Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2023

Diinekis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, ASFE είπε

Αυτο καταλαβες απο τα γραφομενα μου?

Βασικα αυτο ηθελες να γραψω αλλα δεν εκατσε.

Ας αποδεχτουμε οτι και ο Λουης και ο Μαξ ειχαν/εχουν καταπληκτικα μονοθεσια.

Και ο καθενας πηρε οτι καλυτερο μπορουσε απο το μονοθεσιο. Χρονια 2023 δεν την εχουμε δει απο κανεναν πρωταθλητη. Ο Φεττελ τελειωσε το 2013 με 9 συνεχομενες...Αλλα το 2014 εφαγε τρελη σφαλιαρα απο Ντανυ.

Βερσταπεν 524 ποντους

Μερσεντες 382

Πρωταθλητης οδηγων και κατασκευαστων ...Ασυληπτο?

Είχαν και έχουν καταπληκτικά μονοθέσια αλλά ο παραλληλισμός του Ρόσμπεργκ με τον Τσέκο ήταν αστείος. 
Και τι επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο Μαξ πήρε μόνος του και το Κατασκευαστών; Ότι το πακέτο RBR-VER είναι κορυφαίο σε συνδυασμό με την ανικανότητα των υπολοίπων. 

5 ώρες πριν, liakinen είπε

Max, Hamilton, Alonso, Räikkönen είναι σε μία δική τους κατηγορία. Μην μπλέκετε μέσα Vettel κτλ. 

Well said sir. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εκανα καποιον παραλληλισμο του Ρος με τον Τσεκο καπου?

Απλη αναφορα δεδομενων του τοτε.

Ισα ισα κιολας που τον Ροσμπεγκ τον εχω πολυ ψηλα

3 χρονιες νικησε στα ισια τον αλλον 7ακις (στην τωρινη ηλικια του Αλονσο)

Και πηρε τιτλο απο τον λουη

5 hours ago, Witcher1st said:

Δε νομιζω ο Senna να οδηγουσε καλα με μια HAAS.

Και όμως τερμάτισε πρώτος με μια Toleman το 84 Μονακό( έχασε τη νίκη μετά το τέλος, κόκκινη σημαία και αποτέλεσμα από τον προηγούμενο γύρο). Πήρε 5 νίκες το 93 με το φορτηγό McLaren απέναντι στο διαστημόπλοιο της εποχής Williams ( με Προστ ) που του έριχνε ένα δευτερόλεπτο στο qualify. Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης το quote, απλά θυμήθηκα τους πρώτους αγώνες που έβλεπα. ( Το 84 δεν το είδα, τα έμαθα μετά :) ).

Το εντυπωσιακό με το Φερσταπεν είναι ότι μετά τον Ρικιαρντο κανένας teammate δεν τον έχει δει ούτε με κιάλια. Ακόμα και τον πολύ Σουμάχερ τον πλησίαζαν έστω στα δοκιμαστικά Barrichello / Massa. Το ίδιο και με Χάμιλτον. Φερσταπεν είναι αιώνες μπροστά τα τελευταία χρόνια. Προφανώς και είναι στημένο πάνω του το μονοθέσιο, ίσως να μην είναι και τόσο ευκολο-οδηγητο όπως πχ μπορεί να ήταν η Μερσεντές 2014 με 2020. 

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, bkran said:

Πήρε 5 νίκες το 93 με το φορτηγό McLaren απέναντι στο διαστημόπλοιο της εποχής Williams ( με Προστ ) που του έριχνε ένα δευτερόλεπτο στο qualify.

Η εννοια διαστημοπλοιο ειναι πολυ παρεξηγημενη στις μερες μας. Αλλα μιας και ανεφερες το 1993, δες πχ στο ΣΠΑ διαφορες στα δοκιμαστικα για να καταλαβουμε ολοι τι σημαινει διαστημοπλοιο.

https://imgur.com/ZuQ3tUU

Επεξ/σία από ASFE
  • Thanks 1

7 ώρες πριν, FrankyGR είπε

Τι έχει ο Πούρνα ? Μην μου τον ζωρίσετε σας παρακαλώ🤣🤣🤣

Για πολλή ώρα έλεγε πως ο τσουνοντα πάτησε το λάστιχο και το έριξε στον Ρικάρντο, ενώ το λάστιχο το πάτησε ο χουλκεμπεργκ. Τόσες φορές ριπλέι και αυτός εκεί. Γενικά αν ακούς μόνο τη περιγραφή έχεις χάσει τον αγώνα. Και στην δεύτερη εκκίνηση μπέρδεψε τις δύο μερτσεντες

3 ώρες πριν, tempes είπε

Για πολλή ώρα έλεγε πως ο τσουνοντα πάτησε το λάστιχο και το έριξε στον Ρικάρντο, ενώ το λάστιχο το πάτησε ο χουλκεμπεργκ. Τόσες φορές ριπλέι και αυτός εκεί. Γενικά αν ακούς μόνο τη περιγραφή έχεις χάσει τον αγώνα. Και στην δεύτερη εκκίνηση μπέρδεψε τις δύο μερτσεντες

Εδώ στον προηγούμενο αγώνα έλεγε πως ο Φερστάππεν έχει 700 βαθμούς στο πρωτάθλημα και μπορεί να φτάσει και τους 1000 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Narayan είπε

Εδώ στον προηγούμενο αγώνα έλεγε πως ο Φερστάππεν έχει 700 βαθμούς στο πρωτάθλημα και μπορεί να φτάσει και τους 1000 😁

εχω γραψει μερικους αγωνες πριν , καποια παλι τετοια που εκανε σε εκεινο τον αγωνα . Απορια το εχω,  δεν υπαρχει καποιος να τον διορθωσει ;

Επεξ/σία από tempes

Στο σπριντ λεει σε μια φαση οτι ο Ρικιαρδο βουταει απο την εσωτερική να περασει τον Σάνθη (εν το μεταξυ ηταν 2 καροτσες πισω χωρίς καν να εχει αλλαξει γραμμή). Μάλλον στο κεφάλι του είχε γίνει αυτο και το ξεστόμισε. Ο τυπος απλα δεν κανει για περιγραφή αγώνα.

• Like 3

Είναι καναδυο βδομάδες, αλλά δεν θυμάμαι να το αναφέραμε εδώ.

Ο Eddie Jordan λέει τι του είπε ο Adrian Newey:

"I was at a function the other night with Adrian Newey, we cycle a lot together in Cape Town, and Adrian tells me that he feels that the evolution of what they've got at the moment is going to be so difficult for anyone to catch up with. So please, folks out there, prepare yourself either for a boring time or an exciting time, depending on whether you're a Red Bull fan or not," Jordan said.

Μετά πώς να μην παρακαλάμε να ήταν αλήθεια ότι θα πάρουν τον Alonso στη RB.

Εγώ πάντως αν ήμουν Liberty Media, θα πλήρωνα από εκεί τα λεφτά για να γίνει η ανταλλαγή. 

• Like 1
  • Thanks 1

57 λεπτά πριν, sattack είπε

Εγώ πάντως αν ήμουν Liberty Media, θα πλήρωνα από εκεί τα λεφτά για να γίνει η ανταλλαγή.

Εγώ αν ήμουν Liberty Media θα έδινα σε όλους από μια RB για το 2024.

• Like 3

17 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Εγώ αν ήμουν Liberty Media θα έδινα σε όλους από μια RB για το 2024.

Εγώ δε θα έδινα κορυφαίο μονοθέσιο αλλά ένα σαν την Williams π.χ. 😉

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...