Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2023

Diinekis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Λεει 7 ημερες δωρεαν συνδρομη για το ant1+. Μπορω να βαλω την καρτα και οταν δω το GP, να την ακυρωσω την συνδρομη μετα;

Καλημερα,

φανταζομαι πως ναι.

Για να μαζευομαστε σιγα σιγα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Λεει 7 ημερες δωρεαν συνδρομη για το ant1+. Μπορω να βαλω την καρτα και οταν δω το GP, να την ακυρωσω την συνδρομη μετα;

Λογικα ναι μπορεις, αλλα μην το κανεις μην ταιζεις ουτε κατ ελαχιστο το θηριο που θελει να μας καταπιει.
ΟΥΣΤ ΣΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ (και οσους τους υποστιριζουν στα καραγκιοζιλίκια τους σε καθε αγωνα)

3 minutes ago, safridia said:

Λογικα ναι μπορεις, αλλα μην το κανεις μην ταιζεις ουτε κατ ελαχιστο το θηριο που θελει να μας καταπιει.
ΟΥΣΤ ΣΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ (και οσους τους υποστιριζουν στα καραγκιοζιλίκια τους σε καθε αγωνα)

Και τι κανω; Το βλεπω τζαμπα απο link και καθε 5 λεπτα κανω ανανεωση απο το λαγκαρισμα; Ασε που τα αγγλικα δεν ειναι το φορτε μου.

τα αμερικανάκια για γκλαμουριά και φανφάρες πρώτοι είναι :)

4 minutes ago, Witcher1st said:

Και τι κανω; Το βλεπω τζαμπα απο link και καθε 5 λεπτα κανω ανανεωση απο το λαγκαρισμα; Ασε που τα αγγλικα δεν ειναι το φορτε μου.

καλύτερα να βλέπεις Sky με όσα αγγλικά ξέρεις, παρά να ακούς πουρναρ και να ξεχάσεις και τα Ελληνικά που ξέρεις :P

• Like 2

Εγώ κοιμόμουν ήσυχα κι ωραία και με ξύπνησε η γυναίκα, μην τυχόν και χάσουμε την εκκίνηση. 

Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες με το DTS. 

5 minutes ago, vassilis018 said:

τα αμερικανάκια για γκλαμουριά και φανφάρες πρώτοι είναι :)

καλύτερα να βλέπεις Sky με όσα αγγλικά ξέρεις, παρά να ακούς πουρναρ και να ξεχάσεις και τα Ελληνικά που ξέρεις :P

Το θεμα ειναι οτι κολλαει καθε λεπτο.. Δεν εχω τη συνδρομη.

1 λεπτό πριν, sattack είπε

Εγώ κοιμόμουν ήσυχα κι ωραία και με ξύπνησε η γυναίκα, μην τυχόν και χάσουμε την εκκίνηση. 

Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες με το DTS. 

τυχερος,

εμενα η δικια μου με στραβοκοιταξε που ακουσε το ξυπνητηρι και γυρισε απο την αλλη! 🤣

Τα τελευταια 2 μονοθεσια τι φαση και ειναι στραβα; Δεν χωρουσαν ολα στην ευθεια; Πρωτη φορα το βλεπω αυτο. Παντως παμε για πολλες κοκκινες σημαιες..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...