείχνει τους αγώνες, επειδή τα δικαιώματα τα έχει ο Sky TV (αλλιώς θα έκανα συνδρομή στην F1 TV). Επίσης, δοκίμασα να κάνω συνδρομή στην "ελληνική" F1 TV, αλλά δε μπόρεσα (μπαίνοντας με vpn μου έβγαζε σφάλμα) Εν κατακλείδει, ψάχνω έναν δωρεάν/ φθηνό τρόπο να βλέπω F1 (δοκιμαστικά, κατατακτήριες, αγώνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, ambageo είπε Παίδες βοήθεια, μένω μόνιμα Αγγλία. Μέχρι πέρσι την έβγαζα καθαρή επειδή έβλεπα F1 μέσω Cosmote TV και Ertflix. Γνωρίζετε αν ο Αντ1+ είναι διαθέσιμος και στο εξωτερικό; Μέσα από το Site του Ant1 + θα βλέπεις ή την εφαρμογή στο κινητό. Internet να υπάρχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volleyball Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Για αυτό το Σαββατοκύριακο δίνουν, για νέους χρήστες, 7 ημέρες δωρεάν το F1 TV Pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Καποιος που εχει κανει F1TV ινδιας, μπορει να μου στειλει πμ να με βοηθησει σε κατι; Δε μου δεχεται την καρτα απο την revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 ειχαμε τα τσουρεκια με την Τουρκια τωρα εχουμε με την Ινδια 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, ASFE είπε ειχαμε τα τσουρεκια με την Τουρκια τωρα εχουμε με την Ινδια Εσυ τι εχεις φιλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Ρε τι γίνεται https://www.formula1.com/en/latest/article.hamilton-announces-split-from-long-time-trainer-and-physio-angela-cullen.40sZffkgcPNaQR5Q3KEOgA.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Τον βλέπω για συνταξιοδότηση τον Λούη. Το σκέφτεται σοβαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 τι φαπα εριξε στο FP1 ο μαξ δε λεγεται.. οκ δεν ειναι σε συνθηκες αγωνα αλλα... 0.96 απο τον 4ο ..οσο κ να το κανεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
animor Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Cygnus είπε Ρε τι γίνεται https://www.formula1.com/en/latest/article.hamilton-announces-split-from-long-time-trainer-and-physio-angela-cullen.40sZffkgcPNaQR5Q3KEOgA.html Δεν μ αρέσουν αυτά τα νέα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε τι φαπα εριξε στο FP1 ο μαξ δε λεγεται.. οκ δεν ειναι σε συνθηκες αγωνα αλλα... 0.96 απο τον 4ο ..οσο κ να το κανεις.. Θα τα σαρωσει ολα φετος η rb. Δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να σταματησει εναν μαξ που οδηγαει μονοθεσιο 7 δεκατα πιο γρηγορο απο την δευτερη ταχυτερη ομαδα και μετα απο εκει και κατω το χαος... Και δυστυχως ο περεζ ειναι μετριοτατος οδηγος οποτε δεν θα εχουμε ουτε μαχη αναμεσα στους ταυρους (σιγα που θα τους αφηνε να σφαχτουν ο χορνερ αλλα λεμε τωρα). Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από george200-13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ambageo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Πώς έχετε καταφέρει να βάλετε F1TV Pro από άλλη χώρα; Όπως ανέφερα παραπάνω, μένω μόνιμα Αγγλία και δε μπορώ να κάνω login στο λογαριασμό μου όταν χρησιμοποιώ vpn. Όταν μπαίνω χωρίς vpn, προφανώς μου βγάζει την F1TV της Αγγλίας, η οποία δεν έχει μετάδοση (μόνο παλιές κούρσες κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Cygnus είπε Ρε τι γίνεται https://www.formula1.com/en/latest/article.hamilton-announces-split-from-long-time-trainer-and-physio-angela-cullen.40sZffkgcPNaQR5Q3KEOgA.html Επειδή δεν το κατέχω πολύ το αγγλικό τι θέλει να πει η μαντάμ ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, Twoface είπε Επειδή δεν το κατέχω πολύ το αγγλικό τι θέλει να πει η μαντάμ ;; "Έχω πλέον αρκετά λεφτά, για να μην κάνω τον βαστάζο ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο". Ντάξει μεγάλωσε και αυτή δεν είναι παιδούλα, φαντάζομαι θα έχει άντρα και παιδιά, θα θέλει να κάτσει και σπίτι της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Μπορεί να είναι η νέα σχεδιάστρια στη Ferrari! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις