Dennis077 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Έσκασε είδηση, ο πρόεδρος της FIA Μπεν Σουλαγέμ έλαβε την απόφαση να εγκαταλείψει την καθημερινή του εμπλοκή με τη Formula 1, και να δώσει τον ρόλο αυτό στον Νικόλα Τομπάζη..!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikekatzourakis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, ekrepali είπε Eγώ θα περιμένω μήπως βγει πάλι φέτος κάνα trial f1 tv pro για να δω αν παίζει σωστά στο pc μου. Αν ναι, τότε θα πληρώσω το ετήσιο... χαλάλι. Ακόμα και στην ΕΡΤ να παραμείνουν τα δικαιώματα, η περιγραφή δε παλεύεται, οι διαφημίσεις είναι εκνευριστικές και οι αγώνες ανέβαιναν στο Ertflix πολλές ώρες μετά τη καρώ σημαία. 39 λεπτά πριν, ekrepali είπε Eγώ θα περιμένω μήπως βγει πάλι φέτος κάνα trial f1 tv pro για να δω αν παίζει σωστά στο pc μου. Αν ναι, τότε θα πληρώσω το ετήσιο... χαλάλι. Ακόμα και στην ΕΡΤ να παραμείνουν τα δικαιώματα, η περιγραφή δε παλεύεται, οι διαφημίσεις είναι εκνευριστικές και οι αγώνες ανέβαιναν στο Ertflix πολλές ώρες μετά τη καρώ σημαία. 16 ώρες πριν, specre είπε Δεν την κόβω καλύτερα (την F1). Βάζω F1TV και το ευχαριστιέμαι. Εγώ φέτος παίζει τα σαββατοκύριακα να πηγαίνω στον μπάρμπα μου να βλέπω formula 1 στον δορυφόρο ή στα πειρατικά streams 39 λεπτά πριν, ekrepali είπε Eγώ θα περιμένω μήπως βγει πάλι φέτος κάνα trial f1 tv pro για να δω αν παίζει σωστά στο pc μου. Αν ναι, τότε θα πληρώσω το ετήσιο... χαλάλι. Ακόμα και στην ΕΡΤ να παραμείνουν τα δικαιώματα, η περιγραφή δε παλεύεται, οι διαφημίσεις είναι εκνευριστικές και οι αγώνες ανέβαιναν στο Ertflix πολλές ώρες μετά τη καρώ σημαία. 39 λεπτά πριν, ekrepali είπε Eγώ θα περιμένω μήπως βγει πάλι φέτος κάνα trial f1 tv pro για να δω αν παίζει σωστά στο pc μου. Αν ναι, τότε θα πληρώσω το ετήσιο... χαλάλι. Ακόμα και στην ΕΡΤ να παραμείνουν τα δικαιώματα, η περιγραφή δε παλεύεται, οι διαφημίσεις είναι εκνευριστικές και οι αγώνες ανέβαιναν στο Ertflix πολλές ώρες μετά τη καρώ σημαία. 16 ώρες πριν, specre είπε Δεν την κόβω καλύτερα (την F1). Βάζω F1TV και το ευχαριστιέμαι. Εγώ φέτος παίζει τα σαββατοκύριακα να πηγαίνω στον μπάρμπα μου να βλέπω formula 1 στον δορυφόρο ή στα πειρατικά streams 42 λεπτά πριν, ekrepali είπε Eγώ θα περιμένω μήπως βγει πάλι φέτος κάνα trial f1 tv pro για να δω αν παίζει σωστά στο pc μου. Αν ναι, τότε θα πληρώσω το ετήσιο... χαλάλι. Ακόμα και στην ΕΡΤ να παραμείνουν τα δικαιώματα, η περιγραφή δε παλεύεται, οι διαφημίσεις είναι εκνευριστικές και οι αγώνες ανέβαιναν στο Ertflix πολλές ώρες μετά τη καρώ σημαία. ekrepali εγώ φέτος παίζει να πηγαίνω στον μπάρμπα μου κάθε σαββατοκύριακο να βλέπω f1 μέσω του δορυφόρου που έχει η στα πειρατικά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Έσκασε είδηση, ο πρόεδρος της FIA Μπεν Σουλαγέμ έλαβε την απόφαση να εγκαταλείψει την καθημερινή του εμπλοκή με τη Formula 1, και να δώσει τον ρόλο αυτό στον Νικόλα Τομπάζη..!! Τι λες τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 35 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: Τι λες τωρα? Formula 1: Ο Μπεν Σουλαγέμ έδωσε τη διοίκηση της F1 στον Νικόλα Τομπάζη (sport24.gr) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Κι εδώ: https://www.espn.com/f1/story/_/id/35614308/fia-president-mohammed-ben-sulayem-steps-back-f1-operations Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Άρα επισήμως η Ferrari αναλαμβάνει την "παράγκα" και τα "κόζια" της Formula 1 😁 Αναμένουμε Ιταλική εξυγίανση στο άθλημα 🤓 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Τα λέγαμε από το προηγούμενο topic και επιβεβαιωθήκαμε! Τομπάααζηηηηη ξέρεις εσύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Mr Tombazis θυμήσου τα χρόνια σου στη Mclaren. Σε μαζέψαμε απο τα χαντάκια οταν σε ξεφόρτωσε η Ferrari, ΒΑΛΑΜΕ ΖΕΣΤΟ ΦΑΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΑΚΕΤΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ. ΘΥΜΗΣΟΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 6 minutes ago, Gulik said: Άρα επισήμως η Ferrari αναλαμβάνει την "παράγκα" και τα "κόζια" της Formula 1 😁 Αναμένουμε Ιταλική εξυγίανση στο άθλημα 🤓 Μοιάζει λίγο με τον Μπινότο ο Τομπάζης. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Μοιάζει λίγο με τον Μπινότο ο Τομπάζης. 😛 Σε στυλ ναι, όντως. Από το 1997 στην Scuderia, τί να κάνει ο άνθρωπος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Έχουμε Έλληνα στα ηνία της F1, αλλά ακόμα δε ξέρουμε πιο κανάλι θα δείξει την F1. Όπως λέει κι άλλος ο Νικόλας... "τι πιο σύνηθες". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Κακα νεα για τον Andretti και τις υποψηφιες νεες ομαδες που ηθελε ο Σουλαγιεμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Σας παρακαλώ πείτε μου ότι κάποιος έχει τρόπο επικοινωνίας με το τρολ από το περσινό θρεντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 52 λεπτά πριν, greenfan20 είπε Σας παρακαλώ πείτε μου ότι κάποιος έχει τρόπο επικοινωνίας με το τρολ από το περσινό θρεντ. Λυπησου μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις