Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakinen είπε

Τον Ισπανό δεν θα τον χάλαγε καθόλου η Audi. Μην σου πω και άλλοι θα παρακαλούσαν να πάνε.

Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι δεν τον διώχνουν, μόνος του ψάχνετε να φύγει, φαίνεται οτι η νιώθει ανώτερος του Leclerc στη Ferrari και η Ferrari δεν δείχνει ΚΑΜΙΑ συγκίνηση να τους δώσει καθαρό στάτους, οπότε ο Σάνθης απλα μαζεύει μπογαλάκια. Φέτος ειδικά είναι μόνιμα μια γκρίνια. 

Είτε έχει δίκιο, είτε όχι, αποκλείεται να το βρεί στην Ferrari, οπότε τον βλέπω εκτός.

• Like 3
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 minutes ago, liakinen said:

Η Ferrari αν αληθεύουν αυτά που γράφονται θέλει να "χτίσει όλη την ομάδα" πάνω στον Leclerc. Έτσι ο δεύτερος οδηγός πρέπει να είναι κάποιος με χαρακτήρα τύπου Bottas (στην περίπτωση της ο Albon).

Ο Άλμπον μπορεί και να είναι ισάξιος ή καλύτερος του Λεκλέρ με το ίδιο μονοθέσιο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Ο Άλμπον μπορεί και να είναι ισάξιος ή καλύτερος του Λεκλέρ με το ίδιο μονοθέσιο.

Εγώ νομίζω οτι ο Leclerc μόνο στην μερτσέντα μπορεί να γίνει ο οδηγός που νομίζουμε οτι μπορεί να είναι, γιατι στη Ferrari πάει απο σφαλιάρα σε σφαλιάρα, η πίεση είναι τεράστια, και η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα να πετάει τους οδηγούς της στις ράγες του τρένου. Η Mercedes είναι νομίζω η πιο οδηγοκεντρική ομάδα του πρωταθλήματος, γιατί τους έχει στρώσει ο Hamilton. Θα ήταν σωτηρία του μια μεταγραφή στην Merc  , αλλα δεν ξέρω αν τον έχει στα σχέδια ή ίδια η Merc.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, papp0us said:

Εγώ νομίζω οτι ο Leclerc μόνο στην μερτσέντα μπορεί να γίνει ο οδηγός που νομίζουμε οτι μπορεί να είναι, γιατι στη Ferrari πάει απο σφαλιάρα σε σφαλιάρα, η πίεση είναι τεράστια, και η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα να πετάει τους οδηγούς της στις ράγες του τρένου. Η Mercedes είναι νομίζω η πιο οδηγοκεντρική ομάδα του πρωταθλήματος, γιατί τους έχει στρώσει ο Hamilton. Θα ήταν σωτηρία του μια μεταγραφή στην Merc  , αλλα δεν ξέρω αν τον έχει στα σχέδια ή ίδια η Merc.

και η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα να πετάει τους οδηγούς της στις ράγες του τρένου. βλέπε Φέττελ

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Όπως και ο Φέτελ είναι οδηγός - άνθρωπος που αν τον πάρει η κατηφόρα δύσκολα ισορροπεί ξανά και φαίνεται να κουβαλά τις κακές στιγμές του ψυχολογικά. 

Τον θεωρώ σαφέστατα καλύτερο οδηγό από τον Albon όμως. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αναφερομαστε στον " τρώω γύρο από φερσταπεν με το ίδιο αμάξι" ;

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, just getting started είπε

Καλά αυτό από μόνο του δεν λέει και πολλά, όλοι οι team mates του έχουν φάει/θα φάνε γύρο από Μαξ :D

Jos.jpg

• Like 1
Δημοσ.

15:40 πήγα να ξαπλώσω αλλά δεν με έπιανε ο ύπνος. Θα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 17:00 που ξεκινάει ο αγώνας για να κοιμηθώ. Verstapen πρώτος στο ρελαντί, οι Φερράρι με τα προβλήματα τους...

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά θα έχουμε μάχες για τις υπόλοιπες θέσεις (το grid είναι λες και έχει γίνει ημι-shuffle) και παραδοσιακά είναι καλή πίστα, οπότε έχε πρόχειρα τα επόμενα plans! :D

Δημοσ.

Πρόβλεψη για βροχούλα από τον Horner, οπότε αναμένεται θεαματικός αγώνας από όλες τις απόψεις. Έκανε αναφορά και στους αυξημένους ανέμους σήμερα που ίσως επηρεάσουν όλους τους οδηγούς.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, barimagas είπε

Νομίζω τον είδα στην Θήβα πριν λίγο, μάζευε κρεμμύδια 🤣

orca-image--1787932126.jpeg

Ο Lawrence Barretto είναι, γνωστός στον χώρο του μηχανοκίνητου ως δημοσιογράφος, και αρκετά καλός αθλητής γενικότερα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...