Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2023

Diinekis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Tελείωσα το DTS. Όπως ο Μπινότο, έτσι και ο Ότμαρ έπεσε στα μαλακά. Δεν αναφέρθηκε η σημαντική λεπτομέρεια πως είχαν το δικαίωμα να ενεργοποιήσουν την οψιόν του Πιάστρι μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία κι ότι ο Αλόνσο ανακοίνωσε στην αποχώρηση του ακριβώς την επόμενη μέρα.

Το πιο τρελό πάντως είναι ότι δεν έδειξαν την pole του Mάγκνουσεν στο Iντερλάγκος! Aπ'τα πιο ωραία highlights της σεζόν και δεδομενου ότι o Γκούντερ είναι ο 'σταρ' του DTS, πώς και δεν το συμπεριέλαβαν; 🙄

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά είδα ότι φέτος τα δικαιώματα για τη μετάδοση της F1 τα πηρε ο ANT1 δηλαδη για να δουμε δοκιμαστικα και ελεύθερα  θα πρέπει να πληρώνουμε συνδρομή στο ANT1+ και μόνο ο αγώνας θα είναι στην τηλεόραση; αν ητανε ετσι ας το αφηναν στην ΕΡΤ πληρώναμε και εκεί άλλα βλέπαμε τα πάντα 6.50€ ήτανε στους 2 μήνες τίποτα δηλαδή τωρα δεν ξερω τι να πω ο ΑΝΤ1 και πολλές διαφημίσεις θα εχει δυστηχως και αγώνα δε θα βλέπουμε και θα πρέπει να δίνουμε και συνδρομή απο πανω για να βλέπουμε τα ελεύθερα και τα δοκιμαστικά, το μονο θετικο ειναι οτι επιστρεφουν Πουρναρακης και Σειτανιδης τιποτα αλλο 

• Confused 1

13 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Καλησπέρα παιδιά είδα ότι φέτος τα δικαιώματα για τη μετάδοση της F1 τα πηρε ο ANT1 δηλαδη για να δουμε δοκιμαστικα και ελεύθερα  θα πρέπει να πληρώνουμε συνδρομή στο ANT1+ και μόνο ο αγώνας θα είναι στην τηλεόραση; αν ητανε ετσι ας το αφηναν στην ΕΡΤ πληρώναμε και εκεί άλλα βλέπαμε τα πάντα 6.50€ ήτανε στους 2 μήνες τίποτα δηλαδή τωρα δεν ξερω τι να πω ο ΑΝΤ1 και πολλές διαφημίσεις θα εχει δυστηχως και αγώνα δε θα βλέπουμε και θα πρέπει να δίνουμε και συνδρομή απο πανω για να βλέπουμε τα ελεύθερα και τα δοκιμαστικά, το μονο θετικο ειναι οτι επιστρεφουν Πουρναρακης και Σειτανιδης τιποτα αλλο 

To λες και αρνητικό αυτό!! 😂

• Like 2

3 λεπτά πριν, liakinen είπε

Η δωρεάν δοκιμή για 14 μέρες του ANT1+ ισχύει; 

Τουλάχιστον να δούμε έναν αγώνα 😋

Αυτό κοιτούσα και εγώ. Ισχύει ναι.

Διαφορετικά, αν ο free ANT1 είναι χάλια από διαφημίσεις ίσως πάρω ένα ετήσιο F1TV Access και όχι Pro. Θα βλέπω τους αγώνες 2 μέρες μετά και απλά ενδιάμεσα δεν θα διαβάζω τίποτα (εύκολο γιατί απέχω από όλα τα antisocial media).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, skritikos είπε

Αυτό κοιτούσα και εγώ. Ισχύει ναι.

Διαφορετικά, αν ο free ANT1 είναι χάλια από διαφημίσεις ίσως πάρω ένα ετήσιο F1TV Access και όχι Pro. Θα βλέπω τους αγώνες 2 μέρες μετά και απλά ενδιάμεσα δεν θα διαβάζω τίποτα (εύκολο γιατί απέχω από όλα τα antisocial media).

F1TV μόνο Pro. 

Και εγώ δεν ασχολούμαι με Social media αλλά μπορεί να φάω Spoiler από μία κουβέντα στην δουλειά, τα αθλητικά στην TV όταν τελειώσουν οι ειδήσεις (που βλέπει κάποιος άλλος στο σπίτι) κτλ. 

Αν τελειώσουν οι 3 μήνες του ANT1+ με τα 5€ το μήνα και κάνουμε νέα σύνδεση μετά (πχ με νέα στοιχεία) γλιτώνουμε τα 8€ τον μήνα; 

Επεξ/σία από liakinen

4 λεπτά πριν, liakinen είπε

F1TV μόνο Pro. 

Και εγώ δεν ασχολούμαι με Social media αλλά μπορεί να φάω Spoiler από μία κουβέντα στην δουλειά, τα αθλητικά στην TV όταν τελειώσουν οι ειδήσεις (που βλέπει κάποιος άλλος στο σπίτι) κτλ. 

Αν τελειώσουν οι 3 μήνες του ANT1+ με τα 5€ το μήνα και κάνουμε νέα σύνδεση μετά (πχ με νέα στοιχεία) γλιτώνουμε τα 8€ τον μήνα; 

Για μένα είναι εύκολο γιατί δεν βγαίνω από το σπίτι για δουλειά και δεν ανοίγει ποτέ η TV πέρα από όταν κάνω stream MotoGP και ότι βλέπω από Youtube.

Στον ANT1 δεν θα έδινα δεκάρα ακόμη κι αν ήταν η τελευταία ευκαιρία να δω την 'αδιάφορη' εδώ και πολλά χρόνια F1.

Ποιο πολύ με ελκύουν F2 και F3 πια να σου πω την αλήθεια.

2 ώρες πριν, specre είπε

Luisinha Oliveira

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

3a43c386-c663-48b6-af57-5b49b972d199.jpg

Χώρισαν 01/09/2022. Ορμάτε :P

Είναι τόσο συγκεκριμένη η ημερομηνία σου!

Δε το είπα έτσι πάντως! :P

Νομίζω τον έχουμε πετύχει πολλές φορές να λέει "Η κοπέλα μου η Λουίζα". :D

Το παιδί ήταν χαρούμενο ρε! Πάει τώρα.

22 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε

Μονο ο αντ1 θα την δειχνει;Ote tv και nova; Εγω πηρα και την προσφορα με 39.99 F1 tv Pro για να ειμαι καλλυμενος..

Έχει απαντηθεί περίπου 20 φορές, μόνο ant1 και ant1+.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπανε στον ΑΝΤ1 θα παίζει κανονικά ο αγώνας, τώρα πόσο  αγώνα θα βλέπουμε με τις διαφημίσεις δεν ξέρω, το 2009 βάζανε το παραθυράκι από κάτω και στις διαφημίσεις βλέπαμε τι γίνεται στον αγώνα, φέτος ας κάνουν το αντίθετο ας βάλουν σε παραθυράκι τις διαφημίσεις και σε κεντρικό παράθυρο τη F1. Διάβασα επίσης οτι οι ελεύθερες της Παρασκευής και τα δοκιμαστικά του Σαββάτου θα είναι στον ΑΝΤ1+ στην τηλεόραση θα είναι μόνο ο αγώνας και τα Sprint μόνο

Επεξ/σία από panos0100

34 λεπτά πριν, eri77 είπε

στα αληθεια θα μπορουσες να αντέξεις 2 μέρες????Mr Bean Reaction GIF

Με την έλλειψη θεάματος εδώ και πολλά χρόνια (για τα δικά μου standard) ναι. Κάποιες φορές παρακολουθώ διαδικαστικά γιατί το κάνω σχεδόν 40 χρόνια τώρα και έχει γίνει συνήθεια.

Έχω τα MotoGP με όλες τις κατηγορίες τους που με κρατάνε σε εγρήγορση με το τρελό τους θέαμα 😇

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...