ghostrider Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 πρωτος στοχος της φοραδας να απομακρυνθουν απο τον ναντο πετυχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Εν τω μεταξύ είναι σκούρα όλα τα μονοθέσια δε ξεχωρίζεις τίποτα σε μερικά πλάνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, eMike είπε Εν τω μεταξύ είναι σκούρα όλα τα μονοθέσια δε ξεχωρίζεις τίποτα σε μερικά πλάνα ΑΜ και Mer εγω δεν ηξερα ποιο ειναι ποιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μόνο σε εμένα είναι χάλια η ποιότητα της εικόνας του Αντ1; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Τι μοτερ ειναι αυτο ρε φερραρι!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 θα θελα να βλεπα τα μούτρα του Λολόνσο. 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, kazantzidis είπε Μόνο σε εμένα είναι χάλια η ποιότητα της εικόνας του Αντ1; σε 2k οθονη στο PC που βλεπω ειναι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Just now, kazantzidis said: Μόνο σε εμένα είναι χάλια η ποιότητα της εικόνας του Αντ1; Από τα 4Κ της CosmoteTV σε αυτό, σίγουρα είναι χάλια. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 DRS train mode ON Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Εντάξει, τώρα λέει σωστά τον De Vries, αλλά έχουμε τα κλασσικά "ο Perez έχασε την πρώτη (δεύτερη ήταν) θέση!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, kazantzidis είπε Μόνο σε εμένα είναι χάλια η ποιότητα της εικόνας του Αντ1; Στο ΑΝΤ1 ΗD είναι μια χαρά Ααα αρχίσαμε τις διαφημίσεις. Όμορφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 καλη αρχη με διαφημίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 "σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι η δράση συνεχίζεται χωρίς διακοπή στον ΑΝΤ1+ " και τσουπ διαφημίσεις...@#%_*@#%_@)*% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 ξεκίνησαν και οι διαφημίσεις στο άκυρο ελέω ΑΝΤ1+ 🤡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 ο SAR προσπαθει να περασει NOR? Τι βλεπουμε...? Και εκαναν και τρομερη εκκινηση τα Williams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις