tempes Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε αλλος με Ant1+ που κολλαει στο φουλ? Μου έκανε κάτι κολλήματα στο σήμα πεντάλεπτου αλλά μετά από αυτά δεν έχω κάτι. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, tempes είπε Μου έκανε κάτι κολλήματα στο σήμα πεντάλεπτου αλλά μετά από αυτά δεν έχω κάτι. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής απο το preshow με εχει διαλυσει...τους κραζουν και στο FB, τους εκραξα και εγω στο messenger!
Gulik Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Υπήρχε "δωρεάν αγωνιστικό τριήμερο" στην ουσία, με την προσφορά για δωρεάν Μάη (που ξεκίνησε κάπου στις 20 του μήνα εν τω μεταξύ), οπότε θα έχει μπει πάρα πολύ μεγάλο πλήθος ανθρώπων που θέλουν να δοκιμάσουν την πλατφόρμα (ή έστω από περιέργεια), οπότε θα δημιουργήθηκαν προβλήματα λόγω αυτού. 1
tempes Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε απο το preshow με εχει διαλυσει...τους κραζουν και στο FB, τους εκραξα και εγω στο messenger! Μάλλον δεν θα δούμε ζωντανά τον αγώνα. Μόλις μου κόλλησε μερικά δευτερόλεπτα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Gulik είπε Υπήρχε "δωρεάν αγωνιστικό τριήμερο" στην ουσία, με την προσφορά για δωρεάν Μάη (που ξεκίνησε κάπου στις 20 του μήνα εν τω μεταξύ), οπότε θα έχει μπει πάρα πολύ μεγάλο πλήθος ανθρώπων που θέλουν να δοκιμάσουν την πλατφόρμα (ή έστω από περιέργεια), οπότε θα δημιουργήθηκαν προβλήματα λόγω αυτού. ωωω εχεις δικιο. Το ειχα ξεχασει! Το γυρισα σε Ant1 και στις διαφημισεις θα βαζω το plus... Επεξ/σία 28 Μαΐου 2023 από Αλεξανδρος A.92 1
Diinekis21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Ναι είναι λίγο τραγικό, δε χωράνε. Πρέπει κάτι να γίνει με αυτή τη πίστα. Ο αγώνας δε παλεύεται με αυτά τα μονοθέσια. 3
Crbull Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Φτάνουν οι προσπεράσεις , όσες έγιναν έγιναν. Θα δούμε ένα τρενάκι μέχρι να μπει κάποιος για πιτ. Ανούσιος αγώνας Ας το κάνουν στην έναρξη της σεζόν να γίνεται ένα μικρό σπριντ και δοκιμαστικά για το καλό. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2023 από Crbull
Diinekis21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, Gulik είπε Υπήρχε "δωρεάν αγωνιστικό τριήμερο" στην ουσία, με την προσφορά για δωρεάν Μάη (που ξεκίνησε κάπου στις 20 του μήνα εν τω μεταξύ), οπότε θα έχει μπει πάρα πολύ μεγάλο πλήθος ανθρώπων που θέλουν να δοκιμάσουν την πλατφόρμα (ή έστω από περιέργεια), οπότε θα δημιουργήθηκαν προβλήματα λόγω αυτού. Εξαιρετική διαφήμιση της πλατφόρμας τότε, success! 💪 💪🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις