Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, liakinen είπε

Αυτός ο Πορνοστάρ των 70s - 80s γιατί οδηγάει ακόμα απορώ 

bottas-por.jpg.c159d387e64286ebbd5c56ead070fddb.jpg

:P

Επεξ/σία από specre
Δημοσ.

απο τα πιτ η εκλερακης και ο αμερικανος ... Ο γλυκουλης αλλαξε την πισω αναρτηση και το setup ... μαζι με διαφορα εξαρτηματα της PU. 

Δημοσ.

Και ο Gasly 10ος μετά την ποινή. Επίσης στου Norris το μονοθέσιο, φτιάχνανε κάτι στην ανάρτηση με κόλλα (στον πίσω δεξί τροχό μεριά). :wacko:

Δημοσ.

Τι έγινε το φελέκι μου; 20 λεπτά έχασα και βρήκα τον Λάντο τελευταίο; Ποιος ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ; Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΗΤΑΝ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, papp0us είπε

Τι έγινε το φελέκι μου; 20 λεπτά έχασα και βρήκα τον Λάντο τελευταίο; Ποιος ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ; Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΗΤΑΝ;

Αυτος χτυπησε τον HAM και ευτυχως την επαθε μονος του. Μπηκε για αλλαγη πτερυγας, ειχαν σπασει καποια καθετα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, papp0us είπε

επεσε πισω απο τον χαμ που εκοψε γιατι αφησε το γκαζι ο σαινθ μπροστα τους. ατυχια ηταν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αυτος χτυπησε τον HAM και ευτυχως την επαθε μονος του. Μπηκε για αλλαγη πτερυγας, ειχαν σπασει καποια καθετα. 

Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

επεσε πισω απο τον χαμ που εκοψε γιατι αφησε το γκαζι ο σαινθ μπροστα τους. ατυχια ηταν

Με λίγα λόγια μου λέτε οτι έφταιγε ο Hamilton. Οκ, θα κανονίσω εγώ, ευχαριστώ.

Ωραία πίστα πάντως. Να μην είχαμε 20 Ισπανίες το χρόνο...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

ο οποιος αφησε το γκαζι γιατι ο μαξ που μπηκε δευτερος στην 1η στροφη απο την εσωτερικη βεβαια "ανοιξε την τροχια του σε σημειο παρεξηγησεως" (αγκαλιτσες και φιλακια απο τον προδοτη ηθελε) ... 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, papp0us είπε

Αντι να υποκλιθει σε εναν σερ πηγε και τον κτυπησε πισωπλατα σαν αλητης απο το βόρειο Λονδίνο... 🤣

Επεξ/σία από vorlon68
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...