greenfan20 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Κοιτάζω το onboard του Ocon και μου φαίνεται στην στουκα Alpine ότι είναι φταίξιμο Gasly 100%. Λογικά είναι 2 βαθμοί ποινής (τα συμβάντα causing a collision είναι συνήθως δύο βαθμοί) και έχει ήδη 10, οπότε δεν θα τον δούμε μάλλον στο Baku. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barimagas Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Κουτσουλιά από πελαργό να πέσει στο οδόστρωμα, να σου κόκκινη σημαία. Ας καταργήσουν και το safety car, δεν υπάρχει λόγος, άχρηστο είναι. Έχει γίνει πολύ soft το άθλημα. Όσο για τα συγκρουόμενα πραγματικά αναρωτιώμουν εάν ο Μαρκ Μάρκεζ μεταπήδησε στην F1🤣🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Gulik είπε Κόκκινη σημαία για ποιό λόγο χαχαχαχαχα "Bγάλτε red flag, αλλιώς θα σας ξυλώσω όλους". 10 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε χαλικια υποθετω Τούτος εδώ, Πόντιος είναι; Aντί να σκουπίζει τη πίστα, σκούπιζε το gravel; 🤣 10 ώρες πριν, zanskou είπε στο F1TV σας δείχνει κι εσάς χάλια τα onboard πλάνα ή μονο εγώ είμαι ο γκαντεμης ; Δε φταίει το F1TV... το έχω παρατηρήσει και σε άλλες πίστες, είναι κάποια σημεία που οι κάμερες στα μονοθέσια έχουν glitches. Το σήμα απ'το wifi φταίει, ή τίποτα παρεμβολές... δε ξέρω. 8 ώρες πριν, Gulik είπε Ρε παιδιά για ποιό λόγο γίνεται επανεκκίνηση, σοβαρά τώρα. Δεν υπάρχει λόγος. 1) Δεν υπήρχε λόγος να μη γίνει επανεκκίνηση. 2) Θα ήταν άδικο να καταταγούν στη 10άδα ο Γκασλί κι ο Οκόν. 3) Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν στον τελευταίο (θεωρητικά ανούσιο) γύρο. Πχ αν ένα μονοθέσιο έσβηνε στο pitlane, όλοι θα το προσπερνούσανε. Είδες τι έγινε και με τον Hulk, κακάρωσε το μονοθέσιο λίγο μετά τη καρώ σημαία... θα μπορούσε αυτό να συμβεί μερικά μέτρα πριν τον τερματισμό. 8 ώρες πριν, greg4 είπε Πως γίνεται να τρώει πέναλτι για ένα γύρο που δεν έγινε; Πραγματικά πολύ άδικο και δεν υπήρχε λόγος για βιασύνη αφού δεν κρίνεται ούτε καν το βάθρο. Ο γύρος μετράει κανονικά... δεν έχει σημασία που επανήλθε η σειρά των μονοθεσίων. Οι οδηγοί υπόκεινται σε ποινές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα για οποιαδήποτε παράβαση. Για μένα ήταν καθαρό και το πέναλτυ... ποια θα ήταν δηλαδή η δικαιολογία του; 8 ώρες πριν, specre είπε και τώρα rolling start Το rolling start δε μου άρεσε. Δε γινόταν οι οδηγοί να πάρουν θέση στο grid και να έχουν επανεκκίνηση με φώτα; Θα υπήρχε και η ευκαιρία για προσπέρασμα εντός μερικών μέτρων. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2023 από ekrepali 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, greenfan20 είπε Κοιτάζω το onboard του Ocon και μου φαίνεται στην στουκα Alpine ότι είναι φταίξιμο Gasly 100%. Λογικά είναι 2 βαθμοί ποινής (τα συμβάντα causing a collision είναι συνήθως δύο βαθμοί) και έχει ήδη 10, οπότε δεν θα τον δούμε μάλλον στο Baku. 100% ευθύνη Γκασλυ. Κατέστρεψε τον αγώνα του και χαντάκωσε τιμ μειτ. Ο άλλος στη λαιβ μετάδοση έλεγε ότι ήταν αισιόδοξος ο Οκον. Την αισιοδοξία σου να είχαμε Τάκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 33 λεπτά πριν, ekrepali είπε Το rolling start δε μου άρεσε. Δε γινόταν οι οδηγοί να πάρουν θέση στο grid και να έχουν επανεκκίνηση με φώτα; Θα υπήρχε και η ευκαιρία για προσπέρασμα εντός μερικών μέτρων. Δεν ειχε νοημα να παρουν θεση, γιατι δεν ειχε μεινει γύρος στον αγωνα. Για αυτο εκαναν rolling start. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 ούτε με ανοιχτά drc δεν φτανουν της RB στην ευθεία, για αυτο το γυρίσαν σε τσίρκο εκεί στη FIA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Ράγισε η καρντουλα μου με κλάμα Σάνθη 🤧 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Οκ πήγε και έφαγε 2 πόντους στην άδεια. Γύρισε να μιλήσει; Καταλαβαίνω κάπως το point του, ότι έχει τεράστιες επιπτώσεις η ποινή αφού από 3ο/4ος βρέθηκε εκτός βαθμών. Σε άλλες περιπτώσεις η ποινή δεν είχε ως και καμία επίπτωση. Τι να κάνουμε βρε καμάρι μου όμως, τελείωσε με SC το gp. Ίσως χρειάζεται μια τροποποίηση με εισαγωγή ποινής 2,5s ή πτώση χ θέσεων αλλά φρέναρε κι εσύ λίγο να χαρείς το μαλλάκι σου μη σε πάρει ο διάολος που πήγες να κόψεις podium του Nando... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Super-Max για double! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Super-Max για double! Οτι ο Perez θα μαχόταν για την τρίτη θέση στο κατασκευαστών, μας λέει πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Οτι ο Perez θα μαχόταν για την τρίτη θέση στο κατασκευαστών, μας λέει πολλά Κυρίως ότι η Ferrari δε κατεβαίνει φέτος! 😅 Ανεβαίνει η Merceda, μη φοβάστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Εγώ σας το είπα. Η Ferrari προσπαθεί να προσπεράσει (προς τα κάτω) στη βαθμολογία την McLaren. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δε χρειαζεται να γκρινιαζουμε για τη φερραρι η ομαδα εχει τα προβληματα της αν τα λυσει σε βαθος χρονου θα ερθει η ανακαμψη αν οχι θα συνεχισει στο ιδιο μοτιβο.Η φετινη χρονια ειναι μεταβατικη. Υγ ο ross brown ξερουμε αν θα παει σε καποια ομαδα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, eMike είπε Πονηρό κλικ.. Κυρίως γιατί το μονοθέσιο φαίνεται να μην είναι στατικό. Έχει γίνει και race restart review. Λίγο δύσκολο να ισχύει. 10 ώρες πριν, haHa είπε Στο helicopter view, φαίνεται οτι δεν εχει κινηθει το μονοθεσιο και οριακα εκτος box, πραγματικα περιεργο : 10 ώρες πριν, specre είπε Άρα σωστές και οι φωτογραφίες πιο πριν Εδω και η εξήγηση: Why Verstappen's far forward grid start was within F1's rules Επεξ/σία 2 Απριλίου 2023 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις