Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 πολυ ωραιες αμυνες απο SAI 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε πολυ ωραιες αμυνες απο SAI Έδωσε 2-3 sec έξτρα στον γλυκούλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, specre είπε Έδωσε 2-3 sec έξτρα στον γλυκούλη. Και χαλασε πολυ λαστιχο ο PER. Δεν νομιζω πλεον οτι μπορει να μαζευει 1sec/γυρο για να φτασει τον LEC, ποσο μαλλον να καταφερει να τον περασει κιολας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 τις γκαρίλες απο την διαφήμιση της betson κοντεύουν να μου σπάσουν τα νεύρα. Κάθε 10 γυρους διαφημίσεις το μάμησε αυτη τη φορά ο αντ1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 χαχαχαχαχαχα, τι λες ρε σάνθη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Πάντως, άνετα 2o μονοθεσιο η Ferrari, πολύ καλά τα πήγε με τα ελαστικά, έκανε και μερικές ωραίες μάχες με Περεζ. Νομίζω αρκετά καλύτερα από ότι θα περιμέναμε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 νομιζω οτι ο λεκ δυσκολα χανει την 2η θεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, sattack είπε Πάντως, άνετα 2o μονοθεσιο η Ferrari, πολύ καλά τα πήγε με τα ελαστικά, έκανε και μερικές ωραίες μάχες με Περεζ. Νομίζω αρκετά καλύτερα από ότι θα περιμέναμε. Φέρνει πολλές αναβαθμίσεις η Mercedes στον ακριβώς επόμενο αγώνα, μιλάνε για σχεδόν "νέο μονοθέσιο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, sstratos είπε τις γκαρίλες απο την διαφήμιση της betson κοντεύουν να μου σπάσουν τα νεύρα. Κάθε 10 γυρους διαφημίσεις το μάμησε αυτη τη φορά ο αντ1 Ε πως θα σπρώξει προς το αντ1 + ή έτσι τουλάχιστον πιστεύουν. Εγώ είμαι στο αμήν να βάλω f1 tv να ησυχάσω. Μας τα έχουν κάνει αερόστατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 ρε παιδια ενα καρο στριμ υπαρχουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argonaute Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Gulik είπε Φέρνει πολλές αναβαθμίσεις η Mercedes στον ακριβώς επόμενο αγώνα, μιλάνε για σχεδόν "νέο μονοθέσιο". ποσα νεα μονοθεσια εφερε αυτη την χρονια η χαιδεμενη της FIA; Budget cap και μαλακιες να πουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Ο πουρναρακης απλά στόκος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 ΄Εχουν κοχόνες χαχαχαχαχα, ναι chasing.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 παντως δεν ειδα να μειωνει ο περεζ σε σχεση με τον λεκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Ο lec κράτησε τα 12sec από Perez. Μια χαρά σήμερα η Ferrari. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις