eri77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Τελευταία news από την Ferrari. Φένεται να έχουν λύσει πρόβλημα πού είχαν στο PU. .επίσης λέγεται ότι ο rueda χάνει το πόστο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 sideloading ok f1tv ok, ειδα και λιγο Checo is Legend για να παει καλά η σεζόν τα φιλιά μου στον Πούρνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrbictor Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Εβαλα και εγω F1TV με vpn απο κινητο, παιζει μια χαρα (και χωρις vpn πλεον) αλλα οταν κανεις cast στην τηλεοραση εχω την εντυπωση οτι χανεις το channel selector, ισχύει; Επισης απο PC δεν παιζει ουτε με vpn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Παρασκευή 10 ώρα Ελλάδος το Drive to Survive. 😁 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, mrbictor είπε Εβαλα και εγω F1TV με vpn απο κινητο, παιζει μια χαρα (και χωρις vpn πλεον) αλλα οταν κανεις cast στην τηλεοραση εχω την εντυπωση οτι χανεις το channel selector, ισχύει; Επισης απο PC δεν παιζει ουτε με vpn. Για σβήσε cookies και ξαναδοκίμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, mrbictor είπε Επισης απο PC δεν παιζει ουτε με vpn. φαντάζομαι εννοείς ότι δεν παίζει η εγγραφή με vpn ? ή δεν παίζει γενικώς το F1tv και πάμε για επικό κουβά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FrankyGR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, mandos είπε sideloading ok f1tv ok, ειδα και λιγο Checo is Legend για να παει καλά η σεζόν τα φιλιά μου στον Πούρνα Και γω😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stergios74 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 F1tv κι εγώ. Να που κάπου χρειάζεται το προφισιενσι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Ο ΑΝΤ1 μας ωθεί να διώξουμε το χρήμα προς τους Αμερικανούς 1 ώρα πριν, mrbictor είπε Εβαλα και εγω F1TV με vpn απο κινητο, παιζει μια χαρα (και χωρις vpn πλεον) αλλα οταν κανεις cast στην τηλεοραση εχω την εντυπωση οτι χανεις το channel selector, ισχύει; Επισης απο PC δεν παιζει ουτε με vpn. Το VPN τι το θες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilham Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όχι βρε παιδιά πάλι Πουρναράκης! Δεν αντέχω να τον ακούω να λέει το Φερράρι! το Μακλάρεν! και το Ρεντ Μπουλ! κλπ λες και είναι κουρσάκια!! 😠😡😠😡 Είναι Η Φερράρι, Η Μακλάρεν, Η Ρεντ Μπουλ κλπ!!! Κυρίες με τα όλα τους!! 😁😍 1000 φορές καλύτερο το τζάμπα Ertflix με τους χαλαρούς τύπους της ΕΡΤ!! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από bilham 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Καλημερα. Θα δειξει η f1tv τπτ αυτες τις μερες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, GoMaR είπε Καλημερα. Θα δειξει η f1tv τπτ αυτες τις μερες ; Καλημέρα. Λογικά από σήμερα το PRE-SEASON TESTING (09:00 - 18:30): https://www.formula1.com/en/racing/2023/Pre-Season-Test.html Το έχουν "αναλυτικά" και στη σελίδα τους https://f1tv.formula1.com/ Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από specre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poison6 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα, σύμφωνα και με αυτό εδώ στα σχόλια —> https://vm.tiktok.com/ZMYARvERT/ θα βγει κάποιο πακετάκι από Αντ1+ συνδρομής μόνο για φόρμουλα ίσως ή καποια προσφορά συνολικά λόγω φόρμουλας. ( εγώ έχω ακόμα από την επέκταση που είχαν δώσει στο Μουντιάλ μέχρι Μάιο όποτε θα το δοκιμάσω έτσι και αλλιώς) Επίσης όπως καταλαβαίνω ένας εκφωνητής θα είναι ο Πάνος Σειτανιδης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 19 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Δεν θα πόνταρα καθόλου ότι θα συνεχίσει το 50ρικο για το ετήσιο F1TV Pro... Μέχρι της 26/2 το F1TV Pro στα 39,99. Οχι μόνο τους αγώνες αλλά τα πάντα (στατιστικά, κάμερες on board κ.λ.π.). Οποιος προλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα. Καλά ξεκίνησε η AM! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις