Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2023

Diinekis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως πρέπει να είναι κάποιου είδους ρεκόρ αυτό που κάνει ο Μαξ να ρίχνει γύρο σε όλους τους τιμμειτ του. Και ναι λέμε ποιος Σαινθ, ποιος Γκασλυ, ποιος Αλμπον, αλλά με το που φεύγουν δίπλα από τον Μαξ ξαναθυμιζουν οδηγούς Φ1.

Είναι εκπληκτικό πως διαλύει τους τιμμειτ του ο Ολλανδός.

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ο πουρναράκης δεν κάνει ουτε για ανταποκριτης απο το Pit lane. προσπαθει ο καημενος ο τζωρτης να του εξηγησει τι βλεπουμε και τι συμβαινει και δεν παιρνει χαμπαρι. ειναι απαράδεκτη η μετάδοση, η τελος παντως αυτο που ειδαμε σημερα γιατι εκτος απο διαφημισεις στο 50% του αγωνα είχαμε και τραγικο ήχο απο λάθος κάμερες και χωρις να ακουμε καν τα team radio.

• Like 4

2 λεπτά πριν, Anubis13 είπε

@papp0us: Μήπως θέλεις να αρχίσεις να υποστηρίζεις το αυστραλιανό καγκουρό;

Νομίζω θα αναγκαστώ να στρέψω τα βέλη μου στον Verstappen. Αυτός ειναι που μας χωρίζει απο τη νίκη, πρέπει να "βγει απο τη μέση".

Μόλις τώρα, papp0us είπε

Νομίζω θα αναγκαστώ να στρέψω τα βέλη μου στον Verstappen. Αυτός ειναι που μας χωρίζει απο τη νίκη, πρέπει να "βγει απο τη μέση".

Έχεις την υποστήριξη μας σε αυτό! :P

• Like 1

1 λεπτό πριν, papp0us είπε

Ποιο πιθανό είναι να κάνει μεταγραφή για τους υπόλοιπους αγώνες στην maclaren και να σας δώσει νίκη πάρα να χάσει με την red bull...

• Like 1

Μόλις τώρα, Manoleros95 είπε

Ποιο πιθανό είναι να κάνει μεταγραφή για τους υπόλοιπους αγώνες στην maclaren και να σας δώσει νίκη πάρα να χάσει με την red bull...

Hold my beer

3 minutes ago, papp0us said:

Ετοιμάζω τα κουκλάκια αγαπήτε η ότι άλλο θέλετε για εξοπλισμό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...