ts0ts0s Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρες και καλή μας αρχή,καφές και F1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Kαλημέρες, δείχνει το testing το ΑΝΤ1+; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 o Perez γιατι δεν εμφανιζεται στο grid? ξερουμε ; Μηπως αρκει μονο ο Μαξ για να παρει πρωταθλημα παλι η ομαδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, bill_viper είπε Kαλημέρες, δείχνει το testing το ΑΝΤ1+; Καλημέρα. F1TV βλέπω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, bill_viper είπε Kαλημέρες, δείχνει το testing το ΑΝΤ1+; οχι.. αλλωστε δεν εχει δεξει ποτε ελευθερο καναλι τα δοκιμαστικα.. μονο F1TV 8 λεπτά πριν, GoMaR είπε o Perez γιατι δεν εμφανιζεται στο grid? ξερουμε ; Μηπως αρκει μονο ο Μαξ για να παρει πρωταθλημα παλι η ομαδα; Εχουν μοιρασει τις περιοδους 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Αμφιταλαντεύομαι που να δώσω τα λεφτά. Μεταξύ F1 TV Pro και ANT1+. Προσωπικά το δίδυμο Πουρναράκη-Σεϊτανίδη μου αρέσει, και όσο και να το κάνεις παρόλο που έχω πολύ καλή γνώση Αγγλικών είναι πιο ευχάριστο να ακούς τη γλώσσα σου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 εγω που δεν εχω καλη γνωση αγγλικων, ειπα οτι δε θα δωσω λεφτα στον ΑΝΤ1 και ας προτιμουσα ελληνικη περιγραφη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 F1TV σε chromium δεν παιζει, στο android μια χαρά. Ωραίες περίεργιες αυτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, bill_viper είπε Αμφιταλαντεύομαι που να δώσω τα λεφτά. Μεταξύ F1 TV Pro και ANT1+. Προσωπικά το δίδυμο Πουρναράκη-Σεϊτανίδη μου αρέσει, και όσο και να το κάνεις παρόλο που έχω πολύ καλή γνώση Αγγλικών είναι πιο ευχάριστο να ακούς τη γλώσσα σου. Πρώτη φορά που βάζω F1TV, καθώς τα προηγούμενα χρόνια έβλεπα από Cosmote και δεν είχα δει ποτέ δοκιμαστικά, και δεν ξέρω τι παίζει με τους αγώνες, αλλά έχουν πολύ καλή κάλυψη των δοκιμαστικών, με αρκετές αναλύσεις, κάτι που με αρέσει μέχρι στιγμής. Βέβαια, είναι και αυτό που λες: πρέπει να γνωρίζεις καλά αγγλικά για να καταλαβαίνεις και τι λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε Όλες οι ομάδες: Ας βάλουμε τους οδηγούς να κάνουν δοκιμαστικά με ανάμεικτη σειρά. Red Bull: Τρέχει ο Max μέχρι Παρασκευή πρωί και μετά τα μαζεύουμε και φεύγουμε και άσε τον Perez να κόβει βόλτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, prototypegr είπε Βέβαια, είναι και αυτό που λες: πρέπει να γνωρίζεις καλά αγγλικά για να καταλαβαίνεις και τι λένε. παντως βοηθαει που εχει και αγγλικους υποτιτλους.. το εχω ανοικτο τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε παντως βοηθαει που εχει και αγγλικους υποτιτλους.. το εχω ανοικτο τωρα τους ενεργοποιησα απο περιέργια. Είναι εντυπωσιακό ότι δεν έχει λάθη. Δεν είναι auto-generated? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, mandos είπε τους ενεργοποιησα απο περιέργια. Είναι εντυπωσιακό ότι δεν έχει λάθη. Δεν είναι auto-generated? Λογικά ναι. Πολύ κακό cable management στο αυτοκίνητο του Russel. 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, bill_viper είπε Αμφιταλαντεύομαι που να δώσω τα λεφτά. Μεταξύ F1 TV Pro και ANT1+. Προσωπικά το δίδυμο Πουρναράκη-Σεϊτανίδη μου αρέσει, και όσο και να το κάνεις παρόλο που έχω πολύ καλή γνώση Αγγλικών είναι πιο ευχάριστο να ακούς τη γλώσσα σου. Καπως ετσι επελεξα εγω τον Ant1 τελικα...Και κανω προσευχες μην γινει οτι με το μουντιαλ, με την διαφορα τοτε οτι δεν ειχα δωσει φραγκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, mandos είπε τους ενεργοποιησα απο περιέργια. Είναι εντυπωσιακό ότι δεν έχει λάθη. Δεν είναι auto-generated? ισως εχει καποια καθυστερηση μερικων δευτεροπλεπτων;; δεν γνωριζω, αλλα δεν εχουν καμια σχεση με το YouTube πχ που πεταει οτι να'ναι στο auto generated 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις