Lotof Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα γίδια του Ant1 περιμένουν να ξεκινήσει ο αγώνας για να βάλουν διαφημίσεις. edit: επιτέλους ξύπνησαν Επεξ/σία 2 Απριλίου 2023 από Lotof 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Ότι πρέπει η κόκκινη να μπει καφές στο σύστημα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Diinekis21 είπε Ότι πρέπει η κόκκινη να μπει καφές στο σύστημα! Δεν επιτρέπονται οι ανεφοδιασμοι εν ώρα αγώνα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Ο Σέρ κουνάει με το χέρι την αεροτομή να δει εαν ειναι στη θεση της....... Εγώ τα τάσια στο αυτοκινητο εαν ξεκουμπώσουν τους κοπανάω μια κλωτσιά και ολα κομπλέ.... Θελει μαθηματα ο Σερ 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, greenfan20 είπε Ακριβώς πίσω από τις McLaren, o Sainz. Πείτε μας τη γνώμη σας. Τυχαία, και συνάμα πολύ ευχάριστο γεγονός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Ψιλο-σέρνεται η σύνδεση στο f1tv μόνο για εμένα ή γενικώς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Ωραία η βουτιά του Hamilton στην εκκίνηση. Επιτέλους ξύπνησε. Και τώρα μένει να στουκαρουν 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Gulik είπε Ψιλο-σέρνεται η σύνδεση στο f1tv μόνο για εμένα ή γενικώς; μια χαρά εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 στο F1TV σας δείχνει κι εσάς χάλια τα onboard πλάνα ή μονο εγώ είμαι ο γκαντεμης ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Τυχαία, και συνάμα πολύ ευχάριστο γεγονός. Ασε ρε πονηρε λεγε, τι μαυρη μαγεια εκανες ολο το βραδυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Ham, Max, Nando όλα τα πρωταθλήματα του grid μπροστά! 💪 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drimpas Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Πως γινεται η f1tv να παει πιο πισω απο αντ1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, zanskou είπε στο F1TV σας δείχνει κι εσάς χάλια τα onboard πλάνα ή μονο εγώ είμαι ο γκαντεμης ; ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Στην επανεκκίνηση ο φερστάπας δεν θα χαριστεί... Ειμαι σίγουρος οτι θα βουτήξει για την πρώτη θεση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Πάμε για τρέλες στην πρώτη στροφή 😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις