specre Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Αν βάλουμε σε τούρκικες λίρες, δεν θα φάμε προμήθεια από την τράπεζα για μετατροπή συναλλάγματος; Μόνο με giftcards, revolut κτλπ δεν θα πέσει τέτοια προμήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 πολύ το ψειρίζετε για 10-15 ευρώ, πάρτε το ως έλληνες να το χαρείτε! τα πάθη τα πληρώνουμε και σιγά τα πολλά ευρώ σε σχέση με αυτό που σου δίνει.... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Έφυγε ο latifi. Eεεε... σεβασμός στον goat. Ξεχάσατε κιόλας το θέμα που μας χάρισε στο Abu Dhabi.; No Michael no....😂 25 λεπτά πριν, specre είπε Αν βάλουμε σε τούρκικες λίρες, δεν θα φάμε προμήθεια από την τράπεζα για μετατροπή συναλλάγματος; Μόνο με giftcards, revolut κτλπ δεν θα πέσει τέτοια προμήθεια. To σκέφτηκα κι αυτό. Επίσης έχω μια μικρή ανησυχία μη τυχόν κάνουν τίποτα με τα cookies κι έχουμε τίποτα δυσλειτουργίες μεσούσης της σεζόν. Κι άντε να βγάλεις άκρη με το support μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Χτυπήσαμε την προσφορά από Ελλάδα κανονικά στα 40 ευρώ...το κουμπώσαμε και στο tv box του Οτε και όλα κομπλέ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Για 10€ δε νομίζω να αξίζει όλη η ταλαιπωρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Έτοιμος και εγώ , f1tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stergios74 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, BabisTs είπε κουμπώσαμε και στο tv box του Οτε Στο tv box της vodafone μπαίνει κάπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Στο tv box της vodafone μπαίνει κάπως; Αν έχει playstore,τότε θα μπαίνει κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Στο tv box της vodafone μπαίνει κάπως; 24 λεπτά πριν, BabisTs είπε Αν έχει playstore,τότε θα μπαίνει κανονικά. Από όσο έχω ψάξει δεν έχει play store… ☺️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bkran Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Κι εγώ που το δοκίμασα με existing account ( που είχα κάνει μηνιαία το Σεπτέμβριο μέχρι τέλος της σεζόν ) το πέρασε κανονικά με 40 ευρώ. Δεν κατάλαβα γιατί λέει για νέους subscribers, μήπως εννοεί νέες ετήσιες συνδρομές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 εγω τα βρισκω πολλα λεφτα. 40 ευρω για να βλεπω φ1? ουτε καν... στριμ και αγιος ο θεος. αν εβγαζε ενα απλο προγραμμα μονο να βλεπεις τον αγωνα χωρις τα εξτρα που δινει, για ενα 20ρικο, θα το έπαιρνα. για τους φανατικους βεβαια που θέλουν και τα ondoard, live timing κτλ ειναι καλη προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Είναι πολλά 1,74 ευρώ ανά αγωνιστικό 3ημερο; (23 τον αριθμό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nera1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Στις 14/2/2023 στις 7:05 ΜΜ, Dennis077 είπε Καταρχήν η ΕΡΤ απογοητεύει για μια ακόμα φορά δυστυχώς καθώς δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δικαιώματα της F1. Ο Αντ1 απέτυχε την πρώτη φορά που πήρε τα δικαιώματα της F1 και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε τώρα. Αν πιστεύει ο Αντ1 ότι θα πληρώσει κάποιος για να δει τις κατατακτήριες δοκιμές πλανάται.!! Δυστυχώς τα ελεύθερα κανάλια περιορίζονται ακόμα και μέσω δορυφόρου. Αυτή τη φορά δε θα πέσει το Αντ1+ είναι το μόνο σίγουρο γιατί αν είχε τόσο μεγάλη τηλεθέαση Δεν θα την άφηνε η ΕΡΤ.!!! δεν ηταν θεμα τηλεθεασης η απόφαση,ήταν πολιτικη για να ωφεληθει ο καναλάρχης που κουβαλαει με το ελικόπτερό του,τον γιο του αρχαιοκαπηλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το τούρκικο ισχύει κανονικά μέσα απο την εφαρμογή, αν γίνει σωστά, Χρησιμοποίησα τον λογαριασμό που είχα κάνει για το Disney + και μου έδωσε το F1 pro στα 30 ευρώ. Τώρα τι 30 τι 40 δεν έχει διαφορά. Για μένα και τα δυο είναι ακριβά για F1δυο τα βρίσκω ακριβά Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από smpt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Παίζει το f1tv pro σε android tv και αν ναι πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις