Diinekis21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, ASFE είπε To 2014 ηταν ακομα στην Φερραρι. Δεν βρισκω κατι ψεμμα σε αυτο που ειπε. Νομιζω ο Λουης απο το 21 και μετα εχει σπασει ρεκορ γραφικομετρου και κλαψας, Αλλα ετσι ειναι οταν απο την 1η σου χρονια βρισκεσαι σε μονοθεσιο ικανο να σου δωσει νικη και δεν εχεις οδηγησει χρεπι στη ζωη σου, Ακομα και το 2009 που ο Μπατον στο Μπαχρειν του εριξε γυρο, πηρε νικη εκεινη την χρονια. Δεν πειραζει.Γυριζει ο τροχος😏 Νίκες*, 2 και 4 pole. Χρέπι είχε στο 1ο μισό της χρονιάς, στο 2ο μισό ήταν δυνατή η McLaren. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ηam: ο Russel ήταν τυχερός, 50-50% πιθανότητες να του πέσει το σωστό setup και του έπεσε. Rus: καμμια τύχη, ήταν θέμα δουλειάς που καναμε, ήμουν σίγουρος ότι εγώ διαλεξα το οωστο setup και o Ham το λάθος. Καλά θα πάει κι αυτό. Τουλάχιστον άμα νικάει η RB θα έχουμε κάτι άλλο να χαζεύουμε. Angelikoula, πολύ κωλοπαιδο ο Γιωργάκης. Βοttas, λείπεις. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από sattack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο Μπινοτο επιστρέφει στη Φεράρι στον αρχικό του ρόλο https://www.autoblog.gr/2023/04/01/episimo-binotto-epistrefei-sti-ferrari/ Καλό μήνα! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από liakjim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα και καλο μηνα! 46 λεπτά πριν, liakjim είπε Ο Μπινοτο επιστρέφει στη Φεράρι στον αρχικό του ρόλο https://www.autoblog.gr/2023/04/01/episimo-binotto-epistrefei-sti-ferrari/ Καλό μήνα! πωωωω οριακα ψαρωσα...και ημουν WTFFF Για παμε να ξυπναμε σιγα σιγα Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από Αλεξανδρος A.92 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε Καλημερα! πωωωω οριακα ψαρωσα...και ημουν WTFFF Για παμε να ξυπναμε σιγα σιγα ασε.. εγω ψαρωσα ηδη και το εστειλα και σε αλλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 αααα ρε Perez... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 παει το κοπανησε αν ειχαν χειροφρενο, θα το γλυτωνε χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, GoMaR είπε παει το κοπανησε ισα που το ακουμπησε το παιδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε ισα που το ακουμπησε το παιδι! το ξερω, αλλα συνεχισα την πρωταπριλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Ψέμα, ψέμα... η μια RB είναι έξω...... πάμε για τη 2η... λέτε το ψέμα να βγει αληθινό για τη φοράδα; Καλό μήνα !!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, GoMaR είπε το ξερω, αλλα συνεχισα την πρωταπριλια Εν τω μεταξυ καθε φορα που χτυπουν-ακουμπουν τον τοιχο πανω σε τετοια μανουβρα με πιανουν τα γελια. Μιλαμε για μονοθεσια που στριβουν με ποσα χλμ και παραγουν 3-4-5 G πλευρικως και δεν μπορουν να κανουν μια απλη μανουβριτσα (γιατι δεν ειναι φτιαγμενα για κατι τετοιο) και μου φαινεται τρομερα αντιφατικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 22 λεπτά πριν, GoMaR είπε ασε.. εγω ψαρωσα ηδη και το εστειλα και σε αλλους Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 ο ALB πως εχει βρεθει εκει πανω? Εχει κανει κατι τρομερα καλο ή οι υπολοιποι κατι τρομερα κακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 @liakjim και περίμενες να δούμε το "καλό μήνα" εκει κάτω με τόσο μικρά γράμματα; Εγώ όταν το είδα είπα ¨Ωχ Παναγιά μου¨. Ευτυχώς μετά θυμήθηκα την ημ/νία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 εντυπωσιακος ο HUL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις