Diinekis21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Tι έκανε o χασάπης ο Sainz του Nando...
eri77 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Πιθανόν να ξανά γυρνάνε στης θέσεις που είχαν στην εκκίνηση. Δλδ Alonso τρίτος 1
MikeJ Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Ρε Σαινθ αγόρι μου, all the time you have to leave the space.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, ts0ts0s είπε Νταξει ξυπνησες τωρα; ωραιο θεαμα ε.. εεε ναι προφανως. Απο το να βλεπω 20 μονοθεσια να γυρνανε πισω απο το SC πολυ καλυτερο αυτο! 1
Gulik Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, specre είπε Αν γίνεται αυτό το "χάος" στον 4ο αγώνα, φανταστείτε τι θα γινόταν στο Abu που κρινόταν το πρωτάθλημα Τρίτος είναι αυτός ο αγώνας, πώς γράφετε όλοι ότι είναι ο 4ος ; 1
george200-13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο @papp0us μαγκες μου καταφερε με τα βουντου του και εβγαλε το μισο γκριντ εκτος και τωρα ειναι η mclaren 6-7 που σε κανονικες συνθηκες δεν θα ηταν ουτε στα ονειρα τους.. Εχω αρχισει και φοβαμαι... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2023 από george200-13
Gulik Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μήπως στραβώθηκαν όλοι από τον έντονο ήλιο στην πρώτη στροφή; Το επεσήμανε ο Coulthard πριν καν ξανα-ματα-ξεκινήσει ο αγώνας με την τρίτη επαν-εκκίνηση. 1
specre Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Gulik είπε Τρίτος είναι αυτός ο αγώνας, πώς γράφετε όλοι ότι είναι ο 4ος ; Sorry λάθος μου fixed
liakjim Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Όπως βλέπετε, είτε safety car, είτε VSC , είτε κόκκινη σημαία, όλες οι επιλογές έχουν τα αρνητικά τους. Νομίζω θα πρέπει να υπάρχει μια πιο αυτοματοποιημένη διαδικασία. 1
Gulik Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Θα τερματίσουν υπό Safety Car, άρα βγαίνουν πολλοί χαμένοι... Κρίμα.
Diinekis21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, specre είπε Αν γίνεται αυτό το "χάος" στον 4ο αγώνα, φανταστείτε τι θα γινόταν στο Abu που κρινόταν το πρωτάθλημα Ρε φίλε κι εγώ 4ο gp νόμιζα είναι... Αλλά... Κοίτα... Είναι το 3gp!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, liakjim είπε Όπως βλέπετε, είτε safety car, είτε VSC , είτε κόκκινη σημαία, όλες οι επιλογές έχουν τα αρνητικά τους. Νομίζω θα πρέπει να υπάρχει μια πιο αυτοματοποιημένη διαδικασία. Για μενα που ειμαι απλα ενας θεατης το να εχει κοκκινη σημαια εχει τα εξης πλεονεκτηματα που θεωρω οτι ειναι υπερ αυτου που θελω να βλεπω. Πρωτον εχουμε πολλες φορες Standing start αρα δραμα και μαχες. Δευτερον δεν χανουμε γυρους χωρις κανενα νοημα οπως ειναι αυτοι του VSC και SC... Φυσικα καποιος θα πει κοιτα τι εγινε τωρα...?Το καταλαβαινω αλλα το προτιμω απο το να τελειωνουν αγωνες πισω απο SC και VSC. 1
sstratos Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Το κρίμα ειναι για το άθλημα, διότι ουτε οι αγωνοδίκες δεν ξερουν τι να κάνουν. Εχουν τόσα λεπτά χωρις να εχουν ανακοινώσει κάτι... Ειμαι σιγουρους οτι ψαχνουν τα βιβλία να δουν τι πρεπει να κανουν 1
akoinonitos Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, Thresh είπε Sainz βάθρο από το πουθενά. αμα δεν φαει ποινη θα ειναι τσιρκο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις