tommy^ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, papoys1 είπε Και χτες τα ίδια στο live ,μαγνητοσκοπημενα τα βλέπω μετα.Με τι μπρόσγουερ βλέπεις στο λαπτοπ;;; Firefox. Δυστυχως δεν ειναι συμβατος ο Brave... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 και γω firefox το έχω αλλα δεν ξερω τι παίζει και δε δείχνει αλλα σιγά τον αγώνα που χάνω . 😜 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, papoys1 είπε και γω firefox το έχω αλλα δεν ξερω τι παίζει και δε δείχνει αλλα σιγά τον αγώνα που χάνω . 😜 Δεν χανεις και τιποτα... ειχε εξοδο ο Αλμπον εφυγε η πισω ροδα και εριξαν κοκκινη σημαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, liakjim είπε Δεν ξέρω πόσο αληθές είναι Mercedes block stewards from waiving Sainz penalty Λογικό είναι να μπει ανάμεσα και να μη συμφωνεί. Είναι πολλά τα λεφτά και με την επίδοση που φαίνεται να έχει η Φερράρι στην πίστα αυτή φοβούνται για την 2η θέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Στο Μονακό μπορεί να είναι παρόμοια αλλα έχει και μια ιστορία. Αυτή η πίστα είναι για γέλια μέσα στα δρομάκια του las vegas. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς αλλά η κόρη μου μόλις είδε την πίστα είπε οτι μοιάζει με ανάποδο γουρούνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε Λογικό είναι να μπει ανάμεσα και να μη συμφωνεί. Είναι πολλά τα λεφτά και με την επίδοση που φαίνεται να έχει η Φερράρι στην πίστα αυτή φοβούνται για την 2η θέση Ήθελα να ήξερα τι θα γίνονταν αν στη θέση του Σαινθ ήταν η Λουλού... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, smpt είπε δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς αλλά η κόρη μου μόλις είδε την πίστα είπε οτι μοιάζει με ανάποδο γουρούνι Το ιδιο ειπε και η γυναικα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Στις 14/11/2023 στις 6:59 ΜΜ, specre είπε Για όσους το χρήμα τρέχει από τα πατζάκια τους κι όχι μόνο... υπάρχουν και αυτές οι δημοπρασίες: On the Grid The Abu Dhabi Auction Ξεχωρίζουν.. το "θηρίο" του πρωταθλητή της καρδιάς μας "bwoah": 2006 McLaren-Mercedes-Benz MP4/21 Chassis no. MP4/21-2 Μόνο Estimate: US$2,500,000 - US$3,500,000 !!!! Για την ιστορία…17,1Μ έφυγε το Merc. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, eMike είπε Για την ιστορία…17,1Μ έφυγε το Merc. Παραδέξου το... πόνταρες ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Τι παθαν τα McLaren ρε παιδιααα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Τι παθαν τα McLaren ρε παιδιααα? κοιμάται ο @papp0us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Mclaren πολυ downforce γιαγρηγορες στροφές αλλά κακή σε αργές στροφές. Williams κακό downforce για γρήγορες στροφές, αλλά και μικρό drag οπότε μεγάλη τελική στις ευθείες, και οι αργές στροφές εδω τη βολεύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Τι παθαν τα McLaren ρε παιδιααα? Έπαθαν Perez αυτά! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Επίσης, 12 μεσάνυχτα , είναι past bedtime για το boyband 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις