Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2023

Diinekis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο και να κράζω τους κόκκινους κλόουν σήμερα ήταν άτυχοι με το sc. Στον αγώνα σήμερα αν δεν έβγαινε εκείνη την ώρα το sc ο εκλεράκιας δεν έχανε. Και φυσικά αν δεν γινόταν το αμίμητο να φάει τιμωρία ο ιθπανός σήμερα θα μπορούσαν να έχουν το 1-2 ή 1-3. Ο σαινθ αν ήταν κοντά στον Μεξικανό από πάνω θα περνούσε και εύκολα.
Τους βγάζω το καπέλο, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι είναι περισσότερο πρόοδος της Φεράρι ή απλά τους βόλεψε τόσο η πίστα. Νομίζω το δεύτερο.

Ο κανονισμός με τις τιμωρίες σε τέτοιες περιπτώσεις σαν του Σάινθ πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει, όπως και με του μαξ. Δεν υπάρχει δεν δίνω πίσω τη θέση, βάλτε μου 5 δευτερόλεπτα. Υπάρχει ΔΩΣΕ πίσω τη θέση ή ΑΚΥΡΩΝΕΣΑΙ από τον αγώνα. Μαύρη σημαία και τέλος! Έλεος με τον καραγκιόζη τον Ολλανδό. Οκ ταλεντάρα αλλά απάλευτος.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

όπως και με του μαξ. Δεν υπάρχει δεν δίνω πίσω τη θέση. Υπάρχει ΔΩΣΕ πίσω τη θέση ή ΑΚΥΡΩΝΕΣΑΙ από τον αγώνα. Μαύρη σημαία και τέλος! Έλεος με τον καραγκιόζη τον Ολλανδό. Οκ ταλεντάρα αλλά απάλευτος.

Του γλίστρησε. Αγωνιστικό ήταν μέχρι που έβγαλε τον Λεκλέρκ εκτός πίστας. Στο 0:19

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη μία πλευρά του ριγκ ο Ολλανδός Elvis Presley και στην απέναντι πλευρά ο Μεξικανός αμασκοφόρος wrestler lucha libre Mil Mascaras (1000 φορές μασκαράς έχει καταντήσει φέτος 😅)

Screenshot_20231119_183838_Messenger.jpg

Screenshot_20231119_185909_Pocket Paint.jpg

Επεξ/σία από sattack

29 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Όσο και να κράζω τους κόκκινους κλόουν σήμερα ήταν άτυχοι με το sc. Στον αγώνα σήμερα αν δεν έβγαινε εκείνη την ώρα το sc ο εκλεράκιας δεν έχανε. Και φυσικά αν δεν γινόταν το αμίμητο να φάει τιμωρία ο ιθπανός σήμερα θα μπορούσαν να έχουν το 1-2 ή 1-3. Ο σαινθ αν ήταν κοντά στον Μεξικανό από πάνω θα περνούσε και εύκολα.
Τους βγάζω το καπέλο, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι είναι περισσότερο πρόοδος της Φεράρι ή απλά τους βόλεψε τόσο η πίστα. Νομίζω το δεύτερο.

Ο κανονισμός με τις τιμωρίες σε τέτοιες περιπτώσεις σαν του Σάινθ πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει, όπως και με του μαξ. Δεν υπάρχει δεν δίνω πίσω τη θέση, βάλτε μου 5 δευτερόλεπτα. Υπάρχει ΔΩΣΕ πίσω τη θέση ή ΑΚΥΡΩΝΕΣΑΙ από τον αγώνα. Μαύρη σημαία και τέλος! Έλεος με τον καραγκιόζη τον Ολλανδό. Οκ ταλεντάρα αλλά απάλευτος.

Έναν JPM στα ντουζενια του ήθελε ο Μαξ για να τον κάνει μάγκα. 😎
Δεν έχει βελτιωθεί η Ferrari, πιστεύω. Απλα την βολεύουν οι πίστες με αργές στροφές και μεγάλες ευθείες.

Ακριβως το αντίθετο από McLaren δηλαδή. 

• Like 6
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στο συμβάν με τον Russell  πάλι ο Max έφταιγε. Ήταν μπροστά ο Russell  όταν έγινε το ατύχημα 

Τον βοηθαει τον Max σύστημα πολύ και δεν καταλαβαίνω τον λόγο 

Επεξ/σία από Tasos19s
  • Like 1
  • Confused 2

3 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Και στο συμβάν με τον russel πάλι ο max έφταιγε. Ήταν μπροστά ο russel όταν έγινε το ατύχημα 

Κι εγώ αυτό έλεγα, αλλά εδώ άλλα λέει ο Γιώργης:

Reflecting on the final result, Russell said: “Really disappointed to be honest. Feels like the story of my season. On course for an easy P3 to be honest. The incident with Max, totally my fault.“

I didn’t see him at all going through Turn 11, the left, you sort of have a bit of a blind spot and it’s not really an overtaking opportunity. So, I’ve got to be honest I wasn’t even looking in the mirrors.“

Πηγή: 'Story of my season' – Russell 'lost for words' after missing out on Las Vegas podium but shoulders blame for Verstappen collision

• Like 3

18 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Και στο συμβάν με τον russel πάλι ο max έφταιγε. Ήταν μπροστά ο russel όταν έγινε το ατύχημα 

Τον φοβίσει το σύστημα πολύ και δεν καταλαβαίνω τον λόγο 

Ο ίδιος ο Ράσελ είπε ότι φταίει ο ίδιος...

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ωρα επαιξε το γκραν πρι λας βεγκας στον Αντ1; δεν ειδα τιποτα ουτε να το διαφημίζουν στον αντ1 παραξενο.. λιγο τις δοκιμες ειδα τα ξημερωματα στο αντ1 και μου φανηκε ψιλο αθλια βαρετη πιστα και δεν ασχοληθηκα παραπανω.

Επεξ/σία από enrique19

3 ώρες πριν, specre είπε

15:00 μαγνητοσκοπημένο.

και μαγνητοσκοπημενο και με μπολικες διαφημισει και ο πουρναρακης να λεει τα χαζα του...450χλμ πιανει το μονοθεσιο..δηλαδη καπου ελεος....του χρονου f1tv

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Βήμα 1: Κάνεις divebomb σαν τον Καραγκούνη, βγαίνεις και εσύ εκτός πίστας, στρίβεις πρώτος.

Βήμα 2: Παίρνεις ποινή 5 δευτερόλεπτα και δεν δίνεις ποτέ πίσω την θέση.

Βήμα 3: Κάνεις διαφορά > 5 δευτερολέπτων με το διαστημόπλοιο του Newey.

Βήμα 4: Profit

Send them my regards όπως είπε.

Επεξ/σία από listerstorm
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ ωραιος αγωνας. Τον ειδα σημερα σε 4κ και ηταν απολαυση.

Οι Maxhaters πρεπει να ειχαν μια δυσκολη Κυριακη και τους καταλαβαινω.

Αυτα στην 1η στροφη συνεβαιναν και παλια

https://www.youtube.com/watch?v=zoLIpfJc3vU

Μην πεφτουμε απο τα συννεφα. Ναι ο Μαξ φρεναρε πολυ αργα οπως και ο Τσαρλς και εφυγε ευθεια.

Ο Μονεγασκος που ξερει πως οδηγει ο Ολλανδος θα μπορουσε να φρεναρει λιγο νωριτερα και να κοψει πιο νωρις στην πρωτη στροφη. Νομιζω θα εστριβε πρωτος ετσι.

Ο Περεζ ο υπνος ο βαθυς. Ξερεις οτι στην τελευταια στροφη θα ρισκαρει να περασει ο αλλος που ειναι πιο γρηγορος. Κινησου λιγο στην εσωτερικη. Κανε κατι μια αμυνα εστω. Δειξε οτι βραζει λιγο το αιμα σου.

Θυμισε Τρουλι Γαλλια

https://www.youtube.com/watch?v=YFVW26-B5Oo

zzzzzzzzz

Γενικα ειχε πολλες μαχες...Αλλα επειδη στην κορυφη ηταν το ενδιαφερον, τισ χασαμε. Αλονσο σαινθ χαμιλτον κλπ πρεπει να επαιζαν μαζι για αρκετη ωρα.

g τα regards μου🥰

Επεξ/σία από ASFE
  • Like 4
  • Confused 1

1 ώρα πριν, ASFE είπε

Πολυ ωραιος αγωνας. Τον ειδα σημερα σε 4κ και ηταν απολαυση.

Οι Maxhaters πρεπει να ειχαν μια δυσκολη Κυριακη και τους καταλαβαινω.

Αυτα στην 1η στροφη συνεβαιναν και παλια

https://www.youtube.com/watch?v=zoLIpfJc3vU

Μην πεφτουμε απο τα συννεφα. Ναι ο Μαξ φρεναρε πολυ αργα οπως και ο Τσαρλς και εφυγε ευθεια.

Ο Μονεγασκος που ξερει πως οδηγει ο Ολλανδος θα μπορουσε να φρεναρει λιγο νωριτερα και να κοψει πιο νωρις στην πρωτη στροφη. Νομιζω θα εστριβε πρωτος ετσι.

Ο Περεζ ο υπνος ο βαθυς. Ξερεις οτι στην τελευταια στροφη θα ρισκαρει να περασει ο αλλος που ειναι πιο γρηγορος. Κινησου λιγο στην εσωτερικη. Κανε κατι μια αμυνα εστω. Δειξε οτι βραζει λιγο το αιμα σου.

Θυμισε Τρουλι Γαλλια

https://www.youtube.com/watch?v=YFVW26-B5Oo

zzzzzzzzz

Γενικα ειχε πολλες μαχες...Αλλα επειδη στην κορυφη ηταν το ενδιαφερον, τισ χασαμε. Αλονσο σαινθ χαμιλτον κλπ πρεπει να επαιζαν μαζι για αρκετη ωρα.

g τα regards μου🥰

Ο Χάμιλτον είχε τον έλεγχο του μονοθεσίου στο βίντεο. Πετάει εσκεμμένα τον Ρόσμπεργκ εκτός πίστας.

Ο Μαξ είχε oversteer στην είσοδο, έκανε διόρθωση και άνοιξε την τροχιά του.

Πιο πίσω ο Αλόνσο έκανε πιρουέτα και ο Σαινθ χτύπαγε μια Άλφα.

Οριακό το γκριπ στην πρώτη στροφή.

Συμφωνώ ότι ακόμη και έτσι, έκανε λάθος ο Μαξ, οπότε δίκαιο το πέναλτι. Θα μου άρεσε να δώσει αμέσως τη θέση πίσω.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...