ts0ts0s Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 12 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 20 ώρες πριν, kakofonixx είπε μπήκα και εγώ με την ομαδάρα μου (Spinning Ragazzi) στο Fantasy 3 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε ω ρε sbinala o Sainz Jr. Νομίζεις το όνομα που έδωσα στην ομάδα μου στο Fantasy ότι είναι τυχαίο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μην κάνει κανείς το λάθος να βάλει ant1+ αν έχει Samsung tv. Σε νέα τηλεόραση Samsung δεν πατάει το μπανερ για το live και η λύση τους είναι να στείλω mail στο support.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Πετάει ο Alonso? ΠΕΤΑΕΙ ΥΓ Λετε να εχουμε Master VS Apprentice? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ε αν οντως η αστον εχει κανει το θαυμα φετος δεν φανταζεστε τι τρακες θα δουμε αναμεσα σε αλονσο και μαξ. Ειναι και οι δυο χαρακτηρες που δεν σηκωνουν το ποδι απο το γκαζι. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από george200-13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, george200-13 είπε Ε αν οντως η αστον εχει κανει το θαυμα φετος δεν φανταζεστε τι τρακες θα δουμε αναμεσα σε αλονσο και μαξ. Ειναι και οι δυο χαρακτηρες που δεν σηκωνουν το ποδι απο το γκαζι. τα καλυτερα νεα για την ασθμαινουσα φοραδα Ναντο vs Εκλερακι vs Mad Ξεκαθαρα ανβαζει πιο γρηγορα χιλιομετρα η AMR. Ο εκλερακης προσπαθει να βγαλει χρονο βγαζοντας το ποδι απο το γκαζι πιο αργα και απο τους 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
animor Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μόλις έφτιαξα λογαριασμό εδώ μόνο γι αυτό το νήμα που το παρακολουθούσα βέβαια τις δυο προηγούμενες σεζόν. Έβαλα για πρώτη φορά f1tv, ως τώρα με κάλυπτε η κοσμοτε, δεν πρόλαβα να το εξερευνήσω ακόμα, από αύριο. Κι ελπίζω σε μια καλύτερη χρονιά… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, liakjim είπε Κακή στιγμή διάλεξες Φετελ να φύγεις. Τουλάχιστον βρήκε ευκαιρία η Άστον να πάρει έναν τόπ οφ δε τοπ οδηγό. Νομίζω δε το διάλεξε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, george200-13 είπε Ε αν οντως η αστον εχει κανει το θαυμα φετος δεν φανταζεστε τι τρακες θα δουμε αναμεσα σε αλονσο και μαξ. Ειναι και οι δυο χαρακτηρες που δεν σηκωνουν το ποδι απο το γκαζι. Πω δεν το ειχα σκεφτει αυτο! Θα μιλαμε για πολυ ξυλο αν παιζει top 6 ο ALO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, ghostrider είπε Πετάει ο Alonso? ΠΕΤΑΕΙ ΥΓ Λετε να εχουμε Master VS Apprentice? Καλά άμα γίνει αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Στο μεταξυ φετος εκοψα τα αθλητικα απο το cote tv λες κ το 'ξερα.Τωρα αξιζει το ΑΝΤ1+ ή να δωσω το εξτρα 20αρικο για το f1tv pro? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Θελω αλονσο πολ αυριο. Θα ειναι η καλυτερη εναρξη πρωταθλήματος των τελευταιων δεκα ετων. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Στο μεταξυ φετος εκοψα τα αθλητικα απο το cote tv λες κ το 'ξερα.Τωρα αξιζει το ΑΝΤ1+ ή να δωσω το εξτρα 20αρικο για το f1tv pro? Κανε trial και απο τα δυο και κρίνε. Αν τα αγγλικά δεν ειναι πρόβλημα θα εχεις πολυ καλύτερη εμπειρία στο F1TVpro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Κανε trial και απο τα δυο και κρίνε. Αν τα αγγλικά δεν ειναι πρόβλημα θα εχεις πολυ καλύτερη εμπειρία στο F1TVpro Τα αγγλικα δεν μου ειναι θεμα,απλα κ εγω εχω ετσι μια αμφιβολια οτι ολα θα πανε καλα και δεν θα κρεμασουν οι σερβερ οπως στο μουντιαλ για να βαλω το ΑΝΤ1+ Υ.Γ. ο ΑΝΤ1 δεν εχει trial μονο πλερω. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από Gatilaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idefixius Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Αν κρεμάσουν οι σέρβερς του ΑΝΤ1+ θα δούμε και τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά στον ελεύθερο ΑΝΤ1. Εγώ καλού - κακού θα ρίξω μια ματιά αύριο στις 17:00 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις