specre Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, papp0us είπε Πάλι 4ος θα βγει ο Κάρλος Σάνθης. και μη ξεχνάμε πάλι... τα +5 sec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Ωπ O πρώην οδηγός της F1 με τις Jordan, Williams και Toyota, Ραλφ Σουμάχερ, πιστεύει πως το πρόβλημα της Scuderia, είναι οι οδηγοί: «Από τη στιγμή που ανέλαβε τη Ferrari ο Φρεντ Βασέρ, η ομάδα μου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις. Πολλά έχουν συμβεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι οι οδηγοί. Για εμένα, οι Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ δεν είναι αρκετά σταθεροί. Ο Λεκλέρ από μόνος του είπε πως πήγε ενάντια στις συμβουλές των μηχανικών του για το στήσιμο του μονοθεσίου. Με τα λάθη του δεν έχει την ωριμότητα και τη σταθερότητα να κατακτήσει το πρωτάθλημα για τη Ferrari. Προς το παρόν, δεν μπορεί να το κάνει. Προς το παρόν, η Ferrari κάνει καλύτερη δουλειά από τους οδηγούς της». 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 17 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ωπ O πρώην οδηγός της F1 με τις Jordan, Williams και Toyota, Ραλφ Σουμάχερ, πιστεύει πως το πρόβλημα της Scuderia, είναι οι οδηγοί: «Από τη στιγμή που ανέλαβε τη Ferrari ο Φρεντ Βασέρ, η ομάδα μου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις. Πολλά έχουν συμβεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι οι οδηγοί. Για εμένα, οι Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ δεν είναι αρκετά σταθεροί. Ο Λεκλέρ από μόνος του είπε πως πήγε ενάντια στις συμβουλές των μηχανικών του για το στήσιμο του μονοθεσίου. Με τα λάθη του δεν έχει την ωριμότητα και τη σταθερότητα να κατακτήσει το πρωτάθλημα για τη Ferrari. Προς το παρόν, δεν μπορεί να το κάνει. Προς το παρόν, η Ferrari κάνει καλύτερη δουλειά από τους οδηγούς της». Τίποτα που δεν μπορείς να διορθώσεις βάζοντας στην ομάδα τον...... ΣΕΡ ΧΑΜΙΛΤΟΝ (ΜΠΑΝΤΑΜΠ ΝΤΟΥΜΠ ΤΣΣΣ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Τίποτα που δεν μπορείς να διορθώσεις βάζοντας στην ομάδα τον...... ΣΕΡ ΧΑΜΙΛΤΟΝ (ΜΠΑΝΤΑΜΠ ΝΤΟΥΜΠ ΤΣΣΣ) Όταν το έγραφα εγώ αυτό κάτι πολλές σελίδες πίσω δεν είχα και την καλύτερη "αντιμετώπιση" 😄 Θα το ξαναγράψω, βλέπω τράμπα Ham με Lec στο προσεχές μέλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eri77 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 24 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ωπ O πρώην οδηγός της F1 με τις Jordan, Williams και Toyota, Ραλφ Σουμάχερ, πιστεύει πως το πρόβλημα της Scuderia, είναι οι οδηγοί: «Από τη στιγμή που ανέλαβε τη Ferrari ο Φρεντ Βασέρ, η ομάδα μου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις. Πολλά έχουν συμβεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι οι οδηγοί. Για εμένα, οι Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ δεν είναι αρκετά σταθεροί. Ο Λεκλέρ από μόνος του είπε πως πήγε ενάντια στις συμβουλές των μηχανικών του για το στήσιμο του μονοθεσίου. Με τα λάθη του δεν έχει την ωριμότητα και τη σταθερότητα να κατακτήσει το πρωτάθλημα για τη Ferrari. Προς το παρόν, δεν μπορεί να το κάνει. Προς το παρόν, η Ferrari κάνει καλύτερη δουλειά από τους οδηγούς της». Και συνεχίζει.. Ξέρω εγώ έναν ελεύθερο οδηγό... Mick Schumacher Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, eri77 είπε Και συνεχίζει.. Ξέρω εγώ έναν ελεύθερο οδηγό... Mick Schumacher Πρώτα ο Χαμ στη θέση του Λεκ να στήσει αμάξι και ομάδα και μετά που θα φύγει ο Κάρλος για την Audi ίσως πάει ο μικρός στη θέση του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eri77 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Πρώτα ο Χαμ στη θέση του Λεκ να στήσει αμάξι και ομάδα και μετά που θα φύγει ο Κάρλος για την Audi ίσως πάει ο μικρός στη θέση του το εννοεις αυτο?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, eri77 είπε το εννοεις αυτο?? Τι υπονοείς? Ότι ο 7 φορές παγκόσμιος (και Σερ) δεν ξέρει να στήνει αμάξι και ομάδα όπως ο έτερος 7κις ΠΠ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Nabuko είπε Προς το παρόν, η Ferrari κάνει καλύτερη δουλειά από τους οδηγούς της». Sure, έχει κάνα 2 gp που δε κάνει εξόφθαλμες μαλακίες και κάνουν τις δικές τους οι ταλαντούχοι τραχανάδες στο μονοθέσιο. Το μονοθέσιο που προσφέρει δεν είναι για νίκες πάντως... 5 ώρες πριν, eri77 είπε Και συνεχίζει.. Ξέρω εγώ έναν ελεύθερο οδηγό... Mick Schumacher Μη... πει... Schumacher... David... 🤣 (o γιος του) Επεξ/σία 11 Μαΐου 2023 από Diinekis21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Kλασσικά. Εφταιγε ο Alonso (2010-14), έφταιγε ο Vettel (2015-20), τώρα φταίει ο Leclerc. Εγώ θα πω ότι η Ferrari με την αμπαλοσύνη της κατάντησε από γωνία-μαγαζί σε νεκροταφείο οδηγών. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 13 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Kλασσικά. Εφταιγε ο Alonso (2010-14), έφταιγε ο Vettel (2015-20) Δε φταίνε δηλαδής; 🤔 Έκαναν τίποτα στη καριέρα τους (εκτός Ferrari) αυτοί οι τύποι που αναφέρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 23 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Kλασσικά. Εφταιγε ο Alonso (2010-14), έφταιγε ο Vettel (2015-20), τώρα φταίει ο Leclerc. Και ο Κίμι έφταιγε, που δε τους παράτησε νωρίτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
back15220 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 😃 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 14 ώρες πριν, dtk-386 είπε Kλασσικά. Εφταιγε ο Alonso (2010-14), έφταιγε ο Vettel (2015-20), τώρα φταίει ο Leclerc. Εγώ θα πω ότι η Ferrari με την αμπαλοσύνη της κατάντησε από γωνία-μαγαζί σε νεκροταφείο οδηγών. Μην βαζεις τον Αλονσο και τον Φεττελ μαζι. Ο πρωτος ειχε πολυ χειροτερα μονοθεσιο και μεγαλυτερο ανταγωνισμο γυρω του. ο 2ος ειχε μια χαρα μονοθεσιο καποια χρονια 2017-18 πχ αλλα μονος του εκανε Φεττελιες οπως λεει και ο Χαχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Αν το αμάξι δεν πάει, ο οδηγός τι μπορεί να κάνει; Ειναι και τα δυο αυτά παιδιά ασταθή στους αγώνες όποτε το αποτέλεσμα λέγεται Ferrari 2023 Ο Perez που δεν είναι κορυφαίος πως παίρνει βάθρα; Έχει αυτοκίνητο όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις