ghostrider Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 τοτομινατορ .. χαχα 55 λεπτά πριν, vaggos88 είπε 49 λεπτά πριν, liakjim είπε Δεν νομίζω να είπε κάτι τέτοιο. Το αντίθετο. https://www.autosport.com/f1/news/wolff-mercedes-must-change-car-concept-to-return-to-top-in-f1/10439710/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 CC: @papp0us Τουλάχιστον είδαμε σήμερα τη Ferrari να παίρνει μία σωστή απόφαση για τη στρατηγική της. 🤞 Σε άλλα νέα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 39 λεπτά πριν, ghostrider είπε τοτομινατορ .. χαχα https://www.autosport.com/f1/news/wolff-mercedes-must-change-car-concept-to-return-to-top-in-f1/10439710/ Άλλα είπε στο post qualifying. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε θελω να δω πως θα περασουν οι μεκρ τον αλονσο. πρωτος αγωνας σε σοβαρο αμαξι... θα τους κάνει να φτύσουν αιμα. O Aλόνσο είναι φοβερός στις εκκινήσεις, αρκετά πιθανό να κάνει χαλάστρα στις Ferrari. Επίσης οι Μercedes σήμερα ήταν πιο γρήγορες στις ευθείες απ'τις Red Bull, oπότε θα είναι επικίνδυνες μετά τον 2ο γύρο που θα ανοίξει το DRS. 5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν λεω οτι ο Mick ειναι κανα τρελο ταλεντο αλλα σιγουρα του λειπουν πολλα κιλα εμπειριας. Και 10 χρόνια εμπειρίας να είχε... μου θυμίζει τον θειό του. Μπήκαν στο ρόστερ με βύσμα και σε κάθε αγώνα ή θα έτρωγαν γύρο ή θα έκαναν το μονοθέσιο σμπαράλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Ειδε κανεις απο ΑΝΤ1+ να μας πει εντυπωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seldon68 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Εβαλα το τζαμπα δοκιμαστικο του F1 TV PRO και η ποιοτητα της εικονας δεν με ενθουσιασε καθολου ,ειναι μεν FULL HD 1080 αλλα τα χρωματα ειναι μουντα. Το βλεπω σε chrome στο PC και το εχω συνδεδεμενο με την τηλεοραση. Ειναι σαν νοσοκομειακο φαγητο ,το τρως αλλα δεν το ευχαριστιεσαι. 😑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enrique19 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Τωρα κατακτηριες στον αντ1.. με ποιον ποιον τον πουρναρακη τον θεο!χαχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, Seldon68 είπε Εβαλα το τζαμπα δοκιμαστικο του F1 TV PRO και η ποιοτητα της εικονας δεν με ενθουσιασε καθολου ,ειναι μεν FULL HD 1080 αλλα τα χρωματα ειναι μουντα. Το βλεπω σε chrome στο PC και το εχω συνδεδεμενο με την τηλεοραση. Ειναι σαν νοσοκομειακο φαγητο ,το τρως αλλα δεν το ευχαριστιεσαι. 😑 Ο εξοπλισμός σου ή οι ρυθμίσεις φταίνε γιαυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, ekrepali είπε Και 10 χρόνια εμπειρίας να είχε... μου θυμίζει τον θειό του. Μπήκαν στο ρόστερ με βύσμα και σε κάθε αγώνα ή θα έτρωγαν γύρο ή θα έκαναν το μονοθέσιο σμπαράλια. Ξαναδές τα late 90s-early 00s. Ωραίες χρονιές! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 O Stroll πάντως έκανε καλή δουλειά. Τραυματίας χωρίς γύρους και μόλις μισό δευτερόλεπτο κάτω από Αλόνσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, Seldon68 είπε Εβαλα το τζαμπα δοκιμαστικο του F1 TV PRO και η ποιοτητα της εικονας δεν με ενθουσιασε καθολου ,ειναι μεν FULL HD 1080 αλλα τα χρωματα ειναι μουντα. Το βλεπω σε chrome στο PC και το εχω συνδεδεμενο με την τηλεοραση. Ειναι σαν νοσοκομειακο φαγητο ,το τρως αλλα δεν το ευχαριστιεσαι. 😑 Εγω το βλέπω μεσω του app απο το boxακι της CosmoteTV και εχει πεντακάθαρη εικόνα, οπως και η εφαρμογή στο κινητο. Οπότε κατι λάθος εσυ κάνεις. Ψάξτο για να το διορθώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Seldon68 είπε Εβαλα το τζαμπα δοκιμαστικο του F1 TV PRO και η ποιοτητα της εικονας δεν με ενθουσιασε καθολου ,ειναι μεν FULL HD 1080 αλλα τα χρωματα ειναι μουντα. Το βλεπω σε chrome στο PC και το εχω συνδεδεμενο με την τηλεοραση. Ειναι σαν νοσοκομειακο φαγητο ,το τρως αλλα δεν το ευχαριστιεσαι. 😑 Σε σχετικά παλιό laptop (με win7) μου τα έβγαζε τα χρώματα μουντά στην ΤV (στην οθόνη του laptop ήταν μια χαρά). Μου έκανε και κάτι "σπασίματα" ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Άλλαξα hdmi, έκανα update drivers κάρτας γραφικών... τα ίδια. Έβαλα σε άλλο hdd win10, δοκιμάζω σε edge και ως εκ θαύματος όλα οκ! Χρώματα "ζωντανά" και εικόνα χωρίς σπασίματα. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από specre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, specre είπε Σε σχετικά παλιό laptop (με win7) μου τα έβγαζε τα χρώματα μουντά στην ΤV (στην οθόνη του laptop ήταν μια χαρά). Μου έκανε και κάτι "σπασίματα" ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Άλλαξα hdmi, έκανα update drivers κάρτας γραφικών... τα ίδια. Έβαλα σε άλλο hdd win10, δοκιμάζω σε edge και ως εκ θαύματος όλα οκ! Χρώματα "ζωντανά" και εικόνα χωρίς σπασίματα. και εμενα κατι σπασιματα μου κανει γμτ.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις