skritikos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Ήταν που ήταν ψιλοσαβούρα το θέαμα εδώ και χρόνια, το αποτελείωσαν για την Ελλάδα. Viva Ant1 ☠️ 17 λεπτά πριν, Crbull είπε Τραγικοί , προσωπικά είχα δοκιμάσει και το f1tv και για τα γούστα μου δεν έλεγε τίποτα. Ίσως έφταιγε που δεν κατάφερα να δω στην tv ( μπορούσα να κάνω Mirror ) αλλά είχε πολλά σπασίματα η εικόνα. Οπότε θα περιμένω να δω τον πρώτο αγώνα και αν φανεί ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα θα το σκεφτώ . Καμία ελπίδα για σοβαρό ανταγωνισμό και θέαμα σε κάθε αγώνα. ΥΓ. ο ευκολότερος καλός τρόπος για τέτοια πράγματα σε TV είναι το Chromecast with Google TV της Google. Έχει πλέον 2 εκδόσεις, την κλασσική 4Κ και πλέον και μια φτηνότερη 1080p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε μονο τον αγωνα. τιποτα αλλο Ξεφτίλες 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, liakjim είπε Ξεφτίλες Να μην δει κανείς τον πρώτο αγώνα, να πατώσει σε τηλεθέαση μπας και το ξανασκεφτούν για τους επόμενους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε μονο τον αγωνα. τιποτα αλλο και τα 6 Sprint Races Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, specre είπε και τα 6 Sprint Races Ανάμεσα στις διαφημίσεις, θα δείχνει και λίγο αγώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, specre είπε και τα 6 Sprint Races εεε τοτε χαρη μας κανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Πως θα το δούμε αυτό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, prototypegr είπε Ανάμεσα στις διαφημίσεις, θα δείχνει και λίγο αγώνα. Nαι και .... 8 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε εεε τοτε χαρη μας κανουν Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Imola Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, sattack είπε Πως θα το δούμε αυτό? Το κυνηγάω μήνες... δεν το βρίσκω πουθενά, και έχω βάλει κόσμο να ψάχνει. Έχω στην συλλογή μου 53 τίτλους documentaries με οτιδήποτε αφορά την Formula 1, σπάνια κομμάτια που πλέον δεν βρίσκονται πουθενά. Τούτο εδώ απλά το ΘΕΛΩ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Την αλλη παρασκευη βγαινει και το Drive to survive στο netflix ε.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Imola Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Παίδες αν και ξέρω ότι εδώ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος -και γι' αυτό ζητώ συγνώμη απο τους αγαπητούς διαχειριστές- , έχω προς πώληση μια ρέπλικα του 1982 του κράνους του Gilles Villeneuve. Πρόκειται για ένα κράνος GPA/SJ, που πλέον σπανίζει και αποτελεί κυριολεκτικά συλλεκτικό κομμάτι. Και πάλι ζητώ συγνώμη απο τους διαχειριστές αλλά η σελίδα της F1 εδώ είναι ίσως η πιό κοντινή στο συγκεκριμένο θέμα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, Imola είπε Το κυνηγάω μήνες... δεν το βρίσκω πουθενά, και έχω βάλει κόσμο να ψάχνει. Έχω στην συλλογή μου 53 τίτλους documentaries με οτιδήποτε αφορά την Formula 1, σπάνια κομμάτια που πλέον δεν βρίσκονται πουθενά. Τούτο εδώ απλά το ΘΕΛΩ! Μα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα! Θα το δειξουν προτα σε ενα φεστβαλ και μετα θα βγει στο SKY στις 19 Μαρτίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Imola Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, sattack είπε Μα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα! Θα το δειξουν προτα σε ενα φεστβαλ και μετα θα βγει στο SKY στις 19 Μαρτίου. Σίγουρο; Γιατί έχω την εντύπωση πως βγήκε τα Χριστούγεννα; Αν είναι έτσι τότε ΝΑΙ ρε φίλε! Αν ισχύει αυτό που λες για Μάρτιο, τότε θα το έχεις...🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Imola είπε Έχω στην συλλογή μου 53 τίτλους documentaries με οτιδήποτε αφορά την Formula 1 Έχεις να προτείνεις κανέναν αξιόλογο τίτλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Imola Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, mandos είπε Έχεις να προτείνεις κανέναν αξιόλογο τίτλο; Στην λίστα υπάρχουν και θέματα που δεν είναι αποκλειστικά F1, αλλά σχετίζονται με το Racing γενικότερα: 1 (2013) 50 Years Of Ferrari Formula 1 1947-1997 APEX The Story of the Hypercar (2016) Auto Biography Racing Legends Ayrton Senna BBC - Grand Prix - The Deadly Years BBC - When Playboys Ruled The World Become Who You Are (2020) Champions Forever (1970 Formula 1 VHSRip) Crash and Burn (2016) Driven - The Billy Monger Story F2 Chasing the Dream Ferrari 312B - Where the revolution begins (2017) Ferrari Race to Immortality (2017) Formula 1 - 1994 History Of San Marino Gilles And Jacques Villeneuve - A Legend A Champion Gilles Villeneuve - The Legend Of Motorsport (1982) Gilles Villeneuve - Zolder Een Ronde Te Veel Gonchi La Pelicula (2015) Hitting the Apex (2015) I Am Steve McQueen (2014) If You Are Not Winning You're Not Trying (Lotus team 1973) Jackie Stewart The Flying Scot John Surtees One of a Kind Lauda The Untold Story (2014) 33 Days - Original Title Le Mans Legends Of Speed Lucky 2022 S01 McLaren (2017) McLaren 2017 McQueen - The Lost Movie Niki vs James On the Line - The Race of Champions (2020) Pikes Peak On the Edge Pole Position The Warriors Of Formula 1 Road (2014) Rush (2013) Shelby American (2019) Steve Mcqueen The Man and Le Mans Stewart 2022 Super Speedway The 24 Hour War (2016) The Green Hell (2016) The Grid (Williams F1 Doc) Ground effect era The Limit (2002) The Race To Perfection Tom Pryce Turbo Time [1983] Uppity The Willy T. Ribbs Story (2020) Weekend of a Champion (2013) Williams (2017) Winning - The Racing Life Of Paul Newman (2015) Yellow Yellow Yellow - The Indycar Safety Team (2017) 3 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις