papp0us Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δεν μπορούμε να δώσουμε το πρωτάθλημα ρε σεις στον Max και μετά να μην τον αφήσουμε να τρέξει; Σκεφτείτε τι αγώνες θα έχουμε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 αντ1 ειχε διαφημισεις στην επανεκκινηση και ξαναεβαλε μετα απο 5 γύρους. μιλάμε οι τυποι προσπαθουν σκληρα να μην το βλέπει κανενας το καναλι. νορρις με σκληρη και φευγει? τι αναβολικα παιρνει το μκλ??! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo Sismanidis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Ευχομαι να κλεισει αυτο το αχρηστο καναλι του αντ1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Στην φεραρι θέλουν να πάρουν το μετάλλιο χειρότερη στρατηγικής? Πως κατάφεραν νε βρεθούν στον πάτο της βαθμολογίας? 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Πόσο επικίνδυνος είναι αυτός ο Στρολ; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Για φαπες ειναι ο stroll 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Καλά ποιος βλέπει από ant1 ακόμα? Τόσα στριμ τσάμπα υπάρχουν και χωρίς διαφημίσεις, εκτός του ότι στον αντ1 έχουν ενοχλητικά υψηλά τον ήχο από το στούντιο σε σχέση με την πίστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Παίδες, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, και αν δεν το έχετε κατανοήσει όπως εγώ ακόμα, αλλα η Mclaren είναι το δεύτερο πιο γρηγορο μονοθέσιο στην πίστα. H Mclaren. Αυτή που κοροϊδεύατε ρε αλήτες🤣🤣🤣🤣 ΤΙ ΖΟΥΜΕ; ΤΙ ΖΟΥΜΕ; 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Περιμένω να δω τι ποινή θα του δώσουν. Κατέστρεψε πάλι κάποιου τον αγώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Άξιζε το πόντιουμ σήμερα ο Πιάστρι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Αυτος ο Στρολ τι βυσμα εχει και τρεχει ρε πο@στη μου;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Manoleros95 είπε Αυτος ο Στρολ τι βυσμα εχει και τρεχει ρε πο@στη μου;;;; Το καλύτερο: τον μπαμπά του ιδιοκτήτη της ομάδας 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, Macosj είπε Στην φεραρι θέλουν να πάρουν το μετάλλιο χειρότερη στρατηγικής? Πως κατάφεραν νε βρεθούν στον πάτο της βαθμολογίας? Πέντε χαμένες θέσεις. Ντροπή. 1 λεπτό πριν, Manoleros95 είπε Αυτος ο Στρολ τι βυσμα εχει και τρεχει ρε πο@στη μου;;;; Αλήθεια τώρα ρωτάς; 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, prototypegr είπε Το καλύτερο: τον μπαμπά του ιδιοκτήτη της ομάδας 🤣 ε ναι. μια θεση κατω απο το θεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barimagas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, Macosj είπε Στην φεραρι θέλουν να πάρουν το μετάλλιο χειρότερη στρατηγικής? Πως κατάφεραν νε βρεθούν στον πάτο της βαθμολογίας? Από τα νεύρα μου έχω φάει τρεις ρυζογκοφρέτες με μαρμελάδα κορόμηλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις