Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2023

Diinekis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, GoMaR είπε

Παιδια δεν υπαρχει. Οι τυποι ειναι αλλου. (αποκορυφωμα στο 1:00 αλλα ακουστε το απο την αρχη)

Ο γλυκουλης προσπαθει για την 2η θεση και οι αλλοι το χαβα τους!

Κάτι τέτοια κάνει και τον ξανααγαπάμε! Οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι...

Πρέπει να είναι έτσι όλη τη χρονιά με συγκέντρωση 150% μπας και δούμε μάχη για πρωτάθλημα (αν κατεβάσουν ανταγωνιστικό μονοθέσιο κιόλας...).

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι οι μηχανικοί στη Ferrari δεν πολύ ενδιαφέρονται να φτιάξουν καλό μονοθέσιο. Γιατί και να φτιάξουνε, ξέρουν ότι όλο και κάτι θα κάνουνε οι strategist για να τα κάνουνε σαλάτα

Επεξ/σία από smpt

1 ώρα πριν, george200-13 είπε

Η πονηρη αλεπου Ναντο ήξερε ακριβως τι πουστια ήθελε να κανει και φυσικα η αλλη πονηρη αλεπου ο ham δεν τσιμπησε. Πατηθηκε στα φρενα για να ειναι πισω απο τον Hamilton πριν απο την detection line για να παρει αυτος το drs στην ευθεια και οχι ο Ham. Ειναι και οι δυο απιαστοι σε τετοιου ειδους games

Για εμενα ήταν εξοφθαλμο και κανονικη ποινη αλλα δυστυχως ειχαμε αλλη μια χρονια που οι αγωνοδικες ηταν unconsistent 

Οποιος ειναι αντικειμενικος καταλαβε πολυ καλα τι πηγε να κανει ο Ναντο. Προφανως κατι πονηρο ειχε στο μυαλο του, αλλα να πλακωνεται στα φρενα βγαινοντας μαλιστα δεξια σχεδον εκτος πιστας και να την γλιτωνει, σορρυ αλλα ειναι αντικειμενο χωσιματος στους stewards και οχι ειρωνιας  περι κλαματων Σερ Μιρλα.

• Like 2

11 ώρες πριν, GoMaR είπε

Παιδια δεν υπαρχει. Οι τυποι ειναι αλλου. (αποκορυφωμα στο 1:00 αλλα ακουστε το απο την αρχη)

Ο γλυκουλης προσπαθει για την 2η θεση και οι αλλοι το χαβα τους!

Απερίγραπτοι, αχαρακτήριστοι :(:mad:

Το πρόβλημα με το συμβάν Νάντο Χάμιλτον είναι ότι θέτει προηγούμενο.

Θα βλέπουμε δλδ και σε επόμενες σεζόν κάποιος να κάνει brake check πριν τα DRS detection lines και θα περνάει έτσι στο ντουκου. Είναι πολύ χαζός τρόπος άμυνας πέρα από επικίνδυνος.

Δηλαδή αν ήταν κάποιος τρίτος από πίσω τους, αφού άφησε το πόδι από το γκάζι ο Χάμιλτον πρακτικά οι δύο τους έκαναν roadblock που ο τρίτος θα μπορούσε να πέσει πάνω τους.

Τα κάνουν και στα online αυτά και νευριάζω :D

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πάτησε όντως φρένο ο Αλόνσο, ή άφησε γκάζι;

δεν είδα τη φάση, αλλα δεν νομίζω να έχει διαφορά. Γενικά η μισή ασφάλεια στην F1 είναι θέμα άτυπων κανονισμών που όλοι ξέρουν ότι θα τηρήσουν όλοι οι οδηγοί. Για αυτό είναι σίγουροι οτι μπαίνοντας σε μια στροφή μαλιοκούβαρα θα βγουν αρτιμελείς. 

Για αυτό βλέπεις και νευριάζουν κυρίως οταν κινούνται αργά κάποιοι στην αγωνιστική γραμμή, όταν τους κάνουν brake test, οταν βγαίνουν επικίνδυνα πίσω στην πίστα, γιατί αυτά θεωρούνται αυτονόητα ότι ΔΕΝ γίνονται.

Μπορεί να είναι δίπλα-διπλα με 300 σε 5 στροφές σερί και να είναι ήρεμοι, γιατί ξέρουν ότι ο άλλος θα σεβαστεί το όριο και θα δε σκοτωθούν :P 

• Like 2

20 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πάτησε όντως φρένο ο Αλόνσο, ή άφησε γκάζι;

Aπο το In-car πλανο του Αλονσο που ειδα 1 φορα, ηταν φανερο οτι αφησε το γκαζι πολυ νωριτερα απο τη στροφη, χωρις να εχω δει τηλεμετρια φανηκε σα να πατησε και φρενο αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Τεσπα, δεν αλλαζει κατι.
Ευχομαι για την επομενη χρονια να εχουμε μεγαλο ανταγωνισμο στο πρωταθλημα οδηγων, οχι μονο για τον 2η-3η-4η-5η θεση.

1 λεπτό πριν, tommy^ είπε

Aπο το In-car πλανο του Αλονσο που ειδα 1 φορα, ηταν φανερο οτι αφησε το γκαζι πολυ νωριτερα απο τη στροφη, χωρις να εχω δει τηλεμετρια φανηκε σα να πατησε και φρενο αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Τεσπα, δεν αλλαζει κατι.
Ευχομαι για την επομενη χρονια να εχουμε μεγαλο ανταγωνισμο στο πρωταθλημα οδηγων, οχι μονο για τον 2η-3η-4η-5η θεση.

εγω ειδα αφημα απο τερμα σε μηδεν στο γκάζι. θεωρω οτι αν ακουμπουσε φρενο θα ειχε ποινη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, eri77 είπε

siri,what is domination???

siri

406006762_1058883705310974_1991129634347692082_n.jpg.b8209bc647b8c855f8b160e10f6e2c36.jpg.c0d29ac1e2dce3bfd01258a96efda0ce.jpg

παρεπιπτοντως, κομβικό σημείο της σεζον ήταν αυτός ο 4ος αγώνας,  το GP στο Αζερμπαϊτζάν, που κέρδισε ο Perez. 

O Μax έχει δηλώσει ότι εκεί προσπαθούσε να πιάσει τον Perez και δοκίμαζε διάφορες ρυθμίσεις την ώρα του αγώνα. Κάποια στιγμή βρήκε μια που τον βόλευε πολύ αλλά ήταν αργά για τον συγκεκριμένο αγώνα, είχε ήδη κάψει τα ελαστικά του και δεν προλάβαινε πια τον Perez. 

Στους επόμενους αγώνες όμως, μην τον είδατε...

(- edit: Το "βρήκε μια" μάλλον ήταν πολύ απλοϊκό, αυτό που μάλλον έγινε ήταν ότι ανέβηκε πολύ ψηλά η κατανόηση του στο πως οι διαφορες ρυθμίσεις επηρεάζουν του μονοθέσιο του.)

Επεξ/σία από sattack
  • Like 2

Πριν μερικές μέρες που είδα το ντοκυμαντές Brawn GP... είδα ότι ο Χάμιλτον είχε ατύχημα για τον ίδιο λόγο, έσκισε με τη μπροστινή πτέρυχα το ελαστικό του Μπαρικέλο όταν εκείνος έκοψε λίγη ταχύτητα και υπήρξε ασυνεννοησία από ποια γραμμή θα γινόταν η προσπέραση.

Δε νομίζω ο Αλόνσο να το έκανε επίτηδες... αφού ξέρει πως θα φαινόταν στη τηλεμετρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς ακριβώς τιμωρήθηκε η RB λόγω υπέρβασης του "salary cap" πρόπερσι είπαμε;

Κρίμα την καημένη, δεν μπόρεσε να ανακάμψει από τότε! 😅

Και σε όσους περάσει από το μυαλό να την μιμηθούν θα δουν το αποτέλεσμά της και δεν θα διανοηθούν να το κάνουν! 😁😅

Επεξ/σία από bilham
  • Like 1

7 ώρες πριν, smpt είπε

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι οι μηχανικοί στη Ferrari δεν πολύ ενδιαφέρονται να φτιάξουν καλό μονοθέσιο. Γιατί και να φτιάξουνε, ξέρουν ότι όλο και κάτι θα κάνουνε οι strategist για να τα κάνουνε σαλάτα

Ας φτιαξουν το αυτοκίνητο οι strategist και να κάνουν την στρατηγικη οι μηχανικοι..... Νομίζω ποιο νορμαλ θα είναι.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...