ekrepali Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, liakjim είπε ; Στο κινητό μου λέει αμέσως να δω live ή από την αρχή, στον υπολογιστή όχι. Με μπερδεύει αυτό το σύστημα. άι στο διάολο, έχει κουμπί πάνω δεξιά f1tv χαχαχαχα. Εγώ λόγω δουλειάς δεν έχω προλάβει να δω ούτε ένα δευτερόλεπτο live. Πότε είναι το επόμενο live για να κάνω δοκιμή; Οι ώρες στο weekend schedule, εμφανίζονται στο δικό μας timezone ή όχι; 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε Μια χαρα βλεπω απο chrome, 3η χρονια σερι. κανε κανα clean cache/cookies Δούλεψε και ο chrome μετά από διαγραφή cache... πάντως 1-2 σκαλωματάκια μου τα έκανε. Θα μείνω στον Opera που δουλεύει απροβλημάτιστα. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, ekrepali είπε Εγώ λόγω δουλειάς δεν έχω προλάβει να δω ούτε ένα δευτερόλεπτο live. Πότε είναι το επόμενο live για να κάνω δοκιμή; Οι ώρες στο weekend schedule, εμφανίζονται στο δικό μας timezone ή όχι; Δούλεψε και ο chrome μετά από διαγραφή cache... πάντως 1-2 σκαλωματάκια μου τα έκανε. Θα μείνω στον Opera που δουλεύει απροβλημάτιστα. Τις δικιες μας ωρες λεει το schedule. Τωρα στις 14:15 εχει ξανα για 4 ωρες. Και αυριο το πρωι παλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 ομορφοπαιδα, τι ταχύτητες έχετε και σας παίζει απροβλημάτιστα το f1tv ? ειμαι ενα τσακ πριν τ αακουμπήσω αλλά σκεφτομαι μηπως με τα ταπεινά 14-15mpbs (που δεν αναβαθμιζονται) εχω θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 το 1920 παντως ζηταει 6000kbps. Ετσι γραφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, zanskou είπε ομορφοπαιδα, τι ταχύτητες έχετε και σας παίζει απροβλημάτιστα το f1tv ? ειμαι ενα τσακ πριν τ αακουμπήσω αλλά σκεφτομαι μηπως με τα ταπεινά 14-15mpbs (που δεν αναβαθμιζονται) εχω θεμα 1gbps εγω οποτε δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος. Απαντησα επειδη ειπες ομορφοπαιδα να το ξερεις Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από ASFE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Απολαυστε Υπευθυνα ... Μαθηματα Aero 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, ghostrider είπε Απολαυστε Υπευθυνα ... Μαθηματα Aero Και το κατάλαβε ο τύπος από τις πιτσιλιες; Αυτή είναι πιο ενδιαφέρουσα. Φαίνεται η ροή https://twitter.com/tgruener/status/1629040510869307392/photo/2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 52 λεπτά πριν, GoMaR είπε το 1920 παντως ζηταει 6000kbps. Ετσι γραφει. ποιο 1920 μωρε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, zanskou είπε ποιο 1920 μωρε ; Υποθέτω εννοεί το 1080p Υποστηρίζει και 4K η πλατφόρμα; Ή κάποιο 1440p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, zanskou είπε ποιο 1920 μωρε ; αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Διπλασίασαν την τιμή από Τουρκία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, GnsP είπε Διπλασίασαν την τιμή από Τουρκία. Ευτυχώς προλάβαμε! 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 4K δεν έχει το F1TV pro? Ο Κοσμομπέ... ΚΑΠΟΙΕΣ μεταδόσεις (βασικά τον αγώνα και τα κατακακτήρια αν θυμάμαι καλά) τα είχε σε 4Κ (σε ξεχωριστό κανάλι που άρχιζε να δίνει ροή κανένα 10λεπτο πριν την έναρξη του event) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vaggos88 είπε Βαλτο χθες. Και μολις ξεκινησει βαλε και το multiviewer https://multiviewer.app/ και linux client!! Έπαιξε άμεσα και ξεκινάει το βίντεο χωρίς προβλήματα, αντίθετα με firefox/chrome. Δεν έψαξα τις δυνατοτητές του ακομά, αλλά και μόνο που δουλεύει το live stream αξίζει. Ευχαριστώ Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από mandos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 χτες 1η μερα με chrome δεν ειχα κανενα θεμα, συνδεση 50αρα προς το παρον.. θα δω διαφορες αν προσπαθησω να μπω με Opera κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις