zanskou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Σας κολλάει κι εσάς μετάδοση από multiviewer η μόνο εγώ έχω θέμα;
basilis_k6 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 περιμενα γαμω τους αγωνες και τελειωσε σε μισο γυρο 3
basilis_k6 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 η μερκ με καυσιμο ειναι τραγικα πιο αργη απο την μερκ χωρις χθες
papp0us Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 15 γύροι 7" απο τον δεύτερο. ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; Max ρίχτο σε μια αμμοπαγίδα ρε αδελφέ, έχεις τόσες νίκες να κάνεις χάσε αυτή. Σκέψου τα μούτρα του Norris, που θα χάσει πάλι τη νικη για να την πάρει ο Piastri.
basilis_k6 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, papp0us είπε 15 γύροι 7" απο τον δεύτερο. ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; Max ρίχτο σε μια αμμοπαγίδα ρε αδελφέ, έχεις τόσες νίκες να κάνεις χάσε αυτή. Σκέψου τα μούτρα του Norris, που θα χάσει πάλι τη νικη για να την πάρει ο Piastri. αν ο πιαστρι μεινει μπροστα απο τον νορρις αραγε ειναι επειδη ειναι καλος οδηγος με το καλημερα ή ο νόρρις δεν ειναι τοσο καλος οσο πιστευουμε? σε αντιστοιχη περίπτωση στις rb ο μαξ θα τον ειχε περασει απο πανω τον τσεκο.
papp0us Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε αν ο πιαστρι μεινει μπροστα απο τον νορρις αραγε ειναι επειδη ειναι καλος οδηγος με το καλημερα ή ο νόρρις δεν ειναι τοσο καλος οσο πιστευουμε? σε αντιστοιχη περίπτωση στις rb ο μαξ θα τον ειχε περασει απο πανω τον τσεκο. Δεν τους αφήνει η Mclaren να τσακωθούν, θα πρέπει να ειναι ΠΟΛΥ πιο γρήγορος για να αλλάξουν θέσεις. (με πρόλαβε το πιτ ) Πιστέυω πάντως οτι ο Piastri είναι τόσο καλός οδηγός. Όχι καλύτερος απο τον Norris -ακόμα- αλλα αρκετά καλός για να έχει θέση στο grid
prototypegr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μπορεί να μην έχει ενδιαφέρον για την πρώτη θέση, αλλά τουλάχιστον πλέον έχει ενδιαφέρον για τις υπόλοιπες! Τα mcl πάνε τρένο!
Rockavlon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Άλλη μια φορά που καταστρέφουν τον αγώνα του Ράσελ για τους γνωστούς λογους
Gulik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Έχω την εντύπωση ότι προς το τέλος θα αποκτήσει ενδιαφέρον ο αγώνας, αυτή τη στιγμή βλέπουμε κλασσικά "διαχείριση γόμας" ανά stint. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις