greenfan20 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Πάντως πρέπει να είναι κάποιου είδους ρεκόρ αυτό που κάνει ο Μαξ να ρίχνει γύρο σε όλους τους τιμμειτ του. Και ναι λέμε ποιος Σαινθ, ποιος Γκασλυ, ποιος Αλμπον, αλλά με το που φεύγουν δίπλα από τον Μαξ ξαναθυμιζουν οδηγούς Φ1. Είναι εκπληκτικό πως διαλύει τους τιμμειτ του ο Ολλανδός. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 παρωδια αγωνας μονο και μονο για να τρεχουν στις χωρες του πετροδολλαρου. ντροπη 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Αν προλάβει να προσπεράσει ο γλυκούλης τον Γιώργη θα είναι θαύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Ο Hamilton αφου είδε τα replay παιρνει πληρης ευθυνη του συμβαντος στην αρχη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 @papp0us: Μήπως θέλεις να αρχίσεις να υποστηρίζεις το αυστραλιανό καγκουρό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 ο πουρναράκης δεν κάνει ουτε για ανταποκριτης απο το Pit lane. προσπαθει ο καημενος ο τζωρτης να του εξηγησει τι βλεπουμε και τι συμβαινει και δεν παιρνει χαμπαρι. ειναι απαράδεκτη η μετάδοση, η τελος παντως αυτο που ειδαμε σημερα γιατι εκτος απο διαφημισεις στο 50% του αγωνα είχαμε και τραγικο ήχο απο λάθος κάμερες και χωρις να ακουμε καν τα team radio. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Double podium McLaren! Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από Diinekis21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Anubis13 είπε @papp0us: Μήπως θέλεις να αρχίσεις να υποστηρίζεις το αυστραλιανό καγκουρό; Νομίζω θα αναγκαστώ να στρέψω τα βέλη μου στον Verstappen. Αυτός ειναι που μας χωρίζει απο τη νίκη, πρέπει να "βγει απο τη μέση". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, papp0us είπε Νομίζω θα αναγκαστώ να στρέψω τα βέλη μου στον Verstappen. Αυτός ειναι που μας χωρίζει απο τη νίκη, πρέπει να "βγει απο τη μέση". Έχεις την υποστήριξη μας σε αυτό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Νομίζω θα αναγκαστώ να στρέψω τα βέλη μου στον Verstappen. Αυτός ειναι που μας χωρίζει απο τη νίκη, πρέπει να "βγει απο τη μέση". Ποιο πιθανό είναι να κάνει μεταγραφή για τους υπόλοιπους αγώνες στην maclaren και να σας δώσει νίκη πάρα να χάσει με την red bull... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Manoleros95 είπε Ποιο πιθανό είναι να κάνει μεταγραφή για τους υπόλοιπους αγώνες στην maclaren και να σας δώσει νίκη πάρα να χάσει με την red bull... Hold my beer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, papp0us said: Νομίζω θα αναγκαστώ να στρέψω τα βέλη μου στον Verstappen. Αυτός ειναι που μας χωρίζει απο τη νίκη, πρέπει να "βγει απο τη μέση". Ετοιμάζω τα κουκλάκια αγαπήτε η ότι άλλο θέλετε για εξοπλισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Πάντως αν του χρονου η Ferrari και η Mercedes δεν είναι κοντά στην RB, ας το κλείσουν το μαγαζί. Τους ξεφτιλισε η McLaren. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις